Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odma' da ti kazhem da ti to necje pomocji. ["*november rain*:opet fakin' nocjne more.
dec it. nema vishe spavanja za mene.
Jel bar dobra riba?naancy90:opet sam sanjala matematicarku :shock: .....o, boze..sta mi je????
heh... ne, razmishljanje nije reshenje. bash kad sam razmishljala, nisam sanjala...*drunken_butterfly*:hmmm da vas pitam, kako postizete da naterate sebe da sanjate odredjenu osobu?sigurno ste pozeleli 238490328402398431084 puta kad odete na spavanje... *ooops*
ah... znam... ali ne znam shta hocje, damn!Alexandra9:Odma' da ti kazhem da ti to necje pomocji. ["
u tom grmu lezhi zec..*drunken_butterfly*:znam da razmisljanje nije resenje.... ali ja ne mogu da ne razmisljam... *blush*

maaarsh!DaNa_Pa:Moguce, moguce...

E, sanjala sam da sam dobila trojku iz pismenog iz matisha
A sledeci san mi je bio da sam kao ustala u 5 ujutru, i da tad svice, i ja kao pogledam kroz prozor i vidim Sunce (kao da sam u svemiru) i odjednom pochne Zemlja da se okrece i ja se pridrzavam za krevet da ne padnem, a to se ustvari Zemlja okretala prema Suncu. Zeshci san!Hm, zhelish li da ti ja kazhem to? ["*november rain*:ah... znam... ali ne znam shta hocje, damn!

Sto uopste nije cudan nadimak...Ja imam druga koji se zove Veljko,a nadimak mu je Meda...Cak ga i nastavnici tako zovu...Alexandra9:haha, Meda od... Medislav?
uh, koji nadimak... ((%