Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i zato me valjda grize savest al cudno je to sto se i u snovima izivljavam na njemu
ps: heh 
Pa sta ako sanjam 4um ;pPpPpppppppppppbleach:choveche, pa svi vi sanjate forum...
moram priznati da se meni to nikad nije desilo. ma koliko bila pre zaludjena njime, hm.
sanjam, shta sanjam? uglavnom dve, tri osobe koje me muche u mislima i tokom dana, pa sad... priche se preklope, sa mnoshtvom detalja koji najcheshcje imaju veze sa proteklim danom/nedeljom... nekad je bash zanimljivo povezati sve to, deshifrovati ili shta god, a nekad je suvishe teshko.
nocjas sam sanjala kako kasnim na neshto shto treba da uchinim, a mogla sam sticji na vreme. rad protiv sebe.
i tako, danas, radih protiv sebe... pravila se pametna, izgubila novchanik. ):
*drunken_butterfly*:a sanjala sam jos stvari ali ne mogu da se setim... ispari mi u toku dana... moracu da pocnem da zapisujem
pa nishtaShinoda:Pa sta ako sanjam 4um ;pPpPppppppppppp
Jedina losa strana svega toga je da mozda provodim previse sati pred kompom i to je to!![]()

Ovih dana oko 5-6h pred kompom, naravno pola toga vremena nisam na 4umu, nisam bas toliko zaglibiobleach:pa nishta
previshe sati? koliko? chuvaj ochi.
Shinoda:Paz'te sad ovo:
Sanjao sam da sam oslepeo! :shock: I zamolim nekog od mojih prijatelja da iskuca neku vrstu oprostajnog pisma za 4umashe, jer jebg ne mogu vise da postujem i ovaj tako i ucini...
Vi ste onda, Bog zna kako, stupili u kontakt s mojim prijateljima i sredili ste da mi dodjete u iznenadnu posetu![]()
Plakao sam u snu od srece, xixi
ops:sofffy:dusha malaops:
naancy90:ja se skoro nikad ne secam sna kad se probudim....nego, tek kad kasnije tog dana vidim ili cujem nesto sto me podseti na deo sna