SNOOKER

Ne bih se slozio da je Selbi bio koncentrisan i hladan i da je nesto extra igrao. Stavise, gresio je dosta, i lakih lopti, po pokislom izrazu lica na se videlo da se gotovo predao.
S druge strane, ono sto je Roni prikazao od 4-4 do 7-5 je pravo majstorstvo, a bez mnogo razmisljanja i namestanja, i levom i desnom rukom, tu se video taj enorman talenat. Ali Roni je oduvek bio sklon padovima, to i ostali igraci znaju i uvek se nadaju toj slamci spasa, jer inace nemaju sanse.
Tako se i Selbiju posrecilo, i Roni je pobedio sam sebe. Ipak i Selbi je morao malo stisnuti petlju na kraju i ubaciti poneku tesku loptu, sto je i uspeo.
Cim je Roni poslednji frejm otvorio levom rukom, odma sam znao da mu je koncentracija nikakva, sto je u nastavku i potvrdio. Ali to je Roni, nikad prosecan, ili igra genijalno ili podbaci zesce.

Nordik oce li biti skoro nekog takmicenja ? Gledam Rusi stalno nesto igraju neki bilijar sa nekim belim i jednom zutom kuglom, polako kapiram sport ali nezmam kako da to nadjem na netu. Jesi ti u toku mozda ?

nisam baš sve iščitala pa ako je već bilo reči o tome izvinjavam se.
dakle, da li i gde u beogradu postoji škola bilijara? il nekog srodnog sporta.

Evo i mene da se javim ponovo posle dugo vremena. Što se tiče škole bilijara, svrati do kluba Cue Ball u Majke Jevrosime, pa se tamo raspitaj, vrlo je verovatno da je kod njih to moguće. Javi šta je bilo...

Evo i mene da se javim ponovo posle dugo vremena. Što se tiče škole bilijara, svrati do kluba Cue Ball u Majke Jevrosime, pa se tamo raspitaj, vrlo je verovatno da je kod njih to moguće. Javi šta je bilo...

ima i u cue ball,a ima i u kneza milosa u manili......ali po meni to je za tipove koji imaju i previse slobodnog vremena,jednostavno bilijar se nemoze nauciti,to ili imas u oku i ruci,ili nemas,to se neuci

Ne bih se složio sa ljutom mambom (mada to može biti opasno, ipak je mamba, još ljuta :) ) u potpunosti. Tačno je da treba imati talenta, ali pojedine stvari se mogu naučiti, neke je čak potrebno pokazati, ne može baš sve tek tako. No, mislim da je najbitniji rad, tj. vežba.

Recimo da sam sam sa 15god prvi put uzeo stap u ruke..sa jos par drugova..svi smo vremenom ucili a ja se nekako izdvojio samo zato sto sam mnogo vise od njih igrao..i retko ko je ostao slab da se moze reci da je pocetnik..vidi se da imaju dosta partija iza sebe cak i po drzanju taka.

China Open je u toku. Prva runda jos nije zavrsena ali do sada stanje stoji ovako. Dott, Stiv Dejvis, Hendri, Metju Stivens ne idu dalje ( ova 2 poslednja nikako da se sastave). Prosli su Megvajr, Bond,Pinches, Hawkins, Day, Doherty, King i Williams :D Jos ima 7 meceva u 1. krugu, a trenutno Higins vodi protiv Svejla 4-3, a Buca :) vodi protiv Harolda isto 4-3.

Back