sound_of_my_life
Primećen član
- Poruka
- 680
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jednom sam sanjala tako profi san (i najebala zbog toga)...Sanjala sam da mi je keva rekla da sutra ne moram u skolu...(to je bio san,a ovo sto sledi je stvarno)...Probudim se ja sutradan i utripujem da to nisam sanjala nego da mi je stvarno rekla...i ne odem na prva dva casa...posle kad sam dosla u skolu ukapirala sam sta se desilo...naravno ni keva, ni razredna mi nisu verovale i zaradila sam dva neopravdana....Neka tamo devojka...luda:sta ste najcudnije sanjali????(ako se uopste secate) :shock:
meneBliznakinja:Sinoc sam sanjala nesto extra extra slatko ...ali se ne secam sta![]()

I to ti je najcudniji san? APLAUZ.lemur.:Sanjao sam da se muvam sa nekom devojkom...Setio sam se bivše u jednom trenutku i izbedačio se u momentu...

Mislio sam da treba da se ispriča poslednji san...decko88:I to ti je najcudniji san? APLAUZ![]()
to u klasi "lajanja na zvezde"!decko88:Skocio sam iz kreveta i udario glavu u ormar pored kreveta.