SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hah da pocece da ih vidi i na javi..al moze da pomogne ako ne spava neko vreme izmorice se toliko da ce na kraju zaspati/pasti na nos i biti toliko umorna da nece sanjati ili se bar nece secati
uf kad ga ja izfilozofiram...:roll:

*drunken_butterfly*:
hmmm da vas pitam, kako postizete da naterate sebe da sanjate odredjenu osobu? :D sigurno ste pozeleli 238490328402398431084 puta kad odete na spavanje... *ooops*
heh... ne, razmishljanje nije reshenje. bash kad sam razmishljala, nisam sanjala...
dakle, ili nisam razmishljala o toj osobi ili nije uopshte razmishljanje bilo u pitanje nego potpuno opsedanje duha... uma u potpunosti. nije razmishljanje o osobi, nego... ne znam kako da objasnim, a da me ne gledate kao sektashicu. :roll:

mah, nema tu teranja, radi nasha podsvest.

Ja zadnjih noci sanjam cudne snove sa likovima iz razreda sa kojima sam na cao, kao oni mene nestyo spasavaju... :shock: :lol: :lol:
Mozda je to znaaaak :smajlikojiimitiramatorugataru:
(znaaaaak da ih izbegavam ili cu biti u situaciji da me spasavaju?> :lol: )

Pa shta da ti radim? :lol: E, sanjala sam da sam dobila trojku iz pismenog iz matisha :( A sledeci san mi je bio da sam kao ustala u 5 ujutru, i da tad svice, i ja kao pogledam kroz prozor i vidim Sunce (kao da sam u svemiru) i odjednom pochne Zemlja da se okrece i ja se pridrzavam za krevet da ne padnem, a to se ustvari Zemlja okretala prema Suncu. Zeshci san!

koji istripovan san! sanjam ja, kao, tu ispred zgrade sto i komp na njemu, tu sede tata i mama , a moj aleksa trcka okolo...ja sam malo dalje, kod telefonske govornice i DOPISUJEM SE SA NJIM PREKO NJE, a onda otrcim kod njih i citam sta sam napisala, pa meni mama pise, a ja sve vreme pored.......i onda odjednom iza ugla izlaze sve isti odvratni muskarci, samo razlicite visine i razlicit obuceni, ali ovako isti....ja sam samo u majcici i tangama, sama na ulici, samo su mama i tata malo dalje...i ja pokusavam da pobegnem od onih odvratnih muskaraca, ali ne mogu da trcim (znate taj odvratan trip u snu)..i ja pokusavam da pobegnem, ali ne mogu i ne mogu i ne mogu......okrecem se ka njima, niko ne gleda mene, ali svi idu ka meni , i jednom od njih krece krv na nos i iz usta i ja tako nekako stignem do mame i tate.....
i posle setam sa medom i nekim njegovim drugom, idemo kod moje tetke u Rakovicu i tek kad smo stigli tamo ja se setim da se ona preselila u Zarkovo...i mi se vracali, a meda prica drugu kako mu se svidja Sofija...i ja tu krenem da bezim od njega, a oko struka mi je vezana njegova duxerica.....on trci za mnom i ja krenem da ga udaram onom duxericom, on mi se pravda kako mu samo prica sa km da se smuva (taj drug).....
skroz bzwz

*november rain*:
ah... znam... ali ne znam shta hocje, damn!
Hm, zhelish li da ti ja kazhem to? ["

Moramo se chuti, imam neke JEBENE PREDOSECJAJE. Uh uh uh. :mrgreen:

Nensi, stvarno nemam rechi, josh i sanjash to, nije tebi lako. Opusti se devojko.
btw, **** vas sve medo, zashto ih svi tako zovete? Damn zoofili. :mrgreen:

E sinoc sam sanjala neki tako nebulozan san...neke boje,ljude (swe i swasta) isprekidano,nishta nema weze sa nichim............ :smajlikojisezamisljenoceskapoglavi:

Back