СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
EVO KAKO SU ZUTARE KRALE U PROKUPLJU

Nema krađe u opštini Prokuplje:

Biračko mesto 53 – 460 upisanih birača, u kutiji 926 listića;
Biračko mesto 3 – primljeno 877 glasačkih listića, a na kraju glasanja izbrojano 905;
Biračko mesto 6 – izašlo 713 birača, 721 listić u kutiji;
Biračko mesto 16 – glasalo 423 birača, a na kraju glasanja izbrojano 436…
(Ratko, 10. maj 2012 17:36)

I ostavili da baš oni mogu da nađu....:rotf:

Koji ste vi............

pa sta ti je smesno kad svi znamo da bi vi iz DS-a i rodjenu majku prodali za pare?

pa neko od vasih lopova je prodao taj dzak SNS-u

jer SNS je sigurno bio spreman dobro da plati za ovaj dokaz izborne kradje.

I ja bih da sam na njihovom mestu

Cinjenica je da je van RIK-a nadjeno 3000 glasova sa jednog izbornog mesta 95% sa zaokruzenim glasovima opozicije.

468641_185159521606866_100003384587776_273294_936268355_o.jpg

pa sta ti je smesno kad svi znamo da bi vi iz DS-a i rodjenu majku prodali za pare?

Cinjenica je da je van RIK-a nadjeno 3000 glasova sa jednog izbornog mesta 95% sa zaokruzenim glasovima opozicije.

prodali su i majku i zemlju, al im malo
ne nasedaj na provokacije DS Roma

DA LI SU NORMALNI OVI RADIKALI ???

ZAŠTO SE NE IZJAŠNJAVAJU ??? :think:

O čemu da se izjašnjavaju? Radikali umeju da budu čudni, naročito one babe kad počnu da kunu, ali izleda da neće da učestvuju u suludoj sns-ovskoj krađi. Pa nije još sve gotovo, imamo drugi krug, pa neka animiraju svoje birače, neka izađu i izaberu Tomu.

Uostalom, radikali imaju najviše razloga da se pridruže naprednjacima, oni nisu prošli cenzus.

Nikolić može da izgubi samo ako ponovo kradu glasove.
Što je za DS problem...
Boris, posle ovoga, sve i da pošteno pobedi - niko neće da mu veruje da je pobedio...
Tadic je pobijedio posteno i na parlamentarnim izborima . To je tako dok se ne dokaze suprotno .
Prvi je Nikolic izjavio na televiziji da su izbori protekli korektno . Dobio je izvjestaje od svojih ljudi
sa svakog glasackog mjesta .Drugo su forumaska laprdanja . Slusali smo danima pred izbore kako
ce biti izborna kradja. Kad su znali sto je nisu sprecavali ? Pokazuju samo da su necasni ljudi .
Oni casni pruze ruku i sportski priznaju poraz . To je ovdje javno uradio Macak i svaka mu cast zbog toga .
Nikolic na predsjednickim izborima nema gotovo nikakve sanse . To vidi svako ko ima imalo mozga .
Ovi sto nemaju mozga , nek lupetaju kojesta . Navikli smo !

:lol: ti sve znaš..i ko je ukrao i ko je prodao...sve...pa što ne prijaviš policiji?

Back