Crazy_creature
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crazy_creature:Jao bozhe...sanjala sam Sashu i Bliz... haha, koma![]()
![]()
Crazy_creature:Jao bozhe...sanjala sam Sashu i Bliz... haha, koma![]()
![]()
Hehehe... ja umirem od smeha sada...Crazy_creature:![]()
![]()
Me:"Eeee dee si Sale..."
Sale:"Ana,rekla sam ti da prekinesh da me muvash."
![]()
![]()
![]()
Umrla sam od smeha kad sam se probudila.![]()
Ma ja kao slavila slavu, i ti doshla kod mene (to je san posle Sashe)...i ja ispalila neku svoju sestru zbog tebe,pa se ona naljutila shto sve vreme provodim s tobom...Bliznakinja:Crazy_creature:Jao bozhe...sanjala sam Sashu i Bliz... haha, koma![]()
![]()
Јел ти мене сањаш свако вече![]()
![]()
![]()
![]()
Шта је било овај пут![]()
![]()
(jadna seka
) 
Crazy_creature:![]()
![]()
Me:"Eeee dee si Sale..."
Sale:"Ana,rekla sam ti da prekinesh da me muvash."
![]()
![]()
![]()
Umrla sam od smeha kad sam se probudila.![]()

Crazy_creature:Ma ja kao slavila slavu, i ti doshla kod mene (to je san posle Sashe)...i ja ispalila neku svoju sestru zbog tebe,pa se ona naljutila shto sve vreme provodim s tobom...Bliznakinja:Crazy_creature:Jao bozhe...sanjala sam Sashu i Bliz... haha, koma![]()
![]()
Јел ти мене сањаш свако вече![]()
![]()
![]()
![]()
Шта је било овај пут![]()
![]()
(jadna seka
)
![]()
Uuu yeee bas bolesno!!! :shock:jagodica:izbegla sam incest s bratom...u snu

pi malera.... :wink:Shinoda:Jeeee sinoc sam sanjao da sam dobio 5 iz hemije i danas nam profka predala kontorlni i dobio sam 4+ hteo sam da se ubijem!!!![]()
![]()
![]()
ma pusti... dobro je to... mu malo razmuti one silne keceve... :wink:miss:pi malera.... :wink:Shinoda:Jeeee sinoc sam sanjao da sam dobio 5 iz hemije i danas nam profka predala kontorlni i dobio sam 4+ hteo sam da se ubijem!!!![]()
![]()
![]()
san se sastoji iz 5 faza ... samo u poslednjoj fazi sna sanjamo i ona traje 20-30 min. to je ono kada (ako ste nekad posmatrali coveka dok spava) se primecuje kao da se oci pokrecu (; i kada bi ste nekoga ko je u toj fazi sna probudili on ne bi jos 'bio u snu' odnosno trebalo bi mu malo vremena da razazna sta je san, a sta java ... (8Marinica:NAUCNO DOKAZANO DA SVAKI SAN, PA I ONAJ NAJDUŽI TRAJE OSAM SEKUNDI, NEKOLIKO TREPTAJA OKA.
tako se mi sami branimo od snova ... ((;guarana:... da me je spicio grom... napolju olujcina,ja prilazim prozoru da ga zatvorim,kad ono ni pet ni sest nego sedam! salim se! kad ono ni pet ni sest nego... BUUUUUUM! pravo u mene! u tom trenutku se budim i :shock: ...
p nije fora da pokusava da ga rastumaci sa nekim ... ta devojka nema nikakve veze sa snom ... u smislu - nje ona trazila da je sanja ... stvar je u tome da ona sedne i sama se udubi kako bi ga protumacila ... da razmisli zasto je bas nju sanjala, sta misli o njenom ocu, o njoj ... sve stvari koje se pojavljuju u snu da protumaci po svom znacenju ... mi, ljudi, smo kompleksni ...Swan:@Tisha-pokusavali smo da ga rastumacimo....i sa tom devojkom....ali nista!Medjutim na kraju su se njih dve posvadjale...tako da mozda i tu ima neceg![]()
Pp tako da ne moze se to tek tako protumaciti ... dakle mora sama da to pokusa, ako stvarno zeli i ako se udubi mozda i dodje do necega .. jojjjjjjjjjj ima ovde male dece ... OoPs a i nisam mnogo kvalifikovana za to ... mogla bih samo nest otprilike OoPs ali mi je bzvz ... OoPsSwan:aj rastumaci ga po Frojdu![]()
ja kad sam prvi put procitala sam se zaista sva najezila .. grrrrrr ... ali sad kad razmisljam san je fenomenalan ... odusevljava me ... razvoj ljudi ... na neki nacin putavanje kroz vreme ... osecaj saznanja da si mozda vec ziveo ... necu dalje ... OoPs ali predivno u svakom slucaju ...Swan:sto se tice Roby-nog sna...jezivo zaista![]()
svakako ((; nisam ja rekla da svi to dozive ... ali prema nekim ispitivanjima vecina ljudi to 'sanja' (?) nisam rekla da to svako dozivi ... a to sto kazes sanjanje mislis na to sto sam rekla koji je san u klinickoj smrti? ili ... ?RoLLTinar:Tish- to za klinichku smrt i sanjanje nije tachno, mislim bar u mom sluchaju. Mislim, nisam je imala klinichku smrt vec neko meni jako blizak, tako da...
pa ne znam,ona je pokusavala i pokusavala...ali kaze da nije mogla da nadje smisao....mortishaaa:p nije fora da pokusava da ga rastumaci sa nekim ... ta devojka nema nikakve veze sa snom ... u smislu - nje ona trazila da je sanja ... stvar je u tome da ona sedne i sama se udubi kako bi ga protumacila ... da razmisli zasto je bas nju sanjala, sta misli o njenom ocu, o njoj ... sve stvari koje se pojavljuju u snu da protumaci po svom znacenju ... mi, ljudi, smo kompleksni ...Swan:@Tisha-pokusavali smo da ga rastumacimo....i sa tom devojkom....ali nista!Medjutim na kraju su se njih dve posvadjale...tako da mozda i tu ima neceg![]()
Pp tako da ne moze se to tek tako protumaciti ... dakle mora sama da to pokusa, ako stvarno zeli i ako se udubi mozda i dodje do necega ..
![]()

oki :wink: :wink:Milica:jojjjjjjjjjj ima ovde male dece ... OoPs a i nisam mnogo kvalifikovana za to ... mogla bih samo nest otprilike OoPs ali mi je bzvz ... OoPsSwan:aj rastumaci ga po Frojdu![]()
da,da....slazem se!Milica:ja kad sam prvi put procitala sam se zaista sva najezila .. grrrrrr ... ali sad kad razmisljam san je fenomenalan ... odusevljava me ... razvoj ljudi ... na neki nacin putavanje kroz vreme ... osecaj saznanja da si mozda vec ziveo ... necu dalje ... OoPs ali predivno u svakom slucaju ...Swan:sto se tice Roby-nog sna...jezivo zaista![]()
Jeee,ja sad citam cika Frojda al jos nisam pocela Tumacenje snova :wink: Javicu vam kad pocnemMoon Child:@Tisha-pokusavali smo da ga rastumacimo....i sa tom devojkom....ali nista!Medjutim na kraju su se njih dve posvadjale...tako da mozda i tu ima neceg![]()
aj rastumaci ga po Frojdu![]()
sto se tice Roby-nog sna...jezivo zaista![]()

hm....zanimljivo...Perverzomir:Ulazim u mracnu sobu . U njoj se nalazi samo jedna fotelja . Prilazim fotelji , okrecem je i vidim sebe mrtvog kako sedim u njoj .