SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne volish ti nas bash sve samo tako kazesh :(
Sanjala sam malu malu shkoljkicu...a u njoj malu malu zvezdicu... a na njoj malu malu zirafu... a u njoj njenu malu malu bebicu...

Inache nisam opterecena Sundjer Bobom, kao shto znash, ali nemam veze s tim jer tebe sve podseca na sundjer boba! Inache shkoljkica nije bila u moru kao kockalone...

sanjala sam da sam izabrana sa josh jednom curom da idemo u Njemachku povodom razmjene uchenika (shto je i bilo u nashoj shkoli, ali otishla je jedna moja drugarica), ali propustile smo ebeni bus, i morale smo da chekamo neku ushljavu krntiju do ponocji.. na kraju smo zavrshile u gadnoj kucjerdi s mumijama i ljudima bez desnog oka.. oni me nameljali nekakvom smolom i zatvorili u kovcheg s bijelim golubom. valjda sam se ugushila tu. neam pojma.

sanjala sam prof hemije kako kruzhi nechim... hm, nije to bio Hajat. sad mi glava puna toga zbog te priche o maturi, ali ne znam kako se hemicharka uvukla u tu prichu. nije razredna maturantima, tako da ne mora da znachi chak i da ide... to znachi da je treba pozvati? pa, verovatno i hocje, ali opet... san konfuzija, nasilno budjenje. da rezimiram, uzhas.

Sasnjala sam da sam mazila bambia i da je dosla njegova mama i ubilka me :lol: . A posle sam sanjal ponovo moju nocnu mor s palacinkama s nutelom, glinenim vozom i prasicima koji zele da postave bombu.

Back