Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock:

Ochajan je osecaj... :shock:Moon Child:uh....gadna stvar...
meni se do sada desilo jedno 10ak puta da mi se ostvari san,jednom cak odmah tog jutra! :shock:
ne volim kada se to desi,nekako mi je skroz cudno....

hell yesCrazy_creature:Ochajan je osecaj... :shock:Moon Child:uh....gadna stvar...
meni se do sada desilo jedno 10ak puta da mi se ostvari san,jednom cak odmah tog jutra! :shock:
ne volim kada se to desi,nekako mi je skroz cudno....![]()

E, a sta ako sanjas nesto lepo...Moon Child:hell yesCrazy_creature:Ochajan je osecaj... :shock:Moon Child:uh....gadna stvar...
ne volim kada se to desi,nekako mi je skroz cudno....![]()
![]()
c,c,c...tina....o cemu ti razmisljas... :wink:Tinar:Pre neku noc sam sanjala da sam u nekom sluchnom tripu kao Matrix, u istoj odeci i istim efektima. Ludilo!! I neshto se tamo bijemo, a ja posle odem u neki orman i spavam sa nekom devojkom!!!!! :shock: :shock: Koji je to shok bio za mene kad sam se probudila!!!!!
Barem joj je bio sok :shock: ,zamisli da nije.... :wink:miss:c,c,c...tina....o cemu ti razmisljas... :wink:Tinar:Pre neku noc sam sanjala da sam u nekom sluchnom tripu kao Matrix, u istoj odeci i istim efektima. Ludilo!! I neshto se tamo bijemo, a ja posle odem u neki orman i spavam sa nekom devojkom!!!!! :shock: :shock: Koji je to shok bio za mene kad sam se probudila!!!!!
Ha, ha, ha 8)snaja88:Barem joj je bio sok :shock: ,zamisli da nije.... :wink:miss:c,c,c...tina....o cemu ti razmisljas... :wink:Tinar:Pre neku noc sam sanjala da sam u nekom sluchnom tripu kao Matrix, u istoj odeci i istim efektima. Ludilo!! I neshto se tamo bijemo, a ja posle odem u neki orman i spavam sa nekom devojkom!!!!! :shock: :shock: Koji je to shok bio za mene kad sam se probudila!!!!!