Whitechapel
Ističe se
- Poruka
- 2.500
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se nekada desilo da zaspite i sanjate da padate sa nečega(sa bicikla,sa stepenica...)ili da vam nešto ispada iz ruke i da se trznete i naglo probudite?
Da li vam se nekada desilo da zaspite i sanjate da padate sa nečega(sa bicikla,sa stepenica...)ili da vam nešto ispada iz ruke i da se trznete i naglo probudite?

Ružičaste?
El i gledo poltergajsta latelyJutros sam sanjao da sam na komsijinoj terasi i dok sam cekao da mi donese pice koje mi je ponudio, primetio sam malo parce mrtve koze na desnoj strani lica. Skinuo sam ga noktima, ali ostala je rupa. To me je iritiralo i sto sam vise pokusavao da ispravim tu neravninu, sve vise koze sam skidao. Poceo sam da grebem kozu sa svim prstima. Gde god sam zagrebao, koza se skidala. Oko usta, oko ociju, celog desnog obraza, nazirala se nova koza. Kao da sam sebe video u ogledalu, primetio sam da sam skinuo kozu sa pola lica. Ta nova koza je bila bleda i imala je nijansu svetlo plave boje, a moj desni iris oka je bio beo, prosaran sivim. Zenica samo crna tacka. Pogledao sam ka celu i video da je oblik kosti drugaciji na toj strani. U tom momentu vise nisam osecao paniku. Zeleo sam da skinem sve. Trebalo mi je kupatilo. Komsija se nije vracao sa mojim picem i odlucio sam da odem u svoj stan na drugom kraju dvorista. Pomislio sam: Ali ne zelim da se moja majka uplasi, ako me vidi ovakvog. Usao sam u stan i pozurio u kupatilo. Cuo sam da me majka pita: Jesi li dobro? Zatvorio sam vrata kupatila i pustio vodu da tece. Odgovorio sam joj: Dobro sam! I skinuo jos koze sa potiljka.
El i gledo poltergajsta lately
Jedno vreme sam sanjala kako stojim na sred pruge blizu kuce i kako ne vidim voz sve dok ne dodje do mene i udari me,tako svaku noc za redom proslog leta,evo ovo leto sanjam bus,proslo voz,sta li cu sledece leto sanjati da mi je znati. Ne mogu nikako da se naspavam kao covek,nit mogu da zaspim pre dva,osecam da mi se spava,a ne mogu da zaspim,a kad zaspim eto sanjam to,kako jurim i jurim,posle se probudim polomljena kao da sam stvarno jurila celu noc.