Neznam kako ste vi videli poraz Ronija sinoc, ali meni je koliko lako toliko i teksko pao. Prvo Ronije jako lakomisleno uso i posle polovine od 4:4 mislio je da ce mozda malo trebati da se pomuci, ali ispostavilo se da je trebao da se mnogo pomuci jer je vodio sa 8:5 ako se ne varam i trebao je da zgazi do kraja ali ga je opet njegova brzina i brzopletost kostala titule. Drugo deckoSelbi koji je u Mec usao sa puno elana i sa neverovatnom zeljom da osvoji turnir nije posustao nijednog trenutka. bez osmeha na licu sa prevelikom hladnokrvnocsu u toku greske uspeo je da preokrene rezultat i da u finalnoj partiji od 8:8 sakupi i poslednji atom koncentracije i odigra braon loptu u srednju koju sad 20 puta da gadja ima da promasi ( ), *** sta dalje da kazem .. Roni je i dalje moj mezimac ali i mezimac milionskog auditorijuma ljudi koji vole i koji prate snooker .. cekamo sledece takmicenje ali sumnjam da ce se na sledecem pojaviti nas favorit :
U svakom slucaju velike cestitke Selbiju iako mi bas nije pravo da ovo kazem, ali Selbi svaka cast ... BIO SI BOLJI zasluzena titula ... !
pozdrav od Dr.Nitra.