red coctail
Primećen član
- Poruka
- 689
okkkkkkkkkkk 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vip hvala ti na ovome,pisacu ti sutra jer hocu mamu malo detaljnije da ispitam o svemu tome,sta je kad kupila(koji period) pa da ti tacno kazem sve...........!Kiss!![]()
Divna si stvarno i uvek izlazis u susret sto je retko!![]()
MESEC tamo gde se mesec nadje u horoskopu solarnog povratka tu je podrucje nemira tokom godine. On uglavnom donosi promene. Obavezno pogledajte oba polozaja. Kada je mesec okolo asc. Vasa emotivna i kucevna strana dolaze do izrazaja i pojacava osobine na koje ukazuje Mesec u vasem natalnom horoskopu. Ovo je godina u kojoj je osetljivost naglasena a i tendencija da gradite odnos sa ljudima koje volite. Prisutna je zelja za trajnom promenom. Na vrhu koje kuce se nadje RAK , to je oblast u kojoj cete tu promenu i traziti.
Npr. Osoba moze dobiti zelju i za preseljenjem, ali ako je jedini razlog za selidbu to sto joj se samo to svidja ne bi trebalo. Za selidbu , treba i III kuca da bude aktivirana, a ako biste zeleli da odete negde daleko onda i IX. Pored meseca dobro bi dosao URAN ,MARS u IV, ili na neki drugi nacin da ucestvuju
(kroz III kucu, ili cak VII posto je to cetvrta prema cetvrtoj, takodje obratite paznju i na medjusobne aspekte).
U V kuci donosi promenu partnera, VI promenu na radnom mestu , ili samog posla itd.
kako ti mislis "ni jedna kuca" - pa ako je umetnut onda je iz 8... ni jedna kuca ne pocinje u raku (on je umetnut, ako se to tako kaze) u 8 kuci, sta onda ...
Molila bih Vas sve koji umete da tumacite solarni horoskop, da pogledate temu "razresite mi misteriju" gde cete naci i karte moga brata.
Neka zena astrolog je mom bratu letos tumacila natalnu kartu i uplasila nas terminom "gubitak clana porodice" u periodu izmedju 19.12.ove godine i 18.1.2009. godine.
Unapred Vam se srdacno zahvaljujem.
Nadja
kako ti mislis "ni jedna kuca" - pa ako je umetnut onda je iz 8![]()
Vipcurlic hoces li molim te da mi kazes nesto za moju kartu,nadam se da sam uspela da uradim ono sa solarnim povratkom...intereseuje me ljubav sledece godine..pelase....samo,za rodjendan sam bila u Grckoj,pa ne znam koliko to utice negde sam citala da ima veze...
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=p4gfileA8jP67-u1187378262
I zivim u Nisu,zaboravih
Kriticna godina sa marsom u cetvrtoj je glupost, nego ti lepo postavi solarnu i natalnu kao sinastriju da vidimo, jer to jedino ima smisla (gde je asc, koje natalne planete/kuce su aktivirane...)Trazeci odgovore na neka pitanja u vezi kuce (doduse i partnerstva) pronasla sam da je vrlo kriticna godina kada solarni mars ode u 4. kucu. Uzgred, i u progresijama mi je Mars u cetvrtoj![]()