Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
prodali su i majku i zemlju, al im malo
ne nasedaj na provokacije DS Roma
Ccc...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prodali su i majku i zemlju, al im malo
ne nasedaj na provokacije DS Roma
ti sve znaš..i ko je ukrao i ko je prodao...sve...pa što ne prijaviš policiji?
I ostavili da baš oni mogu da nađu....
Koji ste vi............
Ne moze da prijavi - "izvor" mu je nekakav Hitmen sa Krstarice.
A nije onaj ortak...ili onaj rođak?![]()
ti sve znaš..i ko je ukrao i ko je prodao...sve...pa što ne prijaviš policiji?
ja znam da je nadjen izborni materijal 3000 glasova sa jednog birackog mesta i to 95% za opoziciju van zgrade RIK-a
samim tim jasno mi je da su izbori pokradeni i da je opoziciji ukradeno najmanje 500.000 glasova a dodato vlastima jos toliko , kad je sa samo jednog biralista ukradeno i zamenjeno 3000 glasova
Opet ce izgleda DS sekretarice sa Krstarice morati da se vrate svom starom poslu, tj. najstarijem "zanatu"![]()
Mnogi DS-ovci su se danas povampirili da brane svoj lopovski režim i svoja nezaslužena radna mesta. Što se više opirete, to će više da vas boli.![]()
Nije dzaba najgora kletva "da Bog da im'o pa nem'o".... opet ce na ulicu
![]()
Koji debil mora biti neko pa da glasa za iste karikature koji su Srbiju doveli na prosjacki stap?Znaci ima debila u Srbiji i to o-ho-honeke stvari sto se tice izbora su itekako sumnjive, ali meni ne pije vodu da je dzak sa listicima bacen u kontenjer tek tako. jer koji debil neko mora da bude da bi bacio dzaka zna se da cigani rovare po kontenjerima. pa ja ako bacam neke stare papire barem ih isitnim do neprepoznatljivosti ili lomim disk.
treba pogledati da tamo mnogo više odobrava nego što ne odobrva
Krsta je stecište bitangi a princeze nam fale
Tako je Farineli ! Kaži im !!!!