ne znam da li si primetio ali covek vec mesecima igra najbolji snuker na svetu,prvi je igrac na obe liste i svetski sampion
uzecu za primer Dzona Higinsa koji vec dve godine nije uradio apsloutno nista
vidi,kod njih to dolazi periodicno
secam se vremena kada je hendry bio ledolomac
pa perioda kada je i megvajer bio nepobediv
higgins nije masio
stivens-velski zmaj je uvek bio bar u finalu
robertson trenutno igra mozda malo bolje od mene

marfi je bio zvezda u usponu
sada trenutno je,sto ti kazes mesecima,najbolji selbijev snuker..bar meni
sto se tice ronija.....svima vama...mislim diljem sveta,nije interesantna toliko njegova igra,jer nema tu neke vece razlike u igri prve 32-ojice,da nekazem 16-orice...svi su zvezde i svi ciste sto u taku
vec,vama se svidja ronijevo ponasanje,koje odskace od tog krutog engleskog ponasanja,koje je obavezno u toj igri
oni imaju neka pravila kojih se moraju pridrzavati kada je ponasanje i odnos prema igri u pitanju,koja verovatno datiraju iz 18-19 veka,i samim tim nama smesna
e,roni je tip koji se ne ponasa bas po knjizi uvek...tako da neretko koluta ocima,cokce usnama kad protivnik dugo okleva da izvede udarac,provocira nekim kezenjem.....pamtim i kada je izasao sa sred meca sa hendrijem...kada je pre neki dan opsovao,pa dobio ukor
kada provocira sudije isuvise brzom igrom,nesacekavsi da ovaj stavi kuglu na svoje mesto,kada se peo na stolicu u mecu sa ebdonom i gleao non stop u sat..cak i pitao coveka u publici koliko je sati(ebdon jeste bio spor) kada je odvalio od nervoze vrh stapa pa moao na krpljenje u sred meca

ima tu jos nogo toga....znaci,uzevsi samu igru kao igru.....i mali ding je bio pojava za sebe kada se pojavio,i jos gomila njih...ali ono sto odrzava ronija kao showmena je upravo to neko,za te slove,mangupsko ponasanje,i to narod voli
inace igra kao igra....svakom od njih naidje trenutak kada je bolji a kada losiji...cak je i dott bio prvak sveta

generalno..svi ociste sto u taku
eto....moje skromno misljenje o roniju