- Poruka
- 10.509
Visedecenijsko iskustvo.![]()
Pre mislim da je gentski urodjeno...
U vojsci sam bio petostruki ćata, fiskulturu nisam video...
Ovo mi bilo prvi put da radim u GIK-u... Za minut ušo u štos... Otimali se za moju knjigu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Visedecenijsko iskustvo.![]()
Meni je rekao da sa tadicevka, a da nemam gace na dupetu.
I to zna.
Нису НЕБУЛОЗЕ, човече, ЈЕДАН ЛИСТИЋ ВИШКА ЈЕ РАЗЛОГ ЗА ПОНИШТЕЊЕ ГЛАСАЊА - а замисли ови изнесоше ПУН ЏАК...... значи КРАЛО СЕ НА АНГРО..... ужас......
Neka je Nikolic i najveca budala na svetu, neka su i kontrolori nepismeni ili potkupljivi.
To i dalje ne ponistava izbornu kradju koja se desila. Da li to moze da udje u tvoju glavudzu?
Birački spisak 2008. godine.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=04&dd=29&nav_category=418&nav_id=296183
Birački spisak 2012. godine
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/222344/RIK-Konacan-broj-biraca-u-Srbiji-6770013
OVO JE DOVOLJNO SVAKOM PAMETNOM I DOBRONAMERNOM ČOVEKU DA VIDI !!!
pa ti si sama ovde kukala kako nemas sta da jedes i kako su tu busne gace
Sestro, svakom sam buljio u ličnu kartu... po mojoj knjizi ravnali na kraju ko se potpisao a ko nije zaokružen...
Još filterisao na vratima za prvi listić a ovi nesposbni da sažvakano odrade...
Mi komunisti smo prava birokratija...
Ne shvatih ovo. Nego jedno pitanje da li mislite da realno SNS ima podršku naroda da sa svojim koalicionim partnerima formira vladu. Ja mislim da ne i navodio sam razloge gdje se sve grešilo. Tu je caka, DS rade promišljenije i imaju veći koalicioni kapacitet i taman da su izgubili 10% opet bi lakše formirali vladu
Ne shvatih ovo. Nego jedno pitanje da li mislite da realno SNS ima podršku naroda da sa svojim koalicionim partnerima formira vladu. Ja mislim da ne i navodio sam razloge gdje se sve grešilo. Tu je caka, DS rade promišljenije i imaju veći koalicioni kapacitet i taman da su izgubili 10% opet bi lakše formirali vladu
meni nije jasno kako neko ko ukrade listice i zameni ih, te iste listice urdeno baci u kontejner..
mislim, mogao je da ih baci u wc solju..mogao je da ih zapali..mogao je da uradi jos sto drugih stvari..
a on ih ukrade i uredno baci u kontejner i bas ih u tom kontejneru nadju radikali..
dsa se razumemo, svi politicari su cvecke..
al mi ova prica bas ne pije vodu..
Bice da me je ovaj onda pokrao... i naterao da do utorka popodne brojim glasove ..... sad sam se tek setio da sam dva i po dana brojao glasove , a ne dan i po
.... a hteo sam da to ruzno secanje poticnem .. u kolektivno nesvesno ....
Пази био сам много пута и у бирачким одборима и ОИК, они који су бацали те ,,вишкове", нису се бринули по два основа: Ни бриге ни памети, а и заштићени су ко бели медведи.meni nije jasno kako neko ko ukrade listice i zameni ih, te iste listice urdeno baci u kontejner..
mislim, mogao je da ih baci u wc solju..mogao je da ih zapali..mogao je da uradi jos sto drugih stvari..
a on ih ukrade i uredno baci u kontejner i bas ih u tom kontejneru nadju radikali..
dsa se razumemo, svi politicari su cvecke..
al mi ova prica bas ne pije vodu..
pa javasluk. u 99% slucajeva je uradjeno to kako ti pricas, zuti su po kradji glasova unistili izborni materijal koji su zamenili
mozda je neko iz redova DS i SPS-a dobio grizu savesti pa resio da javnost obavesti o ovoj kradji a da ne izvrsi zadati zadatak unistenja originalnih listica?
al eto u ovom 1 slucaju nisu to uradili pa smo dobili dokazni materijal da su krali glasove opoziciji na izborima zamenom izbornog materijala sa glasackim listicima gde su zaokruzene njihove stranke.
pa javasluk. u 99% slucajeva je uradjeno to kako ti pricas, zuti su po kradji glasova unistili izborni materijal koji su zamenili
al eto u ovom 1 slucaju nisu to uradili pa smo dobili dokazni materijal da su krali glasove opoziciji na izborima zamenom izbornog materijala sa glasackim listicima gde su zaokruzene njihove stranke.
Слажем се. Поновити изборе уз масу посматрача из Русије и ЕУ.
Degutantno mi je pričati o ovim izborima.To su su tipicne demokrate ... stub dosadasnjeg poredka .... Kako mediji vole da ih predstavljaju : mladi , obrazovani , namirisani prozapadno orijentisani intelektualci - kao susta suprotnost polupismenim i krezavim glasacima raznih patriotskih stranaka ....
pa naravno kad su OEBS CIA organizacije . Oni ce uvek da kazu da su izbori regularni ako pobedjuju CIA sluge , a da nisu ako gube.
Zato su izbori u Rusiji i Belorusiji po defaultu nedemokratski jer tamo pobedjuju Putin i Lukasenko, a u Srbiji regularni jer pobedjuju CIA agenti Tadic i Dacic
A setimo se da nisu bili regularni 90tih kada su pobedjivali one koje ne kontrolise CIA
drugima prodaj te tvoje glupave fore
SAMO NA JEDNOM BIRALISTU ZUTI SU UKRALI 3000 GLASOVA OPOZICIJI I DODALI SEBI!
NA JEDNOM SAMO!
NA SAMO 200 JOS NEKA SU UKRALI OD 10.000 TO ZNACI DA JE OPOZICIJI ODUZETO A DATO ZUTIMA I CRVENIMA PREKO 600.000 GLASOVA!!!!!!!!!
STOP PLJACKI!