СНС формира савет за европске интеграције

Biljo što navali na devojku:roll:I ti ponekad nemaš baš kulturan način ophođenja:cool:

Navedi primer?!
Moj i NJEN, naravno!

Danima mene i sve ostale koji nisu Beogracici naziva pogrdno "VukoHebinci" a ti bi da prema njoj budem kulturna?!

Mnogo ih je ovde koji su njen prljav jezik osetili na svojoj kozi, nisam ja jedina. Samo sam poslednja, bar cu se potruditi.

Ako ti se ne svidja sta i kako pisem, zaobidji, nista lakse:roll:

Moderatori su ti koji su merodavni da ocene i sankcionisu. Ne TI!

Ako mislis sta drugi slicni TEBI o meni misle, zaboli me uvo!
Ili, kad bih ja rekla sta o TEBI i slicnima tebi mislim?!
Ne smem ni da pomislim:hahaha:

Ја бих се озбиљно забринула када би схватила да (осим пар страначких истомишљеника) нико за мене лепу реч нема.

Нико није оно што о себи мисли већ је онакав какав утисак у друштву оставља.
:bye:

Zena se nije izrugivala onima koji su ostali bez posla, nego "velegradjanki" koja napisa da je neko beZposlen:roll:
Od tebe NIKO nize pasti ne moze. Ovde ne postoji osoba koja nije bila na meti tvog prljavog i nadasve prostackog jezika. Ja ne znam, a ovi, s kojim sad vitlas u kolu i predvodis ga, doci ce jednom na tapet. Kao i mnogi drugi sto su.

Ne zaboravi, kako sejes- tako ces i zNJeti, pa izvoli!

Da , ja jesam velegrađanka i to je činjenica ali ti si žena sa sela koja dobija tikove kad god se pomene provincija što je još veća činjenica:mrgreen:

Kakva god da jesam , mene bar ovuda po forumu Krstarice nisu jurile PREVARENE žene muževa koje si ti skupljala ili šta si već sa njima radila, po raznim forumina...a tebe jesu i ko god je ovde bio bar do pre godinu dana je svedok toga:sad2:

Već objasnih al' da ponovim :
-beZposlen = bez posla,
-beSposlen = zgubidan, besposličar itd.

I još rečenica i završena bilo koja diskusija sa tobom :

Ti si takođe ovde i više nego poznata kao neko ko je javno na forumu izneo SVE podatke , od broja telefona , adrese , a mislim čak i slike , osobe sa kojom se ( među mnogim drugim ) zavadila, a ne pamtim da su za bilo koga drugog to rekli da je uradio...te sve to je tvoje ogledalo i pokazuje ko si i koje komplekse vučeš, a kako drugačije i tumačiti to lično shvatanje kao lične uvrede kada neko i pomene grobara bajčetinskog u negativnom kontekstu...a NIKO ga drugačije i ne pominje ...:mrgreen::whistling:

I za sve to kriv Toma Nikolic koji nije vlast:eek:
KO je kriv sto je narod gladan? Toma?!

Verujem ti NA REC da imas obraz, ja ga ne vidim.

Sve ovo pripisati Nikolicu, za mene je djon, a kad je tako popularno osnivati nekakve savete, sto ti ne osnusjes koji?!

Savet za mrznju prema Tomislavu Nikolicu- recimo!

Imao bi clanova iha-haj, ja bih se prikljucila samo sa jednim komentarom: Na MRZANU kuca ostaje:cool:

toma je kriv sto ce narod BITI gladan.Uzeo je dosta glasova radikalima,a da se samo dostojanstveno povukao iz politike,sve bi bilo dobro i u zemlji bi bio mir koga dugo nije bilo. :dash:

Sunce ti jeb.n kalajisano,ja mislio ovo sve izgovorio Boza derikoza,a ne Bajcetinac..a vidi sada ovo...ma kakav referendum o NATO....:klap::klap:

On je rekao da su se u razgovoru "dotakli sudbine Kosova i Metohije, članstva Srbije u NATO, saradnje sa Haškim tribunalom".

Gde je bre Djuka,da sve ovo objasni...mislim ova trasformacija od ekstremnog radikala,pa do ekstremnog euroljupca.....:think:

Neko svoje osobine projektuje na druge, neki udarac namenjen onome kome treba- uputi nekom kome ne bi trebalo da je namenjen, to se zove- prenesena AGRESIJA!

Seselj je naredio izbacivanje Nikolica iz stranke, prema tome za izdajstvo se obrati njemu.
Seselju, naravno!
On je hteo da se prihvati amandman SRS-a o primeni SSP-a, kad je prihvacen, stigla naredba da se ne prihvati: Sad necu ni kako ja hocu!

O tome ja pricam, ne znam o cemu ti pricas!

Ако ћемо поштено, није Шешељ већ Статут СРС ...
Учлањење у другу Странку аутоматски повлачи искључење из СРС ...

Дакле ти имаш заиста озбиљан проблем ...

Ја ти причам о spin-у,
о скретању пажње на минорне ствари док десетине хиљада људи жена и деце данас остају без елементарних услова за живот,

А ти мени о Томи ???

Ко бре шта Томи "приписује" (осим бесчашћа и алавости) ...
Свако нормалан зна да се ономе ко једном изда никада не може веровати ...
Свако ко својом главом размишља је јасно да је Тома послужио као тројански коњ ...
И свима је јасно да је СНС испостава ДС и да прича оно што му се диктира из америчке и британске амбасаде ...
:roll::roll::roll:

:ok: Upravo.:thumbdown:

:eek: Auuuuuuuuu, ovaj grobar balčetinac i bajčetinci oko njega zahebali vek...nema dalje...:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa oni su već sada veći demokrate od samih demokrata ali to nam je već poznato kroz našu krvavu istoriju:sad2:

Ako Turčin okrvavi mali prst - poturica okrvari celu ruku,:thumbdown:

.... te i ove bajčetinske poturice isto...moraju da se dokažu gospodarima i ne biraju sredstva dok bauljaju po svom izmetu i blatu....jadno i patetično...čak mi nije ni smešno više:sad2::confused:

Ја бих се озбиљно забринула када би схватила да (осим пар страначких истомишљеника) нико за мене лепу реч нема.

Нико није оно што о себи мисли већ је онакав какав утисак у друштву оставља.

Tvoja tri (mozda i vise) nicka mi zaista ne znace nista, odnosno, nista od onoga sto pises o meni.
Vazno je da TI ostavljas dobar utisak, ali, ovo je virtuelni svet, ovde mozes i ono sto nisi, u realnom- tesko!

Kod mene je obrnutno!

U tome je razlika izmedju tebe (sa svim tvojim nickovima) i mene, a i jos ponekih.

Ne mrzite vi mene zbog onog sto pisem, nego zbog onoga za koga sam.

Bar se trudim da govorim i pisem knjizevnim jezikom, ne jezikom ulicara i propalica, a neki taj jezik ne razumeju. Tu im ne mogu pomoci, zakasnili su!

Tvoja tri (mozda i vise) nicka mi zaista ne znace nista, odnosno, nista od onoga sto pises o meni.
Vazno je da TI ostavljas dobar utisak, ali, ovo je virtuelni svet, ovde mozes i ono sto nisi, u realnom- tesko!

Kod mene je obrnutno!

U tome je razlika izmedju tebe (sa svim tvojim nickovima) i mene, a i jos ponekih.

Ne mrzite vi mene zbog onog sto pisem, nego zbog onoga za koga sam.

Bar se trudim da govorim i pisem knjizevnim jezikom, ne jezikom ulicara i propalica, a neki taj jezik ne razumeju. Tu im ne mogu pomoci, zakasnili su!

Далеко од тога да тебе или било кога мрзим,
тебе ми је жао,
а Тому, човека без части и образа,
презирем ...

И кад смо код језика, због чега не пишеш ћирилицом,
где су ти лепа српска слова ЉЊШЂЧЋЖЏ ????

Da , ja jesam velegrađanka i to je činjenica ali ti si žena sa sela koja dobija tikove kad god se pomene provincija što je još veća činjenica:mrgreen:

Kakva god da jesam , mene bar ovuda po forumu Krstarice nisu jurile PREVARENE žene muževa koje si ti skupljala ili šta si već sa njima radila, po raznim forumina...a tebe jesu i ko god je ovde bio bar do pre godinu dana je svedok toga:sad2:

Već objasnih al' da ponovim :
-beZposlen = bez posla,
-beSposlen = zgubidan, besposličar itd.

I još rečenica i završena bilo koja diskusija sa tobom :

JA iznela neke podatke o tebi?
Evo moderatora, evo amdinstratora, ja cu ih licno obavestiti o ovom nevidjenom bezobrazluku s tvoje strane! CIJE SLIKE, CIJEG TELEFONA?!

Dakle, duzna si da navedese CIJE SLIKE I CIJI BROJ TELEFONA?!

Ti si takođe ovde i više nego poznata kao neko ko je javno na forumu izneo SVE podatke , od broja telefona , adrese , a mislim čak i slike , osobe sa kojom se ( među mnogim drugim ) zavadila, a ne pamtim da su za bilo koga drugog to rekli da je uradio...te sve to je tvoje ogledalo i pokazuje ko si i koje komplekse vučeš, a kako drugačije i tumačiti to lično shvatanje kao lične uvrede kada neko i pomene grobara bajčetinskog u negativnom kontekstu...a NIKO ga drugačije i ne pominje ...:mrgreen::whistling:

JA iznela neke podatke o NEKOME OVDE?!
Evo moderatora, evo amdinstratora, ja cu ih licno obavestiti o ovom nevidjenom bezobrazluku s tvoje strane! CIJE SLIKE, CIJEG TELEFONA?!

Dakle, duzna si da navedese CIJE SLIKE I CIJI BROJ TELEFONA?!

ADMINISTRATOR MORA DA REAGUJE, cije slike i broj telfona sam ja OVDE ostavila?

Strelin telefon i adresu i to i ptice ovde znaju , a POMORKA ili takav neki nik te ovde jurio po forumu zato što si joj zavela muža.:bye:

KOJI STRELIN BROJ TELEFONA:eek:
Ja se kunem u jedino dete da to NISAM UCINILA, jos manje sam to ucinila sa ADRESOM, neka se zakune i ona.

Kakva "POMORKA"?!

To je bio preobuceni David King, koji je MENE proganjao, nikakva POMORKA!

Ja nemam potrebe da ikoga proganjam, ja sam dovoljno prvlacna, za razliku od tebe koja i jesi zbog neprivlacnosti tako frustrirana.

Posto sam se obratila Administratoru da POTVRDI ili DEMANTUJE tvoje navode da sam ovde postirala neciije SLIKE, broj telefona, adresu, necu se javljati.

I, neka se zna.

O toj Streli si ti na onom forumu pisala takve strahote, o Sofiji, o Banshee, o Reg, pa ne znam o kome nisi!

To se moze lako proveriti, JA TO IMAM.

Cekam da Administrator reaguje, dotle, ostaj ti ove i kaci se nekom drugom.

Suvise sam fina da bih rekla na sta me podsecas, a i sama znas. I tvoje PP-cuvam, nikad nijedan nisam iznela u javnost, samo sam preko njih shvatila zasto si toliko frustrirana!

Sad opleti, dok ovde caruju takve kao ti, normalnima mesta nema!

I, nije ovo kraj, ne nadaj se:evil:

ccccccc, prava seoska učiteljica...još da se i sama nisi hvalila time i opravdavala da te baš iznervirala, 'de bi kraj tvojim lažima bio:mrgreen::D

Eto zašto si idolopoklonik grobara bajčetinskog...i od njega svakodnevno sušamo hrpu laži i pravdanja samo što mu niko , ko nije isti k'o on , i nije poverovao , niti će:hahaha1:

Uzgred, ženo, lepotice:mrgreen:...majko:mrgreen:...suprugo:mrgreen:, ko ti hrani i vaspitava dete , "gleda" muža, kuću i porodicu dok si ti 24/7 na forumIMA ...aktivna:mrgreen:, pa i politikantski:mrgreen:

:whistling::bye:

Док ми расправљамо о политичким догађајима у земљи , Николић ревносно испуњава своје обавезе према налогодавцима и више то и не крије , почиње да се понаша као већи католик од папе и данас у Политици и Правди се јавно хвалише својим сусретом са Олијем Реном у Бриселу , а у Србији измишља некакве принципе , којих се ни сам не придржава . Замислите , молим вас , СНС основао Савет за европске интеграције !!!!!!!! Ко би веровао да ће , омиљени слуга и скутоноша Запада у Србији постати дојучерашњи , како је сам волео да се изрази , највећи евроскептик у Србији !!!!!!!!!!! Надам се да ми сада верујете и за онај текст од пре недељу дана о његовом срдачном загрљају са Иштваном Пастором и Борисом Тадићем на Палићу 13. и 14. јуна , поводом обележавања јубилеја - 15 година од оснивања Савеза Војвођанских Мађара !!!!!!!!! ЗАИСТА МЕ ВИШЕ НЕ БИ ИЗНЕНАДИЛО И ВЕРУЈЕМ ДА ТАЈ ДАН НИЈЕ ДАЛЕКО , КАДА ЋЕ ОВАЈ ОТПАДНИК ДА СЕ ГРЛИ И ЉУБАЗНО И СРДАЧНО РАЗГОВАРА СА ХАВИЈЕРОМ СОЛАНОМ !!!!!!! ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ КОЛИКО ЈЕ ВУЧИЋ ОМАЛОВАЖАВАО , И ТО СА ПРАВОМ , УПРАВО ОЛИЈА РЕНА ? ПОБОГУ , ЈА ЈОШ НИСАМ ИЗГУБИО РАЗУМ И ДОБРО ПАМТИМ КАДА ЈЕ СКОРО СВАКИ ПУТ СА ГОВОРНИЦЕ СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ ЗА СВАКИ ЗАКОН ВЛАДАЈУЋЕ ВЕЋИНЕ ИМАО КРИТИКУ ДА СЕ ДОНОСИ , ПО ИСКЉУЧИВОЈ ВОЉИ ТАТЕ СОЛАНЕ И МАМЕ РЕНА И ДА ЈЕ ВЛАСТ КРИТИКОВАО ШТО ДОЗВОЉАВА ДА ЊИХОВА РЕЧ БУДЕ ЗАКОН У СРБИЈИ !!!!!!!

Док ми расправљамо о политичким догађајима у земљи , Николић ревносно испуњава своје обавезе према налогодавцима и више то и не крије , почиње да се понаша као већи католик од папе и данас у Политици и Правди се јавно хвалише својим сусретом са Олијем Реном у Бриселу , а у Србији измишља некакве принципе , којих се ни сам не придржава . Замислите , молим вас , СНС основао Савет за европске интеграције !!!!!!!! Ко би веровао да ће , омиљени слуга и скутоноша Запада у Србији постати дојучерашњи , како је сам волео да се изрази , највећи евроскептик у Србији !!!!!!!!!!! Надам се да ми сада верујете и за онај текст од пре недељу дана о његовом срдачном загрљају са Иштваном Пастором и Борисом Тадићем на Палићу 13. и 14. јуна , поводом обележавања јубилеја - 15 година од оснивања Савеза Војвођанских Мађара !!!!!!!!! ЗАИСТА МЕ ВИШЕ НЕ БИ ИЗНЕНАДИЛО И ВЕРУЈЕМ ДА ТАЈ ДАН НИЈЕ ДАЛЕКО , КАДА ЋЕ ОВАЈ ОТПАДНИК ДА СЕ ГРЛИ И ЉУБАЗНО И СРДАЧНО РАЗГОВАРА СА ХАВИЈЕРОМ СОЛАНОМ !!!!!!! ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ КОЛИКО ЈЕ ВУЧИЋ ОМАЛОВАЖАВАО , И ТО СА ПРАВОМ , УПРАВО ОЛИЈА РЕНА ? ПОБОГУ , ЈА ЈОШ НИСАМ ИЗГУБИО РАЗУМ И ДОБРО ПАМТИМ КАДА ЈЕ СКОРО СВАКИ ПУТ СА ГОВОРНИЦЕ СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ ЗА СВАКИ ЗАКОН ВЛАДАЈУЋЕ ВЕЋИНЕ ИМАО КРИТИКУ ДА СЕ ДОНОСИ , ПО ИСКЉУЧИВОЈ ВОЉИ ТАТЕ СОЛАНЕ И МАМЕ РЕНА И ДА ЈЕ ВЛАСТ КРИТИКОВАО ШТО ДОЗВОЉАВА ДА ЊИХОВА РЕЧ БУДЕ ЗАКОН У СРБИЈИ !!!!!!!

А шта да ти верујемо!? :dontunderstand:
Када си ти то "писао" , па још пре недељу дана, а први пост ти датиран на 01.07.2009., 21:07 !? :dontunderstand:
http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=239956

Ово нам се " зеленооки " АЛЕКАСАНДАР3
мало маскирао.............да не кажем клоВнирао,
због истоветног НИК-а на ....!!!

Погодите ком форуму ..........чим овако пише!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
Па на ФСН-у !!! :mrgreen:
Само и тамо сам га провалио http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=2&t=20685..............па се сад грдан ............као вади.............и доказује радикалима !!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Е мој АлександАре3..............ДОБРО ЈЕ ИМАТИ И МОЗАК !!! :ok::ok::ok:

Poslednja izmena:
Зар постоји још нешто због чега требамо да се чудимо?

Зар после кампање за председничке изборе и убрзо и за парламентарне, у којима је главна парола ДС-а била ... НЕ мрачним 90-им, у којима је БоТа урлао: ''....нећемо повратак у мрачне 90-е, наш пут је пут ка Европској Унији ....'' ...... а тај исти ДС после избора, ушао у коалицију са мрачним 90-им :sad2: Грли се и љуби са Пачићем, Мркоњићем ... потписују декларацију о помирењу (брачни уговор) ... забрањена љубав демократије и комунизма. Па зар после свега тога постоји ишта више што нас може зачудити :dash:

Највише бих волео да на следећим парламентарним изборима, број изашлих гласача у Србији буде - 0. Нико жив да не изађе на биралишта. Овај наш целокупни политички олош не заслужује ни један-једини глас. :rtfm:

Back