SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sanjam stalno,iznova i iznova,svake noci,bla bla bla bivseg-bivseg decka...valjda me grize savest-ne nisam ga sutnula,on je mene davno-te sam se svakom prilikom trudila da budem sto neprijatnija i bezobraznija la la la :lol: i zato me valjda grize savest al cudno je to sto se i u snovima izivljavam na njemu :ops: heh :D

juce sam bila u bunilu zbog gripa i sanjala sam kako mi matori igra Warcraft i da sam ja jedan od tih orka i kao delim mir medju njima :shock: a moja mama je poglavica i ja nju trebam da ucim reci da bi vojska napredovala... :shock:

E i ja isto sanjam da kasnim u shkolu! Kao stignem ispred shkole i onda sedim tamo, ne znam zashto i onako se svi vracaju kuci, a ja nisam ni otishla. :shock:

A sad sam sanjala da je doshao dan mature,a ja nisam ni haljinu kupila i trazim po ormanu shta cu da obuchem i josh kasnim jer sam bila na bazenu sa drushtvom. A moja drugarica je imala neku haljinu kao dzak! :lol:

to su najgori snovi....

ja sam sanjala bivsu curu mog decka, ali ne mogu da se setim kako sam je sanjala, a ipak znam da sam sanjala nju...je l' vam se desilo to nekad? da znate koga ste sanjali, ali ne znate tacno kako???

Paz'te sad ovo:
Sanjao sam da sam oslepeo! :shock: I zamolim nekog od mojih prijatelja da iskuca neku vrstu oprostajnog pisma za 4umashe, jer jebg ne mogu vise da postujem i ovaj tako i ucini...
Vi ste onda, Bog zna kako, stupili u kontakt s mojim prijateljima i sredili ste da mi dodjete u iznenadnu posetu :D
Plakao sam u snu od srece, xixi
icon_redface.gif

choveche, pa svi vi sanjate forum... :roll:
moram priznati da se meni to nikad nije desilo. ma koliko bila pre zaludjena njime, hm.

sanjam, shta sanjam? uglavnom dve, tri osobe koje me muche u mislima i tokom dana, pa sad... priche se preklope, sa mnoshtvom detalja koji najcheshcje imaju veze sa proteklim danom/nedeljom... nekad je bash zanimljivo povezati sve to, deshifrovati ili shta god, a nekad je suvishe teshko.
nocjas sam sanjala kako kasnim na neshto shto treba da uchinim, a mogla sam sticji na vreme. rad protiv sebe.
i tako, danas, radih protiv sebe... pravila se pametna, izgubila novchanik. ):

sanjala dva druga... s jednim se drzim za ruke i odemo u neki kao park kod filolskog (?) i sretnemo ovog drugog... i ja kao da ih upoznam... al ovaj sto smo ga sreli je nesto ljut na mene (?) on sedi tamo s nekim knjigama, i ide na sajam (kao tamo radi), i ja uzimam prvu knjigu s gomile, ne secam se naziva, ali poglavlje se zvalo "devojka sa chajem"... i meni se svidi, skroz je istripovana knjizica...
uglavnom ima smisla itekako :D if you were me, you would get it :)
a sanjala sam jos stvari ali ne mogu da se setim... ispari mi u toku dana... moracu da pocnem da zapisujem

bleach:
choveche, pa svi vi sanjate forum... :roll:
moram priznati da se meni to nikad nije desilo. ma koliko bila pre zaludjena njime, hm.

sanjam, shta sanjam? uglavnom dve, tri osobe koje me muche u mislima i tokom dana, pa sad... priche se preklope, sa mnoshtvom detalja koji najcheshcje imaju veze sa proteklim danom/nedeljom... nekad je bash zanimljivo povezati sve to, deshifrovati ili shta god, a nekad je suvishe teshko.
nocjas sam sanjala kako kasnim na neshto shto treba da uchinim, a mogla sam sticji na vreme. rad protiv sebe.
i tako, danas, radih protiv sebe... pravila se pametna, izgubila novchanik. ):
Pa sta ako sanjam 4um ;pPpPppppppppppp
Jedina losa strana svega toga je da mozda provodim previse sati pred kompom i to je to! :D

*drunken_butterfly*:
a sanjala sam jos stvari ali ne mogu da se setim... ispari mi u toku dana... moracu da pocnem da zapisujem

hm, mene mrzi. kao shto bi bilo korisno pisati dnevnik... eh, pa mene i to mrzi. josh nikad ne bih bila zadovoljna kako sam napisala. pricha bi bila nepotpuna, a detalje ne bih mogla usput da pamtim.

hm, moj tata je kupio diktafon davno, bash iz razloga da bi mogao kad se probudi u pola nocji samo pritisne rec, ispicha san i nastavi miran da spava.

mislim da je to super, ali mi se ne ukalapa u prichu sa mnom.
mislim, ja u pola nocji, diktafon, i brbljam svoje snove.
trip. smeshan glas. nemocj. bla.
Shinoda:
Pa sta ako sanjam 4um ;pPpPppppppppppp
Jedina losa strana svega toga je da mozda provodim previse sati pred kompom i to je to! :D
pa nishta :mrgreen:
previshe sati? koliko? chuvaj ochi.

Shinoda:
Paz'te sad ovo:
Sanjao sam da sam oslepeo! :shock: I zamolim nekog od mojih prijatelja da iskuca neku vrstu oprostajnog pisma za 4umashe, jer jebg ne mogu vise da postujem i ovaj tako i ucini...
Vi ste onda, Bog zna kako, stupili u kontakt s mojim prijateljima i sredili ste da mi dodjete u iznenadnu posetu :D
Plakao sam u snu od srece, xixi

dusha mala :oops:

elem,ja sam sanjala da sam upoznala jednog momka sa 4uma,ali da nisam mogla prichati jer su mi usta bila suha,samo sam izgovorila : "Ja sam Sofija,Aurora Kedavra!"

vezze

Ja sam ne znam tacno kad taj san sanjao ali se secam necega.Isao ja vozio neki auto.Vozim kroz sumu i odjednom prelazim kao neki most i dosao sam u ameriku.Odem u Pet-Shop i kupim burek i jogurt i sednem na auto i jedem ga.Onda odjednom se pojavim na kineskom zidu i gledam nebo i grickam grisine.Krenem ja da idem po kineskom zidu i odjednom vidim od mog druga Jevrema kucu i udjem u nju i sednem da igram komp.Igrao sam Warcraft i onda odjednom ja budem footman i idem u bitku protiv undedova gnolova tacnije.Napada me abobimation i ja ga zapodem macem i onda odjednom svi umru i ja se popnem na neku planinu i krenem nesto da se derem ne znam niu ja sam sta.Skocim sa te planine i padnem na piramide.I ja ti udjem u piramidu i vidim neku veliku bubu i molim je da me ne pojde i onda se probudim.

:D glup je san ali mi je bio zanimljiv dok sam ga sanjao

naancy90:
ja se skoro nikad ne secam sna kad se probudim....nego, tek kad kasnije tog dana vidim ili cujem nesto sto me podseti na deo sna

da,to sam i ja rekla...ovako inace kad krene prica ko je sta sanjao ja nemam pojma i onda kad naidje neka osoba koja me podsjeti ja naknadno pricam svoj san :mrgreen:

Back