SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjam ja jedan lep san :D i odjednom pocnem da padam niz stepenice i osecam bol i pukne nesto, ja se probudirn i provalirn da se nalazim ispod bracnog kreveta roditelja :? :shock:
:wink: :wink: :wink:

Ја сам у последње време баш прсла..Не разликујем јаву од сна.Понекад ми се чини да сам сањала нешто што се стварно десило, и обрнуто.
Баш пре неки дан...сањала сам да нисам оставила мајицу у ормар ( :!: :P :roll: ) и пробудила се и кренула да је тражим по соби,јер је "нисам вратила у ормар"...
НИје мени лако :lol: :shock: :shock:

ma meni se to stalno deshava...znachi redovno se budim u sred nocji i nerviram zbog stvari koje sam uradila i koje su se desile (npr. posvadjala sam se sa naj drugaricom-u snu naravno) ...da bi kad se probudim i dooobro razmislim shvatila da sam te stvari hmmm...pa zapravo sanjala.. :)

da,i ja imam te 3pove...jednom sam dosla iz skole i zaspala i sanjala da sam bila sa drugaricom u gradu i dosla kuci,i onda me pozvala ta drugarica,i pita sta radis,a ja opusteno:sta me budis sad,pa ceo dan smo blejale zajedno po gradu... :roll:

ovo sad nisam sanjala ja nego moja drugarica,ali sam se ja prepala:sanjala je da ona ima neku macku cije je krzno isto kao neka moja kosulja sa (dezenom leoparda) i kao kod nje su ona,jedna druga drugarica i ta macka (inace nas 3 smo nerazdvojne),tako da ona kapira da sam i ja tu negde bila...

i sad...ta druga drugarica uzima da kupoa macku i macka umre,a u sanovniku pise da macka u snu predstavlja blisku zensku osobu,a ja imam macku,i takvu kosulju.....

bas joj je ocajan taj san...
:roll:

Djuuubre jedno... :evil: :P
No, najchudnije shto se meni deshava je kad moja naj drugarica i ja sanjamo potpuno isti san iste noci... Posebno kad se posvadjamo, i ne vidjamo neko vreme. Neverovatno je da je su nam snovi identichni do najsitnijih detalja. :shock:
A najjezivije shto mi se dogodilo... Recimo u februaru ove godine sam sanjala da sam negde na moru,noc je,u pozadini se chuje Vlado Georgiev a ja se ljubim sa nekim starijim dechkom...i vidi me kewa,i izriba. :roll:
Ista stvar,ista atmosfera,muzika,pozadina,...sve isto mi se dogodilo par meseci kasnije.Kewa me skokala. :shock:

uh....gadna stvar...
meni se do sada desilo jedno 10ak puta da mi se ostvari san,jednom cak odmah tog jutra! :shock:
ne volim kada se to desi,nekako mi je skroz cudno....

Meni se nikad, ali bas nikad ne ostvaruju snovi. Ponekad imam bash cool snove, ali sam onda u jako loshem tripu shto je to bio samo san!!! :x

Sanjao sam kako se budim, ustajem iz kreveta i oblacim se. I onda se probudim, potpuno zbunjen otkud ja u krevetu kad bi vec trebalo da sam potpuno spreman da podjem u skolu...

ja sam nocas sanjala bombardovanje :shock:
i kao ja i svi moji prijatelji i poznanici smo u nekom hotelu koji je vecim delom od stakla,i moramo da trazimo skloniste...ja sa par drugarica pokusam da se sakrijem napolju i stanem kod neke nadstresnice ali avio tacno ispred mene baci bombu :shock: i ona pukne ali izgleda da je bila samo malo jacha od petarde posto sam se samo odmakla unazad....onda sretnem moju naj ortakinju i mi odluchimo da bezimo,ponesemo stvari u nekim carsavima i idemo po nekim brdima dok ne dodjemo do nekog sela,pa tu budemo neko vreme(sto smo jeli dobar hleb u snu,mmmmmmmmmm)uzmemo konje da ih jasemo itd.onda me zovu roditelji i kazu mi da idme kod babe i dede i ja i ona podjemo opet na daleki put u grad i kada dodjemo nastanimo se kod ovih,i tu budemo neko vreme in peace :D
zaista zanimljiv san volela bih da mi se stvarno desi tako nesto(bar ovaj deo kad putujemo pesaka) :)

da....
bas bas neprijatno... :( ne umem to da objasnim,ali zamisli kako sam se osecala tog jutr(pre nekih dva meseca) kad sam se probudila i doruckovala a onda su pocele da se desavaju stvari bas kao u snu!jezivo bre....:brrr:

ja sam nocas sanjala kako sam na nekoj planini na exkurziji,al sam u sobi sa mojim RODITELJIMA I BRATOM :shock: i kao treba da se pomirim sa bivsim deckom i taman nesto pocnemo da pricamo,kad se pojavi neko od njih...i na kraju me taj decko ispali...

i fora je sto sam se jutros probudila ljuta na njega i resila da necu da se pomidim sa tom "nesposobnom seljacinom",al sva sreca setila sam se da je bio san...

Jednom sam ja sanjala jednog decka iz mog odeljenja,da se ljubimo u mracnoj ucionici,a neko je zatvorio vrata.....Bilo je tako lepo njegov dzemper je bio tako mekan....Htela sam da poludim kad sam shvatila da je to bio san! A taj decko me nervira, ni ne svidja mi se ali nebi bilo lose ni na javi :D

Pre neku noc sam sanjala da sam u nekom sluchnom tripu kao Matrix, u istoj odeci i istim efektima. Ludilo!! I neshto se tamo bijemo, a ja posle odem u neki orman i spavam sa nekom devojkom!!!!! :shock: :shock: Koji je to shok bio za mene kad sam se probudila!!!!!

Tinar:
Pre neku noc sam sanjala da sam u nekom sluchnom tripu kao Matrix, u istoj odeci i istim efektima. Ludilo!! I neshto se tamo bijemo, a ja posle odem u neki orman i spavam sa nekom devojkom!!!!! :shock: :shock: Koji je to shok bio za mene kad sam se probudila!!!!!
c,c,c...tina....o cemu ti razmisljas... :wink:

miss:
Tinar:
Barem joj je bio sok :shock: ,zamisli da nije.... :wink:

snaja88:
miss:
Tinar:
Barem joj je bio sok :shock: ,zamisli da nije.... :wink:
Ha, ha, ha 8)

Back