SNOOKER

E ja ne stigoh da odgledam prvu sesiju Roni-Hendri, tek nesto malo pred kraj Ali-Peri. Eh, ako Roni dodje do finala(sto se nadam) ko god da mu bude protivnik tesko njemu. Mada, sto bi reko moj brat "sta znas iznenadjenja su moguca". Ja navijam za Kartera da bude u finalu sa Ronijem.

na osnovu profila 4 igraca koje sam dao,jasno je da ce prvak sveta doci iz para koji zajedno ima preko 1200 sencurija,17 maximuma i 9 titula prvaka sveta

Karteru i Periju se vec tresu ruke a ni oni ne mogu zamisliti sta ih ceka tokom ''paklene'' nedelje i ponedeljka. suvise je to veliki zadatak za bilo kojeg od njih i slavice svoje finale (ko zna da li ce ga ikad opet videti)

i dalje tvrdim da Roni uzima svoju trecu Krusibl krunu i potpuno zasluzeno odskace od velikih rivala Higinsa i Vilijamsa

kad smo vec kod Ronija i Stivena i njihovog loseg otvaranja... zamislite dva najveca igraca u zadnjih 20 godina u najvecoj areni sveta,pored najvaznijeg trofeja u sportu kojim se bave. nije lako,zar ne? njihova trema je potpuno razumljiva jer je ovo veciti duel gigantskih razmera. i sam Hendri kaze da je Roni najbolji snukeras sveta (postao je i zvanicno po bodovima) a Englez sa velikim respektom govori o Skotu i bice ovo sjajan mec. ipak,Roni bi morao daga dobije,sto ce se i desiti

Poslednja izmena:
nekoliko stotina srecnika u sefildskom Krusibl teatru prisustvovalo je najboljem snookeru koji se moze videti,jer apsolutno niko ne moze da ponovi ono sto je Roni danas

oprao je velikog rivala 8-0,uzeo 11. frejmova za redom (gubio 4-1) i verujem da njihov mec nece otici u treci dan i da ce Raketa veceras zavrsiti posao

u 1/2 WC-a pre 4 godine Roni je razbio Stivena 17-4 i naravno uzeo trofej nakon toga. mislim da nema nikakve sumnje da ce sada uciniti nesto slicno i u ponedeljak podici prelepi trofej pored kojeg sedi po treci put

dakle,nakon dve sesije....

Roni O'Saliven (ENG) 12 (33) 4 Stiven Hendri (SCO)

Utepa ga na mesto :D:D:D .. Udri Roni .. tepaj Roni .. potepaj gi sviiiiiii ... nedaj niki da pobedi od ti dusmaniiiiiiii. ..... :D:D:D:D

Sta ??? Kad moze Brus Liiiiiiii da ima pesmu moze i Roni !!! :D:D:D:D:D

ovo je bilo nehumano...jutros sam uvatiJo samo kraj sesije...sta cu kad spavam do 12 :lol:....i pogledam i vidim roni vodi 10-4...odgledam jos poslednja 2 komada i samo cu da kazem....nehumano....hendri izvede samo 2-3 udarca a roni pogadja sve....isto bilo i veceras...roni pogadja sve redom nehumano ga gazi....hendri je mogao samo da gleda a ovi u drugom polufinalu znaju da ih ceka glatko ciscenje ako roni zaigra kao danas :lol: :D

sada je vec svima jasno (bilo je jasno i pre turnira) ko je prvak sveta za 2008. godinu a to niko ne zasluzuje vise od njega!!!

ovo je bio jubilarni 50. mec dva najveca igraca u poslednjih 20 godina a veliki Hendri ga je najvecim delom presedeo,sa nevericom gledajuci sta radi najtalentovaniji igrac u istoriji. na kraju smo videli i dug razgovor uz rukovanje i siguran da mu je Stiven rekao ''Ovo je igra svetskog sampiona''

steta je samo sto nije uzeo i 13 grejmova za redom pa da izjednaci Markov reord iz 2003. (tada to i nije bilo tako strasno ali bi u ovom mecu bilo ponizavajuce po sedmostrukog prvaka sveta)

Poslednja izmena:
iskreno,nek bude koji god hoce jer nijedan nije zasluzio da mu uzme ni 5 frejmova (ne potcenjujem nikoga ali ne igraju u istom svetu sa Raketom)

njihov mec je grozan ali na zalost neko mora u finale (verovatno prvo i zadnje u zivotu)

Pa dobro sad da je toliko bilo nehumano i nije .. ali ako vidimo generalni plasman tj 17:6 onda jeste.
U pretposlednjoj partiji je imao neke loptice koje ni sam nemoze da veruje, imam utisak da mu je Hendry rekao na kraju partije: BRATE RONI OVAKVO NJESRA NISAM VIDEO OD KAKO IGRAM h ah ah aha, ali i to se boduje :) ubi ga Roni na mesto .. videcemo sta ce drugi par da uradi sutra .. ostalo je cupavo 2 partije razlike samo, ali videcemo sutra !!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Pa dobro sad da je toliko bilo nehumano i nije .. ali ako vidimo generalni plasman tj 17:6 onda jeste.
U pretposlednjoj partiji je imao neke loptice koje ni sam nemoze da veruje, imam utisak da mu je Hendry rekao na kraju partije: BRATE RONI OVAKVO NJESRA NISAM VIDEO OD KAKO IGRAM h ah ah aha, ali i to se boduje :) ubi ga Roni na mesto .. videcemo sta ce drugi par da uradi sutra .. ostalo je cupavo 2 partije razlike samo, ali videcemo sutra !!!!

tebi se skor od 16-2 ne cini nehumanim??

ovo sto trenutno prikazuju mucenici Peri i Karter nije ni za duel prve runde :-x

ja kapiram da je tesko prvi (i jedini) put sedeti pored onog prelepog pehara ali ovo je zaista smejurija od igre. takmice se samo u tome ko ce vise da izgresi a sto je najcrnje niko nema prednost pa ce se mrcvarenje nastaviti cele veceri. uz duzno postovanje obojici,ovde vam nije mesto

ipak,nemam neki razlog da se bunim jer Roni ima ceo dan da se jos bolje pripremi za finale i u velikom stilu uzme svoju trecu Krusibl krunu (mozda i sa najvecom razlikom u istoriji finala)

tebi se skor od 16-2 ne cini nehumanim??

generalno nije nehumano nego je GENOCID .. ha ha .. ali vako mislim .. ako si gledao znas na sta mislim .. Dobijao je partije ali neke su bile i vise nego smesne. Iako volim Ronija ko da mi je ortak iz kluba, kad ga pocne onako njaKe onda bi mu reko Roni brate idi kupi neki pampers [pretera ga ako imas dusu ..

ha ha ha ha

P.S.

Sto si mi prepravio post, nisam nesto lose napisao valjda ??? :)

generalno nije nehumano nego je GENOCID .. ha ha .. ali vako mislim .. ako si gledao znas na sta mislim .. Dobijao je partije ali neke su bile i vise nego smesne. Iako volim Ronija ko da mi je ortak iz kluba, kad ga pocne onako njaKe onda bi mu reko Roni brate idi kupi neki pampers [pretera ga ako imas dusu ..

ha ha ha ha

P.S.

Sto si mi prepravio post, nisam nesto lose napisao valjda ??? :)

ma jok bre,nego sam krenuo da pisem u tvom postu umesto da te citiram

treba reci da velikog Skota do sad niko nikad nije oprao u jednoj sesiji i na kraju je lepo rekao da niko tako nije igrao protiv njega

Poslednja izmena:
bas sam gledao moze li Roni da napravi rekord i osvoji titulu sa najvecom razlikom u finalim ali bice nemoguca misija posto je 1989. Dejvis omlatio Perota 18-3

ko god mu bude protivnik,ne bi smeo dalje od osmog frejma

bas sam gledao moze li Roni da napravi rekord i osvoji titulu sa najvecom razlikom u finalim ali bice nemoguca misija posto je 1989. Dejvis omlatio Perota 18-3

ko god mu bude protivnik,ne bi smeo dalje od osmog frejma

Mislim da si u pravu da je 18-3 nedostizna razlika u frejmovima, ali nikad se nezna kas Raketa igra ... mozda bude i vise :)

Pa ne znam. Ako bude Peri u finalu razlika nek bude veca. Ako bude Karter nek bude sto manja :-D .

Karter nece u finale garant .. kako je krenuo neverujem da ce da ide .. u ostalom za njega ima vremena .. ali ako si bas resila neka ga Roni del boj istraumira sa 10 frejam razlike dosta je :) he he he

ne znam sta bih rekao u najavi... na jednoj strani je kralj ove igre,zvanicno (i po fanovima naravno) najbolji igrac sveta i covek koji mora uzeti titulu a sa druge lik koji je video finale WC-a samo u najlepsim snovima

pored toga,Ali Ronija nikad nije pobedio a bogami nece to uciniti ni u naredna dva dana

KEKO duso moja draga .. nece O'Sullivan da ga omlati, Utepace ga na mesto . Vec vidim kako mu urucuju pehar .. Bravo Roni izem ti dusu .. ha ha h.. dace mu i neki dinar .. ciato da ima da si kupi nesto ki kikik .... E vecereas sam bio na jednoj ZurKI i opio sam malo,ali znam sta pisem:) Roni Roni Roni .. stavljam na tebe 10 glavica ujutru pa neka mi je Bog na pomoci, za 10 dobicu 14-15 garant. A ti Keko srce moje i Ti kolega Nordice Wariore .. drzite mi palceve, iako je lladjenje zabranjeno .. necu odoleti ... :)
Zao mi je Perija .. vidim da ga ovaj pobedio na jedvite jade .. nezna se ko je gori od kog .. ha ha ha.. ako pogledamo to sa visniine, videcemo da je tu odlucila sreca i nisa vise. Inace ja ne voim nikog. Volim da gledam samo Dobar i klvalitetan frejm pa makar i medju Ronijujem i Karterom. Eto toliko

Cujemo se sura, poce da pisem gluposti.

P.S.

E ako vas neko dira, u sobi sam igram sony. he he heehheh. aj cao

Back