SNOOKER

prilicno tanak snooker...:( Roni na nekih 60 % a Ali od treme ne moze bolje

imao je par lepih sansi (15. frejm ce ga pokopati). tu je prvo promasio prilicno laganu zutu a zatim gadjao crnu sa belom potpuno pripijenom za martinelu. i sam komentator je rekao da ce biti ludost ako tako nesto pokusa i omasio je za nekih 10 cm. onda Roni uzima i 16. i tek tad je bio zadovoljan posto se i on ispromasivao

zanimljivo da od daleke 1991. dva Engleza nisu igrala u finalu a pored toga,ova dvojica su komsije (deli ih nekih 40 km u Eseksu)

dakle,nakon dve sesije i prvog dana :

Roni O'Saliven 11 (35) 5 Ali Karter

popodnevnu sesiju nisam gledao celu...nego spavam i bacim pogled na tv i vidim roni vodi 4:1 :lol: :D
posle uvece sednem lepo da gledam i ukupan utisak je kako je ali dosao do finala nikako mi ne ulazi u glavu...roni igra sa pola svojih mogucnosti vidi se da je skinuo nogu sa gasa i sad samo solira polako igra taman koliko je potrenbno da odrzi prednost, a ovaj masi sve redom....ne moze vola u dupe da ubode :lol: :D...cak neke stvari mislim da bi i ja pogodiJo :lol: :D
razumem ja trema i sve ali ovo je negledljivo kad on krene...ima otvorenu situaciju da ocisti sto i napravi brejk preko 100 roni mu namestiJo sve crvene na penale kad je razbiJo glavnu grupu ovaj zasere posle 4-5 poteza...mislim da kad bi roni zaigrao kako je igrao protiv hendrija u 2. i 3. sesiji ovaj bi samo ustao da izvede prvi udarac i nista vise :lol: :D
dakle ocekujem da roni sutra expresno zavrsi sa njim...sta reci osim....Hacken sie die Ferschliezen!!!!!! :mrgreen:

mislim da nikada nismo imali bolji turnir i losije finale,koje postaje sve gore

ipak,Roni igra onoliko koliko treba da bi veceras bio krunisan trecom Krusibl titulom

nakon tri sesije :

Roni O'Saliven 16 (35) 8 Alister Karter

Jeste da volim Kartera, al brate Roni je Roni. Karter je nekako na jedvite jade dobio ovih 8 frejma, al sto kaze Zikica, Roni je igrao sa 50% mogucnosti. Sve cestitke! Jos kad bi mogli da mu nekako cestitamo da zna da ima podrsku i iz Srbije.

nikad bolje i uzbudljivije prvenstvo a finale nikad nezanimljivije...da se potrudiJo mislim da je mogao ono da zavrsi sa rekordom...ali i on se opustiJo kad je video da ovaj ne moze ni da mu pridje :lol: :D
ovo je bila cista sigurica...da sam se kladio na sve pare lagano bi dobiJo bez razmisljanja...ali ovako nisam :lol: :D
zadnja 2 frejma i njemu vec postalo dosadno i rekao je ajde da sto pre zavrsim da idem kuci da se ne razvlacim k`o prosle godine higins da zavrsi tek u 1 pola 2 :lol: :D

Kartere .. zao mi te majke mi, a i ronija mi zao. Mnogo su jadni kad tako dobro igraju ... :)

Svaka Cast, culi smo se telefonom ja i roni cestita mu tu, ajde da ne kaze da necu da mu se javim posle .. kikiki

Danas_je poceo Northern Ireland Trophy i traje do 31. avgusta.
Evo i prvih rezultata
A. McManus - M. Stevens :( 5-2
D. Harold - R. Walden 5-2
I. McCulloch :D - M. Dunn 5-4
M. Williams :D - M. Campbel 5-3
D. Dale - A. Gunnel 5-4
S. Lee - J. Trump 5-3

bas ga briga... verujem da bi strasno smarao van karavana,mada on stalno ide po turnirima i izvodi trik udarce. mislim da bi uvenuo bez snookera za 3 ili 4 meseca

ovaj profesionalni mu je ipak najdrazi

Back