gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
zafkenzi moze negde drugde
E, ne moze! Sama biram gde cu se zafrkavat'!
Sofisticirana No.2.
Pa kad si ti zauzeo prvo mesto sofisticirane pi**e!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zafkenzi moze negde drugde
Sofisticirana No.2.
sofisticirano dupe ili masivno dupe?
Je l' vidiš da ih nema? To je mit u prevodu.te dve guze ni idu u rech 'oba'. na razlichitim stolicama sede.
da ti kazem kako je uci u jednu i drugu sa muske strane ne bi razumela.
mozda bolje pogledaj potpis.
nego nazad na temu, gde ste?
Je l' vidiš da ih nema? To je mit u prevodu.
Objasni, volim gledati guzične stvari iz muške perspektive.
nisam recit kao ti, ne umem da objasnim. divljak sam kao i ti
tema je ipak jasna. ako nije, pomozi mi onda
Kontradiktoran si.
Tema je jasna, ali tražiš nešto čega nema. Iglu u plastu sena, alu, pravdu... sve su ti to sinonimi za nepostojeće.
tema ti onda nije jasna. nikakva igla nikakvo seno. nego zena da bude ono sto treba da bude. ja pozivam, provociram jer ne umem drugacije.
jel sad jasnije? oobozavam zene i to je valjda jasno, al nije tema, tema je da st3e posustale
Posustajanje je relativno kao i sve drugo. Žene su zadovoljne, a ako vi niste to stvara samo vama frustraciju. Naučite da budete zadovoljni onim što imate, a ne onim što mislite da treba da imate.
Od očajnih žena beži i ogledalo.Pa kad si ti zauzeo prvo mesto sofisticirane pi**e!![]()
zene nisu zadovoljne, chak stavise, najnesrecnije su ikad. popstirao sam link na muskom forumu.
Mislim da grešiš. Ali mišljenje je k'o dupe, zar ne??
ne gresim i moje misljenje nije dupe.
vidi ovog, postirao najblajhani seksualni objekt i to mu je sofisticirana zena.
jel kapiras sad?
Nije najblajhani....![]()
Od očajnih žena beži i ogledalo.
sudnji dani su nam otkako smo se ispilili na zemlji
malo je srećnih žena..i muškaraca
zašto?
mnogo nametnutog nerealnog a malo igre i mašte..zavedeni materijalnim, svoji jako malo
a život je u čistoj jednostavnosti gde zagrljaj, osmeh i lepa reč treba da budu osnovno
malo je srećnih žena..i muškaraca
zašto?
mnogo nametnutog nerealnog a malo igre i mašte..zavedeni materijalnim, svoji jako malo
a život je u čistoj jednostavnosti gde zagrljaj, osmeh i lepa reč treba da budu osnovno
ovde cemo o njima da pricamo. gde su i sta rade.