СНС формира савет за европске интеграције

a tvoj komsija Dzuka je zaduzen za bliski istok i arapske vukojebine , taman ima tu izrazito talibansku ,garavu fizionomiju :cool:

LOL to sam zaboravio.... Pa da. Evo i dokaza:

talibany.jpg

:mrgreen:

a dvojke su Djuro sta ? :mrgreen:

"ОСНОВНЕ ЈЕДИНИЦЕ ДИВЕРЗАНТСКИХ ГРУПА!!!" на 2:03
:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Добих ја по "П" од Регистре пре неку ноћ за.............на 7.30

"Па ко си ти, па ти ниси Јаковљевић !?
Ти си неки већи ИЗДАЈНИК!!!"

Наје6аше ми се миле мајке ..........за ово.........."ИЗДАЈНИК"!!!:hahaha1: :rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Наје6аше ми се миле мајке ..........за ово.........."ИЗДАЈНИК"!!!:hahaha1: :rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Danice zasto razgovaraju sa seljacima ? :hahaha1:

:hahaha:

E, video sam... :roll: Bukvalisti... Bukvalci... Bukve bre... :lol: A i ti shto se svadjash sa njima... Mislim jeste da su te prvi isprovocirali i sve... Al' mani papane... :)

a tvoj komsija Dzuka je zaduzen za bliski istok i arapske vukojebine , taman ima tu izrazito talibansku ,garavu fizionomiju :cool:

Мора бити да је већ отишао на нову дужност ...
Формирање Месних, Општинских, Окружних одбора ...

Видим да га нешто не видим у последње време ...

:cool::cool::cool:

СНС формира савет за европске интеграције

Рену сам рекао да се залажемо за ванредне парламентарне изборе и да се нова влада неће обрачунавати са стручњацима у Влади Србије

У Бриселу сам боравио на позив европског комесара Олија Рена. Мислим да је то преседан и да се први пут догодило да неко из дела опозиције за који се увек говорило да Србију не води у Европу добије овакав позив, каже за „Политику” лидер СНС-а Томислав Николић, који је јуче боравио у Бриселу.

Зашто је дошло до тог преседана?

У Европској комисији вероватно је закључено да СНС представља половину грађана Србије, да није против европских интеграција и да може много да помогне.

Да ли сте разговарали и о неким конкретним акцијама?

Раније смо одлучили да у оквиру странке формирамо савет за европске интеграције. Затражио сам помоћ у обуци младих људи које ћемо „бацити у ватру”.

http://www.politika.rs/rubrike/Politika/SNS-formira-savet-za-evropske-integracije.sr.html

Au bre :mrgreen: Toma stvarno svaki dan u svakom pogledu sve vise napreduje :eek:
kaze formira savet za EU integracije i jos trazi od Oli Rena da mu u Briselu obucava naprednu omladinu , a svi znamo ko je sve isao tamo na obuku i sta to predstavlja
samo sto su ove iz starih prozapadnih partija ranije uglavnom sami stranci vrbovali i zvali na te skupove i obuke ,a Nikolic je otisao korak dalje pa se sam nudi i trazi da ih obucavaju
a zanimljivo je i da kaze kako se nece obracunavati sa strucnjacima iz sadasnje vlade ,bas me cudi :lol:

znaci posto je pokorio Brisel i EU , ocekujemo sledeci nastavak napredne price ,pod nazivom -Toma u Washington, D.C., ja cenim za jedno 6 meseci najkasnije :think:

Ovo su dobre vesti za Evropsku buducnost Sbije. Bravo kolega Tomo.:ok:

Back