СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:lol: ti sve znaš..i ko je ukrao i ko je prodao...sve...pa što ne prijaviš policiji?

ja znam da je nadjen izborni materijal 3000 glasova sa jednog birackog mesta i to 95% za opoziciju van zgrade RIK-a

samim tim jasno mi je da su izbori pokradeni i da je opoziciji ukradeno najmanje 500.000 glasova a dodato vlastima jos toliko , kad je sa samo jednog biralista ukradeno i zamenjeno 3000 glasova

ja znam da je nadjen izborni materijal 3000 glasova sa jednog birackog mesta i to 95% za opoziciju van zgrade RIK-a

samim tim jasno mi je da su izbori pokradeni i da je opoziciji ukradeno najmanje 500.000 glasova a dodato vlastima jos toliko , kad je sa samo jednog biralista ukradeno i zamenjeno 3000 glasova

Ti znaš...pa dobro kad znaš, šta da ti pričam...:lol:

2d1tlec.jpg

neke stvari sto se tice izbora su itekako sumnjive, ali meni ne pije vodu da je dzak sa listicima bacen u kontenjer tek tako. jer koji debil neko mora da bude da bi bacio dzak
a zna se da cigani rovare po kontenjerima. pa ja ako bacam neke stare papire barem ih isitnim do neprepoznatljivosti ili lomim disk.
Koji debil mora biti neko pa da glasa za iste karikature koji su Srbiju doveli na prosjacki stap?Znaci ima debila u Srbiji i to o-ho-ho

Back