Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ortak mi reče da me je sanjao, tačnije sanja kako ide na moju sahranu
I prolazi kroz neki tunel da bi došao do mene, a čak iako sam mrtav ja sam bio pored njega tad
Ako se ispostavi da je on Nostradamus, ugasio sam ga uskoro![]()
Ja sam mojima rekao da šta god da se desi želim kremiranje, pepeo nek bace gde žele..

sanjao sam kako mi krpelj ide po ruci, i ja ga ošinem drugom rukom, on padne na zemlju... i ne znam zbog čega, ali ga podignem ponovo, i dok mi mili po ruci uspaničim se- probudim se i počnem da ga skidam sa ruke, iako sam budan
onda sanjam kako sedim u autobusu, i pored neke klinke prazno mesto, ja pređem tu. Počnem da joj džaram vadžajnu i ona se uspaniči, kaže kako je to greh
Ja joj šapnem da nije, da se opusti... pre nego što sam uspeo da je nagovorim da otvori usta i da mi se sagne, ona ode do vozača, kaže mu kako joj je Bog rekao da mora da se ubije, i izleti kroz autobusšteta, imala je baš dobru neobrijanu važdajnu
![]()

Da se nije zvala Fahreta ili Zehra?onda sanjam kako sedim u autobusu, i pored neke klinke prazno mesto, ja pređem tu. Počnem da joj džaram vadžajnu i ona se uspaniči, kaže kako je to greh
Ja joj šapnem da nije, da se opusti... pre nego što sam uspeo da je nagovorim da otvori usta i da mi se sagne, ona ode do vozača, kaže mu kako joj je Bog rekao da mora da se ubije, i izleti kroz autobus
šteta, imala je baš dobru neobrijanu važdajnu![]()
Da se nije zvala Fahreta ili Zehra?
Hahahahahaha... Ladno sam sanjao kako me Nort juri s knjigom(verovatno je bila isijavanj xD), kao tera me da je citam, na kraju poceo da me lema zato sto sam je bacio![]()

Stepenice označavaju neku prolaznost, odlazak ljudi je time označen.. besmislen razgovor označava slabost u prijateljstvu ili besmislenost razgovora, ofc
Ako ti sediš a drugi prolaze znači da ti psiha govori kako ne napreduješ, već stojiš u mestu, bukvalno