Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci da moras sam da nadjes neko resenje da dodjes do cilja)
a jel zveri ili ljudi
mene stalno zveri ubijaju
Jedna ispravka za sve one koji veruju u sanovnike. To je prevara
Psihoanaliticari koji se profesionalno bave tumacenjem snova kazu da svaki znak u snu se razlicito tumaci za svaku osobu.
Pa npr. ako sanjas belog konja... pogledas u sanovnik... i tamo pise da ce neko blizak da ti umre... syebesh se skroz... vrlo je neprijatan osecaj... al' to ne znaci da ce bilo ko da ti umre, kao ni drugima koji sanjaju bele konje...
Svaki simbol se znaci tumaci razlicito prema osobi, odnosno svaki simbol je poruka koju nasa podsvest (pametniji deo nas) pokusava da posalje nasoj svesti.
majke ti?Da bi se nešto makar do pola skontalo šta znači, treba da bude u nekom znaku, kao npr. u Ovnu sanjati o pogrebima znači loše vesti, a to isto u Jarcu znači iznenađenje.
To prvo. A drugo, komplikovano je jako da se ti snovi ispune, to treba da se pogodi perfektno tačno vreme. Noć kada je to sanjano, koji datum (piše ovde kao, 10. možda se ispuni, 7. doneće sreću, 28. neće se ispuniti itt.), i od koliko do koliko sati ("snovi koji se sanjaju noću od četvrtog sata posle ponoći pa do jutra, ispuniće se makar za deset godina.").
sta ste najcudnije sanjali????(ako se uopste secate) :shock:
Ja ponekad sanjam kako padam sa bajsa.Pošto sanjam neopisivo realno i iz prvog lica a u stvarnosti često pedaliram,otkinem se pošteno i u momentu bacim iz kreveta.Treba mi u proseku 5-10 minuta dok se saberem ko sam,gde i zašto,tek onda se nakanim da opet legnem.
Meni su bele.To i ja sanjam, vozim normalno bajs i samo se stvori rupa ispred mene i propadam i tad se cimnem kao ludAli su trake na putu obavezno zute ako su bele tada me obicno udari neko prevozno sredstvo
![]()
Sinoć sam sanjala da sam obučena u neki komplet seksi svileni komplet donjeg vešai taman u krevet kod dečka,kad čujem s vrata da priča o nekoj drugoj i napadam ga da je ženskaroš i *****...
dotle je došlo,da me u snu proganja![]()
Ja ne spavam... Cesto. Samo ponekad. A i tad retko sanjam.
Poslednje sto sam sanjala... A, da. Ja sam u nekoj beloj sobi (moguce u ludnici), ali nisam stvarno tamo, nego samo gledam sta se desava. A nema me unutra. Prvo samo gledam praznu belu sobu, ali onda se pojavi moja sestra, zavezana na elektricnoj stolici ili tako necemu, i sedi i place. Ja pokusavam da odem do nje i da je pustim da ustane, ali ne mogu, posto nisam tamo, nego samo gledam. Onda vidim coveka koji do pre sekund nije bio tamo, i taj covek mi je okrenut ledjima, pa mu ne vidim lice. On se okrece, i ja vidim da je to moj najbolji drug. On se nasmeje i pritisne neki prekidac na zidu i Natasa pocne da se trese i da vristi. Ja hocu da joj pomognem, da ga nateram da prestane, ali ne mogu da se pomerim. On prestane, malo se smeje, pa pocne opet. I ne iskljucuje vise dok mojoj sestri ne krene krv iz usta, nosa, ociju i usiju, a ona i dalje vristi... I tu se probudim.
I onda odem do njene sobe da proverim jel' ona jos tamo (glupo, znam, ali moram to da uradim), i kad vidim da je sve u redu, vratim se u krevet i nastavim da spavam.
Inace, to sam sanjala vec tri ili cetiri puta. Mogla bih da pisem horor price po kosmarima koje sanjam.