SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ortak mi reče da me je sanjao, tačnije sanja kako ide na moju sahranu :lol:
I prolazi kroz neki tunel da bi došao do mene, a čak iako sam mrtav ja sam bio pored njega tad :eek:

Ako se ispostavi da je on Nostradamus, ugasio sam ga uskoro :mrgreen:

Ortak mi reče da me je sanjao, tačnije sanja kako ide na moju sahranu :lol:
I prolazi kroz neki tunel da bi došao do mene, a čak iako sam mrtav ja sam bio pored njega tad :eek:

Ako se ispostavi da je on Nostradamus, ugasio sam ga uskoro :mrgreen:

ja sam pre negde sanjala svoju sahranu

ja u otvorenom kovčegu, ispred kuće, kuka familija, keva mi na bensedinima, ne zna gde se nalazi
i gledam sve to, a niko me ne ferma ni pet posto

najgori sa koji sam ikada imala

Što mrzim kad postanem lucidan u snu i baš tad odluče da se pojave sve pizzde majčine da me napadaju.
prvo neka đavolja devojčica koju sam zakopao u zemlju mislima, onda neka baba, pa neki shapeshifter koji je hteo da mi zapali kuću.
i sve vreme jurim jednu devojku i ona beži

'bem ti junga i arhetip heroja i moju animu -.-

Sanjao sam invaziju zombija, bili su to neki nepoznati ljudi, i Kevin iz Shamelessa među njima :lol:

I nekako smo uspeli da se izborimo sa zombijima al ih je posle bilo previše, jedan naš inficiran je pobegao i vratio se čitav govoreći kako moramo da pojedemo meso zombija da bi postali imuni, i mi smo odbijali sve dok nisu dotrčale hiljade zombija
U trenutku smo svi skočili da žderemo to meso koje je bilo po strani i onda su oni samo stali :lol:
Skontao sam da mogu čak i da utičem na njih, da ih kontrolišem(Nešto kao u Kingovom "Mobilnom Telefonu" xD) I tako sam jednog naterao da uradi salto :rotf:
and then i woke up xD

sanjao sam kako mi krpelj ide po ruci, i ja ga ošinem drugom rukom, on padne na zemlju... i ne znam zbog čega, ali ga podignem ponovo, i dok mi mili po ruci uspaničim se- probudim se i počnem da ga skidam sa ruke, iako sam budan :rotf:

onda sanjam kako sedim u autobusu, i pored neke klinke prazno mesto, ja pređem tu. Počnem da joj džaram vadžajnu i ona se uspaniči, kaže kako je to greh :hahaha:
Ja joj šapnem da nije, da se opusti... pre nego što sam uspeo da je nagovorim da otvori usta i da mi se sagne, ona ode do vozača, kaže mu kako joj je Bog rekao da mora da se ubije, i izleti kroz autobus :rotf:
šteta, imala je baš dobru neobrijanu važdajnu :confused:

sanjao sam kako mi krpelj ide po ruci, i ja ga ošinem drugom rukom, on padne na zemlju... i ne znam zbog čega, ali ga podignem ponovo, i dok mi mili po ruci uspaničim se- probudim se i počnem da ga skidam sa ruke, iako sam budan :rotf:

onda sanjam kako sedim u autobusu, i pored neke klinke prazno mesto, ja pređem tu. Počnem da joj džaram vadžajnu i ona se uspaniči, kaže kako je to greh :hahaha:
Ja joj šapnem da nije, da se opusti... pre nego što sam uspeo da je nagovorim da otvori usta i da mi se sagne, ona ode do vozača, kaže mu kako joj je Bog rekao da mora da se ubije, i izleti kroz autobus :rotf:

:think: :lol:

Sanjao sam kako sam vatao neku likušu koja je imala maleno dupe, mršavo al čvrsto
i to baš kod stanice u mom selu, pored grafita snp 1389 kojeg je moj drug napisao, i to u sumrak.
A likuša se nije žalila kad sam je vatao, u stvari, u sledećem trenutku je "tražila upaljač" od mene i kopala po mojim džepovima
Na kraju se zadržala na kiti kad vide da nemam upaljač.
I dolazi neki lik, hoće da se bije sa mnom retard, ispade da mu je ova riba i sad ja kriv što mi ona čačka štap :hahaha:

fala bogu pa se završi san inače bih dobio batine, lik neka grdosija xD

koliko ispadoh glup u snu :rotf:
Sanjam neko njesra, ja u učionici sa nekim random likovima, neka likuša imala trule crne usne, nos i očne jabučice- i ja je gledam, ona mi reče: ŠTa gledaš, to je od raka
I ja je pomazim po glavi
I onda izašao napolje i motao se po nekim ulicama, skontam onda da sanjam i da bih zapamtio san vadim moju svesku( u koju inače pišem snove i txtove) i krenem ja da opisujem san, sve detaljno :hahaha:
haha ebote i onda se probudim i skontam da se pola sna ne sećam jer NISAM ZAPISIVAO NA JAVI VEĆ' U SNU :hahaha1:

Da se nije zvala Fahreta ili Zehra?

odkad sam gledao inception, u tripu sam da pokušavam da se setim kako sam dospeo u san, tj na određeno mesto.
prvo se kao nalazim u hari poteru, i tu su svi ovi standardni likovi iz drugog dela mislim, i svi nešto gledaju ka nekom zidu/prozoru, i valjda se onaj s crnom kosom opasni pobunio nešto i ja sam jedini stao na njegovu stranu, a mi smo u stvari jedini u pravu a sve ostale je zavarao voldemort. svi se nešto ljute i gledaju me kao da sam ih izdao,
sledeća scena je ja idem s jednom drugaricom koja je kao hermiona tu kod mene u kraju, tamo ima jedan spomenik i poljana i tu hindu jogiji gledaju u sunce, svi onako obučeni u belo klonirani.. i jedan prelazi put i prilazi meni i drugarici i počne nešto da se trese i mi bežimo.
sledeća scena je da jedem pasulj s nekim mesom iz matijevića što je ustvari gmo hrana, i onda sam se probudio i počeo da se brecam da li sam to stvarno jeo..
čoveče..

Inace, moji snovi su potpuno obesmisljeni u zadnje vreme... dosta jasni i realisticni ali opet bez trunke natprirodnog, romanticarskog, inspirativnog... suvi realizam... nmg da se setim sta sam nocas sanjao, ali prethodne veceri sedim na nekim stepenicama i ljudi prolaze oko mene, i na kraju sna dolazi neki ortak i zapocinje neku besmislenu spiku... Moram pokusati da se bacim u sferu lucidnih snova, pa da donekle mogu ad uticem na to sta cu da sanjam, bilo bi lepo sanjati Sasu posle duzeg vremena, ili neke elfove i minas tirith ili nesto epic

Stepenice označavaju neku prolaznost, odlazak ljudi je time označen.. besmislen razgovor označava slabost u prijateljstvu ili besmislenost razgovora, ofc :rotf:
Ako ti sediš a drugi prolaze znači da ti psiha govori kako ne napreduješ, već stojiš u mestu, bukvalno

Stepenice označavaju neku prolaznost, odlazak ljudi je time označen.. besmislen razgovor označava slabost u prijateljstvu ili besmislenost razgovora, ofc :rotf:
Ako ti sediš a drugi prolaze znači da ti psiha govori kako ne napreduješ, već stojiš u mestu, bukvalno

Nista sto vec ne znam... mada opet sve zavisi od ugla posmatraca

Back