СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne mogu se tako dobiti izbori, ovo mi liči na poteze očajnika svi oni koji se žale na krađu. Jednostavno ne može se na silu. Toma je mnogo griješio u kampanji i lutao kao i Čeda Jovanović pokušavši se dodvoriti svima. Mislim da su tu krive agencije koje slušaju i na kraju je praktično počeo da priča istu priču kao i Tadić i naravno da tako nema prođe, jer en može biti veći Tadić od Tadića. Toma je morao zadržati nešto od one priče iz radikalskih dana kako bi očuvao neki identitet ovako za njega su glasali ne iz ubjeđenja da je bolji i da ima program nego iz očajanja aktuelnom situacijom

I ova agencija samo prenosi njegovu izjavu dakle nije ništa naročito epohalno i novo. Inače izbore su međ posmatrači priznali a sad je gotovo moralo se prije misliti o tome na koji način privući narod
Slazem se, ali se za izbornu kradju, radilo se o tri ili trista hiljada glasova, mora odgovarati ili se ceo izborni proces obesmisljava.

znači ne znaš da mi objasniš..to sam i očekivao
samo umeš da lupaš gluposti i da pretiš kao klinac preko tastature...
sad jedino mogu od tebe da očekujem da mi pominješ opet majku na pp kao što si umeo ranije...jel tako Tihomire?

to kakav si ti zao i pokvaren covek odavno je poznato.

Ali sada imamo dokaze crno na belo da ste krali

Crno na belo

Samo na jednom birackom mestu ste ukrali 3000 glasova. Pa onda kupovina glasova za 20 evra sto je isto tesko krivicno delo. Pa zatim kradja i glasanje mrtvih i odustnih.

nece vam se ovo ovako zavrsiti i nece vam ovo proci tek tako videces.

Tihi, niko nije kriv sto je opozicija imala nepismene kontrolore.

ne pricaj gluposti. evo ti hitmen kaze da su oni u Kragujevcu poslali zalbe na 50% birackih mesta gde je bilo vise listica u kutiji nego izaslih i da se nije desilo nista

Shvati da je u Srbiji VLADAVINA TIRANIJE I DIKTATURE COVEKA KOJI SE ZOVE BORIS TADIC POD PATRONATOM CIA

Tihi, niko nije kriv sto je opozicija imala nepismene kontrolore.

-Index%20sendvi%C4%8D.jpg

Ja samo da konstatujem da jedino LDP od proevropskih stranaka nije poslao sendviče kontrolorima....

Od patriotskih stranaka bila samo jedna Coca Cola od 2 litra... pa smo svi redom delili...

Aman šta ste vi iz SRS-a zapenili kad DSS ćuti?
Prvih četvoro potisuju, dobijaju primerak a baška javljaju i stranci preko mobilnog...
To što se Toma buni ne buni se on za SRS... nego da se podeli višak...

Ko je zapenio iz SRS kad se niko iz te stranke ovde ne pojavljuje od dana izbora ?

Nećeš se valjda spuštati na nivo mučenika iz okobajčetinskog obora :roll:

a vaši argumenti su
čuo sam
ja sam video..rekao mi prijatelj
to više nije dokaz ni u kafani kad se dve pijandure raspravljaju ko može više da potegne

moji argumenti su

video sam rodjenim ocima da Toma Nikolic vadi 3000 glasova iz dzaka bacenog u kontejner ukradenih opoziciji na samo jednom birackom mestu

crno na belo. E sad ti hoces da verujemo tebi kao starom poznatom lazovu a da ne verujemo svojim ocima jel tako ?

ne pricaj gluposti. evo ti hitmen kaze da su oni u Kragujevcu poslali zalbe na 50% birackih mesta gde je bilo vise listica u kutiji nego izaslih i da se nije desilo nista

Shvati da je u Srbiji VLADAVINA TIRANIJE I DIKTATURE COVEKA KOJI SE ZOVE BORIS TADIC POD PATRONATOM CIA

E, ako Hitmen kaze...! :okok: :mazi::heart:

:rotf: Tupco tupi!:zag:

Poslednja izmena:
Pa ni jedna anketa predizborna nije pokazala da će SNS imati kapacitet da formira vladu. Tako da je iluzorno tražiti utjehu u krađi. Treba priznati, ovi ne mogu ajde Srbijo da vidmo ko može ubuduće i druga stvar razjedinjeni nikad neće doći na vlast

Tacno tako!

Znalo se da ce izgubiti izbore, a sada bi kao nesto hteli da LOVE U MUTNOM.

Nista od toga.

Dzabe krece.

Аждаја је показала своје право лице.

U stisci sam s vremenom, potrazite negde (mozda ima na Jutjubu) kako danas Tadic odbacuje otpuzbe, urla na Nikolica "sta je on radio devedesetih" sta?
Pa, sta je radio Dacic, Mrkonjic, pa Slavica vrla je bila sa Slobom u noci hapsenja, pa da li je normalan taj covek?

Back