SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tinar:
Sinoc sam sanjala kako sam u igrici The Sims (o boze!!!) i idem nekom zicharom u neki snowboard park. I lepo, padam ja sa zichare i pokushavam da stavim nogu na bord i neuspeshno. Dolaze neki momci, ja sva postidjena odlazim.
:? WTF!!!!!
Tvoje je jos najmanje strasno :wink: .Pre neki dan sam sanjala kako neki konj ubija coveka :shock: .I to zato jer mi je frendica pricala da u Alexandru ima jedan presladak....konj :shock:

Perverzomir:
Ulazim u mracnu sobu . U njoj se nalazi samo jedna fotelja . Prilazim fotelji , okrecem je i vidim sebe mrtvog kako sedim u njoj .
takvi snovi 100% nesto znace,moj drug je sanjao da vidi sebe mrtvog u svom krevetu...i taj san mi je pricao dok sam ja lezala na tom istom krevetu i pokusavala da zaspim... :roll:

ja sam jednom sanjala da idem na skijanje u nemacku :shock: i kao pokvari se bas negde na izlazu iz bg i mi moramo da trcimo do nemacke da bi stigli na vreme da nam ne zauzmu sobu...i ja tako celu noc trcala po nekim sumama....

Pa dobro, tebe bar nisu jurili majmuni kad si se vec nashla u shumi :)
E da, ja uvek kad sam bolesna i imam temperaturu sanjam kako prenosim neko kamenje negde... Ali uvek! Plashim se... :lol: :lol:

ja uvek sanjam neke nacisto bolesne i debilne snove...
sanjala sam da vozim auto i da preletim preko ograde u neku vodu i da se davim.posle kad se probudim ne modu pola sata da se opasuljim da li je bio san ili java. i neke tako uvrnute stvari,cesto nepovezane...
p.s. sta znaci kada sanjas Smrt??? :? :? :?

znaci ovako moju kevu napadaju zmije koje ja ubijam nekim drvenim kasikama,onda moja skola je neko spooky mesto,ucimo alhemiju,...neke devojke spremaju ubistvo i ja i moje ortakinje budemo optuzene za to....onda sto je najgrdje neke krtice pretrcavaju ulicu,jednoj ispadne staklo od naocara i zgaze je kola..........onda neki leteci bojleri opsedaju grad....uzas bila sam sva slogirana kad se probudih

juce sanjah johnnyja rottena iz mladih dana.....detalji nisu za javnost haha :) :D :P

Moj frend sanjao da se nalazi na nekoj plazi sa nekim ljudima i na njih ide ogroman talas i kad ih spici on se davi. To je bilo 3 dana pre onog zemljotresa i CUNAMIja :shock: :shock: :shock:
spuki inaf? :shock:

Ja sam kao klinka chesto sanjala da poletim sa klupe, u parkicu ispred babine zgrade. :shock: Kao sa skochim i polako letim. O BOZE!!! I posle mi mama kaze da je ona identichne snove sanjala. Taj parkic je neko ukleto mesto. :shock:

e juce mi se opet ostvario jedan san :roll:

dobra fora ono za parkic.

ja kad sanjam da letim uvek uzlecem tako sto skacem...ali bas odskocim..i kad sam u vazduhu moram da povremeno stajem na nesto-krov,granu etc.i onda opet da se odbijem i poletim.....weeee ocu opet jedan takav san :D

:lol: Ja sam imala i san da mogu da dishem u vodi. Chesto se ponavljao. Kao, ne mogu da dishem, nestane 02, i odjednom prodishem. Kako sam se tripovala da je to stvarnost. :lol:

Tinar:
Ja sam kao klinka chesto sanjala da poletim sa klupe, u parkicu ispred babine zgrade. :shock: Kao sa skochim i polako letim. O BOZE!!! I posle mi mama kaze da je ona identichne snove sanjala. Taj parkic je neko ukleto mesto. :shock:
jao,ja sam kao klinka redovno sanjala kao idem koj jedne drugarice i umesto levo ja skrenem desno i stignem u kinu :shock: (to mi valjda bilo kao kraj sveta...) a i moja keva je isto to sanjala kao klinka,samo za svoju drugaricu....valjda su to snovi nekako povezani... :roll:

Ja sam sanjao sinoc da idem u skolu u nekim starim pantalonama koje su mi male i onda me svi zezaju kako nemam para :lol: .
Hvala bogu skola se danas zavrisila :P

milicaanchy:
Kao posla ja u kabinet za biologiju po dnevnik,a ono vice drugarica:EEEEEEEJ,ZABORAVILA SI DA OBUCES DUKS!!!!!!!!Ja pogledam,ono imam samo majicu sa bretelama,a cela skola vristi i cereka se.........to i nije tako cudno ali je novo.Ili kao ja se penjem uz planinu i molim drugaricu da mi pridrzi ranac,ali ona ga baci dole i smeje sa,a druga drugarica me samo tuzno gleda i nece da mi pomogne da se popnem....... :? :? :? :?
I ja sam imala slican san samo sto se ja penjem uz ulicu,ali isto kao i ti uvek padnem kad dodjem do kraja.Mislim da to znacik da nam sreca uvek isklizne zamalo.

mslav:
Ja sam sanjao sinoc da idem u skolu u nekim starim pantalonama koje su mi male i onda me svi zezaju kako nemam para :lol: .
Hvala bogu skola se danas zavrisila :P

Насмејао си ме до суза... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ал' сам прсла... :lol:

Ја сам синоћ сањала да сам две године ишла у средњу у коју сад идем,а онда се пребацила у неку другу школу,која је на неком пољанчету.У учионицама мркли мрак,а о професорима да не причам.Кад сам се пробудила хтела сам да одем до школе да је пољубим што је таква каква јесте :P :lol:

Невероватно је то да сви кад су а распусту сањају школу. :P

Posle duze vremena opet sam "poceo" da saznjam odnosno da pamtim ono sto sam sanjao,i zanimljivo je to da sanjam kako mogu da skocim 30ak metara u vis i oko 50 metara u dalj...zanimljivo... :lol:

Back