Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne volish ti nas bash sve samo tako kazesh
Sanjala sam malu malu shkoljkicu...a u njoj malu malu zvezdicu... a na njoj malu malu zirafu... a u njoj njenu malu malu bebicu...
Inache nisam opterecena Sundjer Bobom, kao shto znash, ali nemam veze s tim jer tebe sve podseca na sundjer boba! Inache shkoljkica nije bila u moru kao kockalone...
sanjala sam da sam izabrana sa josh jednom curom da idemo u Njemachku povodom razmjene uchenika (shto je i bilo u nashoj shkoli, ali otishla je jedna moja drugarica), ali propustile smo ebeni bus, i morale smo da chekamo neku ushljavu krntiju do ponocji.. na kraju smo zavrshile u gadnoj kucjerdi s mumijama i ljudima bez desnog oka.. oni me nameljali nekakvom smolom i zatvorili u kovcheg s bijelim golubom. valjda sam se ugushila tu. neam pojma.
sanjala sam prof hemije kako kruzhi nechim... hm, nije to bio Hajat. sad mi glava puna toga zbog te priche o maturi, ali ne znam kako se hemicharka uvukla u tu prichu. nije razredna maturantima, tako da ne mora da znachi chak i da ide... to znachi da je treba pozvati? pa, verovatno i hocje, ali opet... san konfuzija, nasilno budjenje. da rezimiram, uzhas.
Sasnjala sam da sam mazila bambia i da je dosla njegova mama i ubilka me . A posle sam sanjal ponovo moju nocnu mor s palacinkama s nutelom, glinenim vozom i prasicima koji zele da postave bombu.