Snimio sam NLO

Na snimku nije ništa ni približno tom NLO-u!
Pogledajte kretanje te "tačke".Definitivno je insekt.

Uzgred,ne verujem u priče o NLO-u.Dajte ljudi,zar možete verovati da postoji mašina koja može da preleti tolike svetlosne godine i to više puta ( koliko je navodno zabeleženo širom sveta).Ja lično ne mogu da verujem u tako nešto jer ne može biti naučno potrvdjeno.Jedino da imaju neku bazu na Zemlji odakle bi mogli da štancuju tamo-vamo.

jedino slepi mish moze da "skrene" pod ostrim uglom ,a putanja kojom se ovo telo krece izgleda tako zbog ugla snimanja ,a sad.... ko zna kakva je bila prava putanja kretanja
polazim od toga da je slepi mis :D ..ako nije ne znam sta je

'vako ... nisam uspeo da odvojim slike , al ... pogledajte drugi deo NULTE secunde ... videcete da ta crna tachka ide u KRUG , a ochito je da ni jedna letelice ne mozhe na tako maloj razdaljini da obrne dva kruga ... pro ne brini se ... to je bila obichna mushitza il neka druga bubachka ... poz ...

E pa da se ukljucim i ja...
pogledao sam taj fajl i jos jedan jos bolji kod kolege Proga i naravno da se slazem s njim ne zato sto mi je frend nego zato sto to realno ima osnove da bude upravo to sto komentarisemo, NLO?!
Ovaj speedyshare je inace spustio framerate na duplo manje, znam jer znam orig. fajl i 30 je FPS i ovo svakom izgleda kao muva ili ko zna kava mishica (mozda zeljna sexa po danu) za skeptike...
Inace na full FPS se vidi daleko tecnije i kad se stopira po sekundama ili djelicima sekunde, tek tad se vidi otprilike brzina ove stvari.
Druga stvar, "TO" je VEOMA brzo, zato sto na vecoj daljini sto jeste slucaj takva brzina "nije moguca"!!!
nije iskljuceno da je to nesto nase hocem reci "zemaljsko" a ne nezemaljsko zato sto ima bespilotnih letjelica u obliku insekata koje nam kruze iznad glave i za koje je Predator praold school !
Sto se tice objekta, vi ne mozete vidjeti na ovom klipu ali cjenjeni autor mora nekako da postavi ili posta nekome oba klipa po 7 MB cini mi se u full FPS pa da se vidi konacno na sta on tj. mi mislimo...
Mislimo na daljinu objekta koji JESTE daleko i koji tek u drugom dijelu klipa OCTIO bazuje ispred kamere na mozda 200 metara a ranije na 3 do 4 puta dalje ako ne i dalje.
prolet u centralni kadar kamere i nazad je nesto sto ja ne mogu objasniti.
tako nesto se ne moze desiti slucajno vec nekako kao namjerno (zvuci blesavo ali istinito moguce).
nemam nacina da objasnim ovo ali imam nacina da usporedim sa stvarima koje su identicne i koje su ucinile neke stete, negdje u Ukrajini cak i pobile 85 ljudi.
Nadam se da ce autor postaviti ili postati nekome strucnijem da se pozabavi s ovim jer mi sigurno nismo dovoljno strucni da obradjujemo ovako brz FPS.
Inace tu su potrebne profi IR kamere sa po 200 Frajemova po sek i vise ami to nemamo, i trezvena i otvorena glava da to sve prihvati za sto mislim da ovaj forum nije...
Volio bi neko dokaze suprotno...
Inace evo klipova iz Ukrajine sa youtuba koji pokazuju iste objekte koji saraju kraj pilota i ometaju let, na ovom klipu je pobijeno 85 ljudi.

Kad bi stavio klip na you tube, FLV bi ga totalno unistio tako da mislim da nema svrhe. Sto se tice speedshare-a ne znam dali je zbog njega za nijansu losiji kvalitet, ali moguce da je i zbog toga sto sam iseko ove 3 sekunde iz originalnog fajla koji zauzima oko 7 mb, pa ga je verovatno ovaj splitter malo degradirao.

Na drugom fajlu se pojavljuje glava u oblacima i 2 objekta. Ali taj fajl cu postaviti cim ga isecem posto je tezak oko 10 mb. Inace taj drugi fajl sam snimio jedno pola minuta nakon prvog.

Sad mi je palo nesto na pamet. Kod ovog prvog fajla objekat se stvara sa sredine ekrana kao da izlazi iz belog dela oblaka pravi slovo s i nestaje levo, znaci nije dosao sa strane. To po meni daje jos malo misterije, jer odkud da se nesto odjednom stvori na sredini i preleti i nestane.

Na snimku nije ništa ni približno tom NLO-u!
Pogledajte kretanje te "tačke".Definitivno je insekt.

Uzgred,ne verujem u priče o NLO-u.Dajte ljudi,zar možete verovati da postoji mašina koja može da preleti tolike svetlosne godine i to više puta ( koliko je navodno zabeleženo širom sveta).Ja lično ne mogu da verujem u tako nešto jer ne može biti naučno potrvdjeno.Jedino da imaju neku bazu na Zemlji odakle bi mogli da štancuju tamo-vamo.
Pa da, ti samo verujes u babe sto olovom salivaju strah i kucaju eksere u glavu "na daljinu":mrgreen:

Ali ovde nerazumem, postoju snimak NLOa ali nikako da se okaci na net da svi vide...te smanjuje FSP, te rezoluciju...Dajte vise taj snimak u originalu da vidimo:rolleyes:

ovo je neki insekt provereno!!! mozda neki bumbar ili tome slicno...

samo me interesuje : DE TjESh NATjI BUMBARA U SRED FEBRUARA ??? " ...
to je sigurno neka mushitza ... zato shto je ( barem ja mislim ) ne mogutje da tako neka letelica na tako maloj razdaljini , pravi tako lepe i oble krugove tokom letenja ...
nadam se da me razumete :D ...

LOL,ukucajte na youtube,UFO i pogledajte kakvih sve gluposti nece nabaciti,mislim hajde da je nesto normalno nego oni stave kao da se NLO pokazuje celom svetu,gde je vidjeno da NLO leti iznad reke brzinom 5 km/h,sorry for off topic,ali sam morao da kazem kakvih sve cuda neces naci na netu

Back