~Stella~
Iskusan
- Poruka
- 6.012
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....i pogledam i vidim roni vodi 10-4...odgledam jos poslednja 2 komada i samo cu da kazem....nehumano....hendri izvede samo 2-3 udarca a roni pogadja sve....isto bilo i veceras...roni pogadja sve redom nehumano ga gazi....hendri je mogao samo da gleda a ovi u drugom polufinalu znaju da ih ceka glatko ciscenje ako roni zaigra kao danas
ubi ga Roni na mesto .. videcemo sta ce drugi par da uradi sutra .. ostalo je cupavo 2 partije razlike samo, ali videcemo sutra !!!!Pa dobro sad da je toliko bilo nehumano i nije .. ali ako vidimo generalni plasman tj 17:6 onda jeste.
U pretposlednjoj partiji je imao neke loptice koje ni sam nemoze da veruje, imam utisak da mu je Hendry rekao na kraju partije: BRATE RONI OVAKVO NJESRA NISAM VIDEO OD KAKO IGRAM h ah ah aha, ali i to se bodujeubi ga Roni na mesto .. videcemo sta ce drugi par da uradi sutra .. ostalo je cupavo 2 partije razlike samo, ali videcemo sutra !!!!
Znam sta hoces da kazes i potpuno se slazem. Nego ti ja kazem cisto sa zenske strane. Hocu reci, vise volim Kartera nego Perija![]()

tebi se skor od 16-2 ne cini nehumanim??

generalno nije nehumano nego je GENOCID .. ha ha .. ali vako mislim .. ako si gledao znas na sta mislim .. Dobijao je partije ali neke su bile i vise nego smesne. Iako volim Ronija ko da mi je ortak iz kluba, kad ga pocne onako njaKe onda bi mu reko Roni brate idi kupi neki pampers [pretera ga ako imas dusu ..
ha ha ha ha
P.S.
Sto si mi prepravio post, nisam nesto lose napisao valjda ???![]()
bas sam gledao moze li Roni da napravi rekord i osvoji titulu sa najvecom razlikom u finalim ali bice nemoguca misija posto je 1989. Dejvis omlatio Perota 18-3
ko god mu bude protivnik,ne bi smeo dalje od osmog frejma

Pa ne znam. Ako bude Peri u finalu razlika nek bude veca. Ako bude Karter nek bude sto manja :-D .
he he he
Roni Roni Roni .. stavljam na tebe 10 glavica ujutru pa neka mi je Bog na pomoci, za 10 dobicu 14-15 garant. A ti Keko srce moje i Ti kolega Nordice Wariore .. drzite mi palceve, iako je lladjenje zabranjeno .. necu odoleti ...