SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjao sam kako ona i ja šetamo zajedno. Negde kod Studentskog trga, i guess. Maglovito je.
I ja je zagrlim, ona uzme moju ruku koja visi sa njenog ramena i drži je.
Pita me: "Da li si srećan jer si sa mnom ili zbog piva? "
Ja kažem: "Nije zbog piva, zaebi pivo."

I san se završi

auh

Hahaha. Pa to je ozbiljno. :lol:

Ja sam sanjala da je moja mama rodila još jedno dete. Dečak, da znate kako je sladak. :lol: Uglavnom, u snu je imao oko godinu dana, al ne mogu da se setim kako se zvao. :lol:
Oduševila se. :lol:

ovih dana sanjam profesore, prsla sam načisto
oh Lord, why?

jeste li imali ikad lucidne snove? jeste li ikad pokušali preuzeti kontrolu nad istima?
i da li mogu imati štetne posljedice na mozgu?

Ja sam jednom ukapirala da sanjam, i taman sam počela manijakalno da se cerekam i pravim planove, kad mi je flamingo proleteo iznad glave, i potpuno me omeo, jer sam u tom trenutku zaboravila da sanjam i krenula da ga vijam, jer sam mislila da će da me odvede do pećine sa gusarskim blagom. :/

pregled mojih snova od sinoc... spavao 10h i secam se 3 sna

u jednom sam u wcu silovao jednu devojku, ali nisam stigao da je kresnem vec sam je samo vezao i samarao

u drugom sam blejao sa nekim nepoznatim likom na terasi, pusili tompuse i ceskali nesto nepovezano

u trecem sam trcao po pruzi i bezao od necega, ali sm se kretao dosta usporeno, osecao se nekako mlitavo, kao da nisam mogao lepo da se pokrecem a to neto me stizalo

zadnjih minuta pre buđenja sam sanjao kao oterao sam profesorku engleskog u pm i onda izlazimo i kaže drug kao nemoj tako, oboriće te.. i čekam bas, kad skapiram da sam u osnovnoj koja mi je na 3min od kuće.. :lol:

baš sam sad hteo da napišem ovde moj san, sad se setih a jutros sam bio u tripu da sam zaboravio sve :mrgreen:

Sanjam da sam u bolnici, ona je u bolničkoj sobi i ja trčim ka njoj, ulećem unutra i vidim da je mrtva. Padam na pod i derem se ko ludak, psujem sve a odjednom se ona pojavi pored mene.
Pita me šta mi je, još je nesvesna smrti.
Ja u još gorem tripu, kao: "što si to uradila, što si to ebeno uradila? "
Ona me samo gleda nekako čudno..
i kraj

bem ti san

ebeš to, ja svaki moj san protumačim kako treba, ako želim mogu da se cimam pre spavanja da indukujem lucidan san al to mi je postao trip od kad sam jednom naizgled ostao zaglavljen u snu, tačnije paralizovan ali svestan.
Neka fala, oladio sam sa tim :lol: sad samo obična meditacija, nikakvo indukovanje niti astralna projekcija.

Ja sam tu ( ako mislimo na istu Snovi - pa neki podnaslov ) platio oko hiljadu na sajmu knjiga...možda malo više.

Ova je u pitanju

psihologija_snova.gif

ebeš to, ja svaki moj san protumačim kako treba, ako želim mogu da se cimam pre spavanja da indukujem lucidan san al to mi je postao trip od kad sam jednom naizgled ostao zaglavljen u snu, tačnije paralizovan ali svestan.
Neka fala, oladio sam sa tim :lol: sad samo obična meditacija, nikakvo indukovanje niti astralna projekcija.

Ja to pokusavam mesecima vec al ne moze

Back