СНС формира савет за европске интеграције

Па ја познајем једног Паприкариуса са другог форума.
Ако ниси ти тај онда сам полупао лончиће.
У сваком случају извини :roll:због....знаш.

ПАПРИКАРИУС ЈЕ
ЈЕДАН, ЈЕДИНСТВЕН, НЕПОНОВЉИВ И САМО СВОЈ!!! :rtfm::ok::worth:

И не СПАМУЈ...............своју тему!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Зар постоји још нешто због чега требамо да се чудимо?

Зар после кампање за председничке изборе и убрзо и за парламентарне, у којима је главна парола ДС-а била ... НЕ мрачним 90-им, у којима је БоТа урлао: ''....нећемо повратак у мрачне 90-е, наш пут је пут ка Европској Унији ....'' ...... а тај исти ДС после избора, ушао у коалицију са мрачним 90-им :sad2: Грли се и љуби са Пачићем, Мркоњићем ... потписују декларацију о помирењу (брачни уговор) ... забрањена љубав демократије и комунизма. Па зар после свега тога постоји ишта више што нас може зачудити :dash:

Највише бих волео да на следећим парламентарним изборима, број изашлих гласача у Србији буде - 0. Нико жив да не изађе на биралишта. Овај наш целокупни политички олош не заслужује ни један-једини глас. :rtfm:

getsmiley.php

Зар постоји још нешто због чега требамо да се чудимо?

Зар после кампање за председничке изборе и убрзо и за парламентарне, у којима је главна парола ДС-а била ... НЕ мрачним 90-им, у којима је БоТа урлао: ''....нећемо повратак у мрачне 90-е, наш пут је пут ка Европској Унији ....'' ...... а тај исти ДС после избора, ушао у коалицију са мрачним 90-им :sad2: Грли се и љуби са Пачићем, Мркоњићем ... потписују декларацију о помирењу (брачни уговор) ... забрањена љубав демократије и комунизма. Па зар после свега тога постоји ишта више што нас може зачудити :dash:

Највише бих волео да на следећим парламентарним изборима, број изашлих гласача у Србији буде - 0. Нико жив да не изађе на биралишта. Овај наш целокупни политички олош не заслужује ни један-једини глас. :rtfm:

Glasali bi mrtvi;)

Једна од ретких ствари у којим се слажем са ИНАГАДАДАДАВИДОМ:worth:
је поступак:mrgreen: у случају избора !!!
Изаћи на бирачко место..............и свима "дати"- нацртати..........фалус......................да не кажем .............ЦВЕТКА!!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Једна од ретких ствари у којим се слажем са ИНАГАДАДАДАВИДОМ:worth:
је поступак:mrgreen: у случају избора !!!
Изаћи на бирачко место..............и свима "дати"- нацртати..........фалус......................да не кажем .............ЦВЕТКА!!! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
ВЕЛИЧКОВИЋА !!! :hahaha1::hahaha:

У Суботици се није грлио са Тадићем, већ само са Пастором.

Pa dobro i ovde se Nikolic grlio sam sa Renom, a drugi put ce sa Solanom.

Nego, sta prica ovaj Vucic?:mrgreen:

Vučić: Šta ćete reći Renu kad otme Kosovo

Poslanik Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić zatražio je odgovor na pitanje kakva će biti reakcija Srbije kada evropski komesar za proširenje Oli Ren saopšti da će Kosovo biti nezavisno.

U raspravi o amandmanima na predlog zakona o ministarstvima u Skupštini Srbije, Vučić je rekao da u utorak uveče neće slušati premijera Vojislava Koštunicu da "priča o evropskim integracijama", već će tražiti odgovor na pitanje kakva će biti reakcija kada Ren saopšti da "otima Kosovo".

Ne ide mi u glavu da su imali petlju da toliko promene stavove samo zbog love. Da njih neko nečim ne ucenjuje?

Ne znam, 2006. je imao normalnu priču:mrgreen:

"Ево, шест месеци унапред вам
кажем да ће то да се деси. Шта год да буде, на крају ће да дође до
тога – ако Србија не буде имала "конструктиван" став, а тај
"конструктиван" значи – дајте Косово и Метохију и признајте
независност Косова, е имаћете прекид преговора. Стварно?
А је ли има
неке земље на свету која би на то пристала? И резолуцијом усвојено у
Скупштини Србије, то је већ одбијено. Па, то ће да се наставља и то
није ништа ново. И опет ћете да дођете на конференцију, не ви, него
било ко, ништа вама, разуме се, лично не говорим, и рећи ћете – да,
али, сад је неки Мони Кан или тако неки, како ће већ да се зове неки
Оли Рен нови, рекао – ако сад не буде оно што је било, ако сад не
буде, онда ћемо стварно да прекинемо. Па, стварно! А шта после тога да
нам узму? Ако после тога не будемо "конструктивни" у вези са
Војводином и Рашком, шта ће онда да буде?"

Toma je car, naguzio se dok ne zasedne u fotelju, a sta ce onda da uradi "demokratskim strucnjacima i ekspertima" sve zajedno sa NVO, "biznismenima" i ostalim drzavnim lopovima :hahaha: ... ima oci da im poispadaju na robijama :D
Tako se to radi ;) ... stipu me onih radikalnih sabana i mutavog voje i njihove vecne opozicije iz koje ce danonocno da kenyaju :D

ma da, Toma is the man:mrgreen: i tako ...

Toma je car, naguzio se dok ne zasedne u fotelju, a sta ce onda da uradi "demokratskim strucnjacima i ekspertima" sve zajedno sa NVO, "biznismenima" i ostalim drzavnim lopovima :hahaha: ... ima oci da im poispadaju na robijama :D
Tako se to radi ;) ... stipu me onih radikalnih sabana i mutavog voje i njihove vecne opozicije iz koje ce danonocno da kenyaju :D

Да, да ...

А онда је мрмот замот'о чоколаду ...

:kafa::dosadno:

СНС формира савет за европске интеграције

Рену сам рекао да се залажемо за ванредне парламентарне изборе и да се нова влада неће обрачунавати са стручњацима у Влади Србије

У Бриселу сам боравио на позив европског комесара Олија Рена. Мислим да је то преседан и да се први пут догодило да неко из дела опозиције за који се увек говорило да Србију не води у Европу добије овакав позив, каже за „Политику” лидер СНС-а Томислав Николић, који је јуче боравио у Бриселу.

Зашто је дошло до тог преседана?

У Европској комисији вероватно је закључено да СНС представља половину грађана Србије, да није против европских интеграција и да може много да помогне.

Да ли сте разговарали и о неким конкретним акцијама?

Раније смо одлучили да у оквиру странке формирамо савет за европске интеграције. Затражио сам помоћ у обуци младих људи које ћемо „бацити у ватру”.

http://www.politika.rs/rubrike/Politika/SNS-formira-savet-za-evropske-integracije.sr.html

Au bre :mrgreen: Toma stvarno svaki dan u svakom pogledu sve vise napreduje :eek:
kaze formira savet za EU integracije i jos trazi od Oli Rena da mu u Briselu obucava naprednu omladinu , a svi znamo ko je sve isao tamo na obuku i sta to predstavlja
samo sto su ove iz starih prozapadnih partija ranije uglavnom sami stranci vrbovali i zvali na te skupove i obuke ,a Nikolic je otisao korak dalje pa se sam nudi i trazi da ih obucavaju
a zanimljivo je i da kaze kako se nece obracunavati sa strucnjacima iz sadasnje vlade ,bas me cudi :lol:

znaci posto je pokorio Brisel i EU , ocekujemo sledeci nastavak napredne price ,pod nazivom -Toma u Washington, D.C., ja cenim za jedno 6 meseci najkasnije :think:

Постоје дани које ни пас са маслом не би прогутао, а данашњи је свакако такав - тужан да тужнији и не може да буде. За бљутавост времена садашњег се побринуо онај у којега сам се клео, онај којега сам у срцу носио и онај са којим сам непријатељима Срба и Србије пркосио - црна гуја у српским недрима, ИЗДАЈНИК ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ. Пре било шта друго напишем морам том издајнику СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА и СРБИЈЕ да се обратим на следећи начин:

ПРОКЛЕТ БИО, ТОМО НИКОЛИЋУ,
ЦРНА ГУЈО, У СРПСКИМ НЕДРИМА,
ОВОДОБИ, ВУЧЕ БРАНКОВИЋУ,
ДА Л` У ТЕБИ ИШТА ЉУДСКОГ ИМА !?

ИЗДАО СИ СРПСТВО, ВЕРУ, БРАТА
И СРБИЈУ ЈАБУКУ ОД ЗЛАТА
КАО ЈУДА ТИ СИ СЕ ПРОДАО
БОБИ ТАЋИ ТЕ ЈЕ ЗАЈАХАО.

СТИЋИЋЕ ТЕ КЛЕТВА КНЕЗ ЛАЗАРА
ПРОКЛЕТО ТИ ДЕВЕТО КОЛЕНО !
НИКОЛИЋУ, ЕЈ, КОЊИНО СТАРА,
ПЕДЕРЧИНО, СА УМА СИ СКРЕН`О !

ПРОКЛЕТ БИО, ТОМО НИКОЛИЋУ,
ЦРНА ГУЈО У СРПСКИМ НЕДРИМА,
ОВОДОБИ, ВУЧЕ БРАНКОВИЋУ,
ШТА УЧИНИ СВОЈИМ ДРУГОВИМА !?

Браћо и сестре, да невоља никада не долази сама већ да се, попут антисрпског чопора на чијем је челу Борис Тадић, удружује са тугом, патњом, боли, богохуљем и кукавичлуком побринуо се је господин ДРАГАН ТОДОРОВИЋ да нам то докаже. Може ли ико здраворазуман да замисли ДРАГАНА ТОДОРОВИЋА НА ЧЕЛУ СВЕСРПСКОГ ПОКРЕТА ЗА ОСЛОБОЂЕЊЕ СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА и СРБИЈЕ? Наравно, браћо и сестре, да ни сам не могу нешто црње да замислим, но имам осећај да нам се управо то догађа - ГУБИМО СВАКУ НАДУ ЗА ОПСТАНАК. Веровао сам, још увек верујем, да ће господин АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ХТЕТИ, СМЕТИ и УМЕТИ ДА НАС ПОВЕДЕ У ОСЛОБОЂЕЊЕ, али оводоба дешавања ми гуше и ту задњу жижку опстанка СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА и СРБИЈЕ. Данте Олигијери у својој Божанственој комедији није мога да замисли такав пакао као што га ми имамо - ТАДИЋ, ДОДИК и ЂУКАНОВИЋ предводници српских држава, позадинац им је ТОМА НИКОЛИЋ, а једина опозиција ДРАГАН ТОДОРОВИЋ. Негде прочитах да ће да дође време када ће живи да завиде мртвима. То зловреме је у свету земљу Србију стигло наместо берићетне јесени. Молим вас, браћо и сестре, немојте клонити духом, молите Господа да нам помогне и братски једногласно подржимо АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА да нас поведе у РАДИКАЛНО БОЉЕ СУТРА !

СМРТ ИЗДАЈНИЦИМА СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА и СРБИЈЕ !

Крстан Ђ. Ковјенић

P.S.

Браћо и сестре,

Тај преболни крик пренапаћене душе Србинове је из мојих уста излетео када сам сазнао

ЗА ЈОШ ЈЕДНУ, НАЈКУКАВИЧКИЈУ ДО САДА, ИЗДАЈУ СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА И СРБИЈЕ !

У то време нисам очекивао, истина је да сам слутио оно најгоре, да ће на

СРПСКЕ РАДИКАЛЕ - ЈЕДИНИ ГРУДОБРАН НЕБЕСКОГ СРПСТВА, ХРИСТОВЕ СВЕТЕ ВЕРЕ ПРАВОСЛАВНЕ, МАЈКЕ СРБИЈЕ и СВАКОГ ДРУГОГ ГРУМЕНА ЗЕМЉЕ СРБИНОВЕ !

СОТОНСКОМ МРЖЊОМ, ГЕБЕЛСОВСКОМ ПРОПАГАНДОМ и ВАТИКАНСКИМ РАЗВРАТОМ БЕЗДУШНО НАСРНЕ И *******И ШПИЈА - ИСКОТ У КЕЈЕГА САМ СЕ КЛЕО И КОЈЕГА САМ КАО НА НЕБЕСА ВОЗДИГНУТОГ СИНА ВОЛЕ !

Веома ми је жао што сам на тај начин кроз сузе роморио о свом великом брату, заиста се јуначки понео у баш најгорим временима за осптанак нашег народа, ДРАГАНУ ТОДОРОВИЋУ и честитој, неустрашивој и дичној сестри ВЈЕРИЦИ РАДЕТА, те овом приликом исте

БРАТСКИ МОЛИМ ДА МИ ОПРОСТЕ !

Poslednja izmena:
Веома ми је жао што сам на тај начин кроз сузе роморио о свом великом брату, заиста се јуначки понео у баш најгорим временима за осптанак нашег народа, ДРАГАНУ ТОДОРОВИЋУ и честитој, неустрашивој и дичној сестри ВЈЕРИЦИ РАДЕТА, те овом приликом исте

БРАТСКИ МОЛИМ ДА МИ ОПРОСТЕ !

:sad2:

Back