Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ortak mi reče da me je sanjao, tačnije sanja kako ide na moju sahranu
I prolazi kroz neki tunel da bi došao do mene, a čak iako sam mrtav ja sam bio pored njega tad
Ako se ispostavi da je on Nostradamus, ugasio sam ga uskoro
Ja sam mojima rekao da šta god da se desi želim kremiranje, pepeo nek bace gde žele..

sanjao sam kako mi krpelj ide po ruci, i ja ga ošinem drugom rukom, on padne na zemlju... i ne znam zbog čega, ali ga podignem ponovo, i dok mi mili po ruci uspaničim se- probudim se i počnem da ga skidam sa ruke, iako sam budan
onda sanjam kako sedim u autobusu, i pored neke klinke prazno mesto, ja pređem tu. Počnem da joj džaram vadžajnu i ona se uspaniči, kaže kako je to greh
Ja joj šapnem da nije, da se opusti... pre nego što sam uspeo da je nagovorim da otvori usta i da mi se sagne, ona ode do vozača, kaže mu kako joj je Bog rekao da mora da se ubije, i izleti kroz autobusšteta, imala je baš dobru neobrijanu važdajnu

Da se nije zvala Fahreta ili Zehra?onda sanjam kako sedim u autobusu, i pored neke klinke prazno mesto, ja pređem tu. Počnem da joj džaram vadžajnu i ona se uspaniči, kaže kako je to greh
Ja joj šapnem da nije, da se opusti... pre nego što sam uspeo da je nagovorim da otvori usta i da mi se sagne, ona ode do vozača, kaže mu kako joj je Bog rekao da mora da se ubije, i izleti kroz autobus
šteta, imala je baš dobru neobrijanu važdajnu
Da se nije zvala Fahreta ili Zehra?
Hahahahahaha... Ladno sam sanjao kako me Nort juri s knjigom(verovatno je bila isijavanj xD), kao tera me da je citam, na kraju poceo da me lema zato sto sam je bacio

Stepenice označavaju neku prolaznost, odlazak ljudi je time označen.. besmislen razgovor označava slabost u prijateljstvu ili besmislenost razgovora, ofc
Ako ti sediš a drugi prolaze znači da ti psiha govori kako ne napreduješ, već stojiš u mestu, bukvalno