Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Megvajr je lagano pobedio Bonda 5-0 i nastavio da reseta protivnike... nadam se da ce i uzeti turnir
Marfi je pobedio solidnog Alena 5-3 i popravio je jucerasnju ocajnu igru
Mark Vilijams na zalost jos uvek nema formu za zavrsnicu i nije uspeo da se odupre zemljaku Deju. izgubio je 5-3 i tacno dve godine nije igrao u 1/2 nekog turnira :|
u novoj reprizi finala WC-a Selbi ocekivano lagano pobedjuje Higinsa i prolazi u novo 1/2. sjajna sezona za njega sto se ne moze reci i za svetskog prvaka koji nakon titule u Krusiblu nije uspeo da udje ni u jedno 1/2
u 1/2 nas ceka sudar titana... Son Marfi protiv sunarodnika Selbija i treba ocekivati zaista veliki mec
Megvajr ne bi trebao imati vecih problema sa Dejom ali ovde je zaista sve moguce,posebno u zavrsnici
Meni je najzalije za Marka. Malo se i on opustio, ali ne tol'ko kol'ko Hendri i Stivens (ipak je dos'o do 1/4). U finalu vidim Megvajera i Selbija, mada moze i Buca.
Skot bi stvarno morao u finale a ovde ce biti velike borbe
od mnogo velikih igraca (Ebdon,Dot,Doerti,Robertson,Hendri..) Mark se izgleda jedini vraca u neku donekle pristojnu formu ali su za ove dve godine mnogi igraci dosta napredovali pa ce biti tesko
Ja taj mec nisam stigla da gledam. Svaka mu cast za 147. Zasluzio je da ide u finale. Kol'ko vidim na live score 2-0 vodi Buca. Ovi smradovi iz Eurosporta prenose moto GP, ili sta vec...
ma Moto GP je zastitni znak Eurosporta i svaka im cast na tome (to je verovatno najbolja trkacka serija na svetu) ali problem je sto Eurosport 2 zjapi prazan
rezultat je 2-2
ima prenos na Eurosport.com ali nama ne daju pristup
J*** ga, ja eurosport 2 nemam. Bolje da su GP prebacili na taj eurosport 2, ako vec zjapi. Valjda ce sutra prenositi finale? Mada kol'ko vidim na teletextu bice izgleda snimak.