SNOOKER

I meni se cini da ce da igraju Roni i Stiven, jbm li ga zasto ali sto kaze kolega Nordic .. ipak su oni mnogo zapazeniji i MOCNIJI od Marfija i Selbija ...

Ali trba proci mec sa Marfijem .. debeljko je dobar.. ali Roni je Roni !!! :D:D:D:D

ma to ni u ludilu nece biti lako!!

ostala su nam 3 od 4 najbolja snukerasa danasnjice (fali Megvajr ali je on i najnestabilniji u tom drustvu) i naravno,najbolji svih vremena

apsolutno svaka kombinacija je moguca

jednostavno,igra genija!!!

ne postoji nijedan snukeras koji na ovaj nacin moze odigrati citav mec i ispaljivati half-sencuri kad god se pojavi za stolom. levica ili desnica,lagani ili extra teski poeni,potpuno je svejedno kada je ovaj covek na vrhuncu i kada vas prosto melje

bice velika steta ako sutra ne podigne novi trofej

IDEMO KRALJU

sjajno finale u Njuportu i na polovini meca rezultat je 4-4

meni ponovo nije jasna politika Eurosporta jer na prvom kanalu prenose snimak tenisa koji smo mogli gledati na drugom kanalu,a tamo je trenutno nesto sto Amerikanci nazivaju lakros

uzas :-x

To je Roni, ebga. Videlo se od 13-tog frejma (koji je nekako dobio) je poceo duze da razmislja i da bude nesiguran, psihologija je odradila u nastavku. Kad god da je Selbi pogresio, Roni mu je odmah vratio. A ono na kraju je bas lose izveo.

Nije da mi je krivo sto je Selbi pobedio, ipak on mi je jedan od omiljenih igraca posle Kartera :) Ali je Roni na prvom mestu. Gledam sad ovaj snimak i ne mogu da verujem kakve su se sve greske nasle i to bas u zavrsnici meca.

Neznam kako ste vi videli poraz Ronija sinoc, ali meni je koliko lako toliko i teksko pao. Prvo Ronije jako lakomisleno uso i posle polovine od 4:4 mislio je da ce mozda malo trebati da se pomuci, ali ispostavilo se da je trebao da se mnogo pomuci jer je vodio sa 8:5 ako se ne varam i trebao je da zgazi do kraja ali ga je opet njegova brzina i brzopletost kostala titule. Drugo deckoSelbi koji je u Mec usao sa puno elana i sa neverovatnom zeljom da osvoji turnir nije posustao nijednog trenutka. bez osmeha na licu sa prevelikom hladnokrvnocsu u toku greske uspeo je da preokrene rezultat i da u finalnoj partiji od 8:8 sakupi i poslednji atom koncentracije i odigra braon loptu u srednju koju sad 20 puta da gadja ima da promasi ( ), *** sta dalje da kazem .. Roni je i dalje moj mezimac ali i mezimac milionskog auditorijuma ljudi koji vole i koji prate snooker .. cekamo sledece takmicenje ali sumnjam da ce se na sledecem pojaviti nas favorit :

U svakom slucaju velike cestitke Selbiju iako mi bas nije pravo da ovo kazem, ali Selbi svaka cast ... BIO SI BOLJI zasluzena titula ... !

pozdrav od Dr.Nitra.

Back