SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam nocas sanjala da moju dobru drugaricu (ide u moju skolu ali ne i odeljenje) juri latinka da je mlatne dnevnikom! :lol: :lol:
E cesto imam te blesave snove cija se radnja odvija u skoli... Traume , a? :D:lol:

Neka tamo devojka...luda:
sta ste najcudnije sanjali????(ako se uopste secate) :shock:
E jednom sam sanjala tako profi san (i najebala zbog toga)...Sanjala sam da mi je keva rekla da sutra ne moram u skolu...(to je bio san,a ovo sto sledi je stvarno)...Probudim se ja sutradan i utripujem da to nisam sanjala nego da mi je stvarno rekla...i ne odem na prva dva casa...posle kad sam dosla u skolu ukapirala sam sta se desilo...naravno ni keva, ni razredna mi nisu verovale i zaradila sam dva neopravdana.... ;) :?

Ja sam sanjala da sam bila u shkoli i da su me zvali ovi iz "Sve za ljubav" i da su trebali da dodju po mene, zbog nekog iznenadjenja. :shock: a malopre sam sanjala kako sam isto bila u shkoli i kako smo pushtali muziku po uchionicama i zezali se ceo dan, nishta nismo uchili, eh...:rolleyes:

grozno. tako me snovi trzaju, grozno... prvo shto sam pochela da pokushavam da zaspim oko 3... onda sanjala neshto, hm, nekog lika koga ne treba da sanjam, mislim, potpuno je van moje priche. onda sam se trgla oko 7 i mislila da sanjam neki prasak, ali se ispostavilo da je to bilo realno lomljenje posudja u kuhinji. srce mi je stalo u snu, jbt...
ustala opet rano, i sad hocju da spavam. bez snova, naraFno.
ali, jbg, shkola...

Poslednja nocj punog Meseca - istiniti i srecjni snovi.
Lazhovchine.
beast_smesko.gif

Sanjala sam nastavak onog sna iz 'Sve za Ljubav" :D. Kao pita ona Sanja ko je najbolji frajer u odeljenju,a mi pokazemo na jednog (on je inache najveci retard), kao da ispadne fora... :roll:

.lemur.:
Sanjao sam da se muvam sa nekom devojkom...Setio sam se bivše u jednom trenutku i izbedačio se u momentu...
I to ti je najcudniji san? APLAUZ :lol:

Ja sanjam skoro svako vece i mogu do sutra da pricam svoje snove.
Jednom mi se mnoooogo svidjala jedna cura i sanjao sam kako sam na kampovanju i ona je tamo i sad dolazi ona u moj sator i poljubi me.

San nije nista narocito ali moja reakcija jeste. Skocio sam iz kreveta i udario glavu u ormar pored kreveta. Sad sam prodao taj ormar :D

Sanjala smo ja i neko drushtvo otishli kod moje drugarice i njen dechko je bio tamo. I kasnije je ona negde otishla, a ja sam pochela da muvam tog njenog dechka :mrgreen:

joj ...... nocas sam sanjao neku extra djevojku ..... ali nikako da joj vidim lice ......... svidela mi se kao licnost ...... neznam , nesto smo pricali :) :) ....... :zaljubljeniSmajli: :BolesniSmajli:
jes da je bolesno , ali ......

Sanjao sam da sam na bazenu i gde god da podjem okliznem se i padnem na levi kuk. I tako sam sve skrsio kuk :D A onda sam video 1000 evra pored svlacionice i sagnem se da ih uzmem i neko me tresne odozgo i kaze da su to njegove pare :D

Back