СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
moji argumenti su

video sam rodjenim ocima da Toma Nikolic vadi 3000 glasova iz dzaka bacenog u kontejner ukradenih opoziciji na samo jednom birackom mestu

crno na belo. E sad ti hoces da verujemo tebi kao starom poznatom lazovu a da ne verujemo svojim ocima jel tako ?

Ja nisam video ni koje glasačko mesto ni da su zaokružene petice, to Toma i Aca rekli usmeno na snimku
A isto ne vidim ni tog hrabrog čoveka što je doneo džak... Samo se naguzili ovi iz odbora, oni su najvažniji...
Za njih je ginuo taj hrabri čovek a sad ni da ga slikaju...

Meni to govori nešto više od pukog snimka...

Крадљивцима гласова:

А ја вам кажем!

Драган Симовић

425393_2702632570057_1384006378_32048449_300094315_n.jpg

А ја вам кажем, да од сада никада више нећете имати

мирнога сна!

Ни једне једине ноћи, нећете имати мирнога сна!

Будићете се, изненада, у глуво доба ноћи, опхрвани

немирима и страховима, и чиниће вам се, да над вашом

постељом, попут ратника светлости, стоје они чије сте

гласове покрали.

Ваше ће собе бити испуњене непознатим и

тајанственим и страшним гостима.

Испод прозора ваших промицаће и лелујаће сенке

неких оностраних ратника, док ће ваше срце снажно

тући подно грлене јабучице, и губићете дах, и мрачиће

вам се вид, и бубњаће у ушима вашим као да се брда и

планине обурвавају.

У сваком трену бићете свесни, да вас у стопу прате они

које сте лагали, крали и пљачкали.

Они чију сте крв потуљено сисали.

Они чије сте породице растурили.

Они чије сте куће раскућили.

И ниједна вас војска земаљска неће сачувати и спасити,

од онога што ће морати да се изврши над вама!

Ваше је време већ истекло, и ви се више не бројите

међу живе!

Оно што је од вас још остало –

то је само врећа меса и костију,

и смрад ваших душа.

До овога трена, то је био први део Закона, који се зове

Сетва, а од овога часа, почиње да се испуњава други

део Закона, који се зове Жетва.

Закону и Правди нико још утекао није!

Нећете ни ви утећи!

Са вама је већ свршено у горњим световима, и конац се

ваш лагано низводи у ниже и доње светове.

Већ колико сутра, нигде вас неће бити!

Нема те земаљске силе која вас сачувати и спасити

може, од извршења Права и Правде над вама!

Последње што ћете још чути у овоме свету, пред

полазак на пут без повратка, то ће, зацело, бити гласови

које сте својему народу покрали!

А ти гласови покрадени, гле, биће продорни и страшни!

Продорни и страшни низа звездана јата!

На водама Словенског Дунава,
с вечери, 9. цветног, 7520/2012.
:klap::klap::klap::ok:

Drugo rekao mi drug sa kojim se stalno druzim da je njegov otac advokat na birackom mestu gde je ulica u kojoj zive, kao kontrolor na izborima ispred Dveri nasao 100 ljudi prijavljenih na kucama u ulici paralelno sa njegovom i da ti ljudi tu nisu nikad ziveli i da su svi glasali

I on se bunio zbog toga i ovi ostali mu rekli sta oces ti , oni su legalno upisani tu sve po zakonu itd.

I sad ja treba da verujem filatelistinim lazima a da ne verujem coveku, koji je ugledan advokat, ide svake nedelje na liturgiju u crkvu ?!?!?!

Jel to hocete da kazete da verujem lazima filateliste a da ne verujem coveku kojeg znam citav zivot ?

Drugo rekao mi drug sa kojim se svaki skoro dan vidjam da je njegov otac advokat ispred Dveri nasao 100 ljudi prijavljenih na kucama u ulici paralelno sa njegovom i da ti ljudi tu nisu nikad ziveli i da su svi glasali

I on se bunio zbog toga i ovi ostali mu rekli sta oces ti , oni su legalno upisani tu sve po zakonu itd.

I sad ja treba da verujem filatelistinim lazima a da ne verujem coveku, koji je ugledan advokat, ide svake nedelje na liturgiju u crkvu ?!?!?!

Jel to hocete da kazete da verujem lazima filateliste a da ne verujem coveku kojeg znam citav zivot ?

Pa filatelista nije radio izbore, vec je samo objasnio sistem kako funkcionise i kako je ako je pokraden, morali su biti umesani i svi opozicionari :lol:

Drugo rekao mi drug sa kojim se svaki skoro dan vidjam da je njegov otac advokat ispred Dveri nasao 100 ljudi prijavljenih na kucama u ulici paralelno sa njegovom i da ti ljudi tu nisu nikad ziveli i da su svi glasali

E, ako je drug...

Samo minimum treba da se druzis 2 godine s njim, ili kako bese...?:rotf:

P.S. Ne veruj nikom odavde, nego drzavnim organima, zvanicnim. ;)

to kakav si ti zao i pokvaren covek odavno je poznato.

Ali sada imamo dokaze crno na belo da ste krali

Crno na belo

Samo na jednom birackom mestu ste ukrali 3000 glasova. Pa onda kupovina glasova za 20 evra sto je isto tesko krivicno delo. Pa zatim kradja i glasanje mrtvih i odustnih.

nece vam se ovo ovako zavrsiti i nece vam ovo proci tek tako videces.

samo mi reci jesi li mi ti pominjao mrtvu ustašku majku na pp?
samo toliko odgovori...toliko o tome ko je zao i pokvaren čovek :think:

Pa ni jedna anketa predizborna nije pokazala da će SNS imati kapacitet da formira vladu. Tako da je iluzorno tražiti utjehu u krađi. Treba priznati, ovi ne mogu ajde Srbijo da vidmo ko može ubuduće i druga stvar razjedinjeni nikad neće doći na vlast

Dveri, SNS, DSS, Radikali da su podržali istog kandidata imali bi 10-15 % više od Tadića e to bi bila snažna poruka nakon prvog kruga ali ne znaju. Sad će se ujediniti oko štrajka... Ssrpska posla

Da glasovi nisu pokradeni, imala bi.

Uostalom ima Ceda sa 5. odsto, ima Dinkic 5. odsto - oni ce da formiraju vladu, neko ko je dobio najvise poslanika u parlamentu nema pravo da vlada.

Nemojte nam vi soliti pamet, braco, vas predsednik je agitovao za Tadica zbog vile na Dedinju, sto se mesa, sto svadja narod s obe strane Drine?

Srpska posla, je li?

Pre bi se moglo reci: Dodikova i Tadiceva posla:(

Nemogu da shvatim,koliko je dno morao da dotakne onaj koji je prodao glas za paštete i mesni narezak!?
Za 2.000 dinarara?
DEMOKRA TI JA
U prevodu,krademo ti i ja

To su su tipicne demokrate ... stub dosadasnjeg poredka .... Kako mediji vole da ih predstavljaju : mladi , obrazovani , namirisani prozapadno orijentisani intelektualci - kao susta suprotnost polupismenim i krezavim glasacima raznih patriotskih stranaka ....

pa zasto su ih stavljali onda tu?
Oni su odgovorni valjda da stave neke "proverene"

a ko da glasa za njih onda..?? stavljaju sirotinju koja im je lepila plakate pred izbore....na svom BM nisam uocio nikog ko je u stanju da izracuna procenat...jedino ako nije bilo zamenik na BM kad sam ja glasao...a BM u centru grada...sa najvecim brojem upisanih biraca..

samo mi reci jesi li mi ti pominjao mrtvu ustašku majku na pp?
samo toliko odgovori...toliko o tome ko je zao i pokvaren čovek :think:

sta ti je sad tihi kriv sto ti je mrtva majka

Ma otkud znas bre ko je to uopste, i sta lupeta ko ovde...
:lol:
Mnogo si poverljiv. Mozda je neki neizivljeni klinac koji ima 12 godina i troluje recimo

A sa druge strane imamo video snimke kradje, imamo fizicke dokaze u vidu samih glasackih listica.... a ti se i dalje smejes. mislis da si mnogo pametna :roll:

Back