СНС формира савет за европске интеграције

nego di ga je Aleksandar3 da nam objasni ovo skretanje kursa , nesto ga nema od jutros :think:

Poneki, pa i Aleksandar jos uvek rade!
Nije beZposlen:hahaha1:

O kakvom kursu je rec?!

Sto ne das konkretan odgovor na postavljeno pitanje: Jesi li ti za ulazak Srbije u EU ili nisi?!

Ili ti vise odgovara da tapses polupismenim furijama, koje jure sopstveni rep da ga otrebe od cicka koji se u toj jurnjavi lepi?!

Jedno sasvim prizemno (da bi svi mogli razumeti:lol:) objasnjenje promene kursa u
necijem zivotu, nestagniranje, napredak, i sl.

Moja prabaka je kuvala na ognjisu, baka iskoristila pojavu "Smederevca", mama elektriku, ja i elektriku i plin:D

I ovi sto nece u EU, uzivaju sve blagodeti civilizacije, dzepova punih para, i sto rece Seselj: Dok je budala ja se ne brinem za svoju politicku karijeru", samo nije racunao s tim da je budala sve manje.

I, ludo sam zainteresovana sta ce forumski kostunjavci da urade sad kad je Kostunica otvoreno stupio u koaliciju sa Nikolicem, hoce li se listo uclaniti u SRS i tako ih pomeriti sa 7 odsto na 10 odsto:P

pa ni za vreme tita nije bilo ovolikog pljackanja

vrhunac pljackanja za vreme tita ti je bilo, da se rukovodecem organu, citaj direktoru kupi neki trosoban stan , u lokalnom mestu ili beogradu.

tu i tamo mozda bi neko pokrao vise ali bi brzo zbog toga zaglavio robiju.

a danas ovi sadasnji tadicevi lopovi oni ne pljackaju da obezbede sebe, nego da obezbede i praunuke.

Ih,praunuke,ne praunuku oce da obezbede lozu u narednih 100 godina!Pa u doba tita,tito je krao,sta mislis,kolko je kostalo da se izgradi podzemni grad ispod Beograda?:think:

Раније смо одлучили да у оквиру странке формирамо савет за европске интеграције. Затражио сам помоћ у обуци младих људи које ћемо „бацити у ватру”.

svi znamo ko je sve isao tamo na obuku i sta to predstavlja

:mrgreen::hahaha:

Šta mislite, dal' će sad članovi i simpatizeri SNS da nose bedževe sa zvezdicama?

Да ли ће да носе беџеве, не знам ... За сада носе значке ...

Али нешто друго је симтоматично ...
Јуче сам прошла поред Ћевабџинице Гаге Пекара на Аутокоманди и западе ми за око полицијско обезбеђење ...
Четири полицајца, распоређени на "стратешким тачкама" мотре и обезбеђују језгро Еуроинтегративних снага за општину Вождовац ...

Да ли се то Гага плаши гнева "својих" бирача ???

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Pa neće ni SPS ni u ludilu. Gledaćete Tadića još godinama, hteli to ili ne :mrgreen:

To je, na zalost, tacno!
Samo gresis sto kazes "hteli to mi ili ne", jer mi to HOCEMO!
Nama je vazno da se MRZIMO, a ne znamo zasto, ne poznajemo se uzivo osim sa diskusija. I ne samo sa diskusija.

Mrzimo jer nam je tako lakse. U ljubav se ulaze mnogo vise, ko je spreman da ulozi, vratice mu se...

Ko stremi boljem, tome i Bog pruza ruke. Ovde je tema da je SNS formirao Savet za evropske integracije, niko decidno da kaze, sta ima lose u tome?!

Jos gore, niko da kaze zasto NE ZELE u EU, da lepo objasni bez zuci i mrznje.

Ljudi zele da budu srecni, ali neke mrzi da tragaju za tom srecom. Ja ne tvrdim da je EU sreca, ali je manja nesreca od toga da ostanemo izolovani, najpre zbog toga sto, OVI KOJI SADA NEMILICE KRADU i pljackaju i narod i drzavu, morali bi skratiti prste.

Ja sam sigurna da Tadic i kompanija- najmanje od svih zele da ih EU primi, jer, nema tamo drpisanja bez nadzora.

Dugacko i ovo sto napisah, a moram da citiram slavnog Hesea ("Srecan je ko ume da voli") - ljubav pokrece svet, ponajpre ljudsku dusu i upravo u njoj (dusi) pronalazi svoje bice i svoj ZIVOT. Samo sto voleti i zeleti nije isto. Ljubav je zelja koja je postala MUDRA, jer "sve nesrece ovoga sveta, pa i one koje sam nosio u sebi- proizisle su iz nedostatka ljubavi"!

Nije pitanje volimo li Tadica, Nikolica, Seselja, nego volimo li sebe, a onda i Srbiju...

P.S.
Brevis est laboro, obscurus fio... :dash:

Poslednja izmena:
Ovde je tema da je SNS formirao Savet za evropske integracije,
niko decidno da kaze, sta ima lose u tome?!

Баш ничега лошег нема ...

И клинци у паркићу основали Савет за пут на месец,
Али то не значи да ће НАСА да их позове за астронауте ...

Ово је само још једна од вести која служи за замајавање гладног народа ...

Није битно што данас преко 300 предузећа иду у стечај или ликвидацију, радници на биро или на улицу, њихове породице "на казан"- јавну кухињу ...

Важно је да је Тома основао Савет ...

Мене би било срамота и да зинем, а камо ли да се рекламирам,
али то је мој проблем,
имам образ и могу да се постидим ...

Није битно што данас преко 300 предузећа иду у стечај или ликвидацију, радници на биро или на улицу, њихове породице "на казан"- јавну кухињу ...

али то је мој проблем,

I za sve to kriv Toma Nikolic koji nije vlast:eek:
KO je kriv sto je narod gladan? Toma?!

Verujem ti NA REC da imas obraz, ja ga ne vidim.

Sve ovo pripisati Nikolicu, za mene je djon, a kad je tako popularno osnivati nekakve savete, sto ti ne osnusjes koji?!

Savet za mrznju prema Tomislavu Nikolicu- recimo!

Imao bi clanova iha-haj, ja bih se prikljucila samo sa jednim komentarom: Na MRZANU kuca ostaje:cool:

али то је мој проблем,

:ok:

Pa ko god ima obraza taj i može da se postidi i prizna grešku, pa bi mu se i oprostlo...ovima iz naslova je to nepoznat pojam:roll::thumbdown:

Slučajno preleteh preko jedne rečenice pri vrhu strane i gle ne iznenadih se:roll:

Žena se sprda i izruguje ( umislila u svojoj glavi , a i neka je ) što je neko ostao BEZ POSLA[/B]...ostati bez posla u današnje vreme u Srbiji je užasno...tragično...nadasve žalosno i za duboko saučešće i ne samo u Srbiji ali idolopoklonica grobara bajčetinskog se bestidno sprda i ruga nečijom beZposlenošću ( beZ-ostati ili nemati posao, za razliku od beSposlen = zaludan , seoski zgubidan i sl.)...:thumbdown:

Da li ovi mogu niže pasti nego što jesu...? Izgleda da mogu , a svakodnevno smo svedoci svega toga.:roll:

I za sve to kriv Toma Nikolic koji nije vlast:eek:
KO je kriv sto je narod gladan? Toma?!

Verujem ti NA REC da imas obraz, ja ga ne vidim.

Sve ovo pripisati Nikolicu, za mene je djon, a kad je tako popularno osnivati nekakve savete, sto ti ne osnusjes koji?!

Savet za mrznju prema Tomislavu Nikolicu- recimo!

Imao bi clanova iha-haj, ja bih se prikljucila samo sa jednim komentarom: Na MRZANU kuca ostaje:cool:

Дакле ти имаш заиста озбиљан проблем ...

Ја ти причам о spin-у,
о скретању пажње на минорне ствари док десетине хиљада људи жена и деце данас остају без елементарних услова за живот,

А ти мени о Томи ???

Ко бре шта Томи "приписује" (осим бесчашћа и алавости) ...
Свако нормалан зна да се ономе ко једном изда никада не може веровати ...
Свако ко својом главом размишља је јасно да је Тома послужио као тројански коњ ...
И свима је јасно да је СНС испостава ДС и да прича оно што му се диктира из америчке и британске амбасаде ...

:roll::roll::roll:

:ok:

Pa ko god ima obraza taj i može da se postidi i prizna grešku, pa bi mu se i oprostlo...ovima iz naslova je to nepoznat pojam:roll::thumbdown:

Slučajno preleteh preko jedne rečenice pri vrhu strane i gle ne iznenadih se:roll:

Žena se sprda i izruguje ( umislila u svojoj glavi , a i neka je ) što je neko ostao BEZ POSLA[/B]...ostati bez posla u današnje vreme u Srbiji je užasno...tragično...nadasve žalosno i za duboko saučešće i ne samo u Srbiji ali idolopoklonica grobara bajčetinskog se bestidno sprda i ruga nečijom beZposlenošću ( beZ-ostati ili nemati posao, za razliku od beSposlen = zaludan , seoski zgubidan i sl.)...:thumbdown:

Da li ovi mogu niže pasti nego što jesu...? Izgleda da mogu , a svakodnevno smo svedoci svega toga.:roll:

Zena se nije izrugivala onima koji su ostali bez posla, nego "velegradjanki" koja napisa da je neko beZposlen:roll:
Od tebe NIKO nize pasti ne moze. Ovde ne postoji osoba koja nije bila na meti tvog prljavog i nadasve prostackog jezika. Ja ne znam, a ovi, s kojim sad vitlas u kolu i predvodis ga, doci ce jednom na tapet. Kao i mnogi drugi sto su.

Ne zaboravi, kako sejes- tako ces i zNJeti, pa izvoli!

Дакле ти имаш заиста озбиљан проблем ...

Ја ти причам о spin-у,
о скретању пажње на минорне ствари док десетине хиљада људи жена и деце данас остају без елементарних услова за живот,

А ти мени о Томи ???

Ко бре шта Томи "приписује" (осим бесчашћа и алавости) ...
Свако нормалан зна да се ономе ко једном изда никада не може веровати ...
Свако ко својом главом размишља је јасно да је Тома послужио као тројански коњ ...
И свима је јасно да је СНС испостава ДС и да прича оно што му се диктира из америчке и британске амбасаде ...

:roll::roll::roll:

Neko svoje osobine projektuje na druge, neki udarac namenjen onome kome treba- uputi nekom kome ne bi trebalo da je namenjen, to se zove- prenesena AGRESIJA!

Seselj je naredio izbacivanje Nikolica iz stranke, prema tome za izdajstvo se obrati njemu.
Seselju, naravno!
On je hteo da se prihvati amandman SRS-a o primeni SSP-a, kad je prihvacen, stigla naredba da se ne prihvati: Sad necu ni kako ja hocu!

O tome ja pricam, ne znam o cemu ti pricas!

Back