Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Registra.:Vidi, vidi, ko je to nama došao svež i odmoran.![]()
Kao da sam znao gde cu moje drugarice da sretnem. ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Registra.:Vidi, vidi, ko je to nama došao svež i odmoran.![]()
Jerry Ropero:pa sto bas ti da zivis u gradu? evo registra ce da zivi u gradu a ti se udaj za nekog na selu?
ne moze? pa znam da nece da moze jer su malogradjanski kompleksi veoma jaki kod vecine pripadnika srpskog naroda , i vecina ljudi ovako rezonuje:
- rodjen u gradu - dobar covek, gospodin itd.
- rodjen n a selu - los , primitivan, glup
Jerry Ropero:ma najlakse je naci izgovor. zasto ti nemas vise od jednog deteta? Nemas 'leba da nahranis vise od jednog? ili da ne budu kriminalci?
e vidis u porodici mog oca je bilo petoro dece, niko nije postao kriminilac,imali su "leba da jedu" a i svi su zavrsili fakultete ili vise skole. a porodica sa sela.
hektorius:Kao da sam znao gde cu moje drugarice da sretnem. ;-)
Evo, ima par dana i drugarice se skupile, pa sad čantramo ovde i vodimo rat. Dobro je da si se vratio, zamalo da posustanemo,
ali važno je da si se dobro proveo i da ćeš tek da se provedeš dobro. Samo napred.Strela:Баба Вишња, а што ти свом унуку Ајрону не нађеш нешто женско? :wink:
Што ти баба бринеш за Миту, има ко о њему брине... 8-)
Koji ti je fazon da ovako prozivaš? To je privatna stvar. Zašto ti nemaš nijedno, a sprcao sigodina u doope bar kao nas dve?Jerry Ropero:pa odgovori zasto nemas vise od jednog deteta. koji su tvoji razlozi
medved_bg:Koji ti je fazon da ovako prozivaš? To je privatna stvar. Zašto ti nemaš nijedno, a sprcao sigodina u doope bar kao nas dve?
Jerry Ropero:ja je nisam pitao za ime prezime i broj licne karte. pitao sam je zasto ima samo jedno dete a ne vise? sta ti vidis privatno u tome?
Pa razmisli malo, umesto da ripaš k'o vo!Jerry Ropero:ja je nisam pitao za ime prezime i broj licne karte. pitao sam je zasto ima samo jedno dete a ne vise? sta ti vidis privatno u tome?
/I/I@Ī@:sta znaci alalio svaki dinar ????
Jerry Ropero:ja je nisam pitao za ime prezime i broj licne karte. pitao sam je zasto ima samo jedno dete a ne vise? sta ti vidis privatno u tome?
hektorius:Izvini sto se ovako mesam Jerry, ali svak ima svoje razloge koliko ce dece da ima, nekad se to zvalo i "planiranje familije" ili kako vec,neko hoce 1 neko 10, neko moze neko ne moze,nisam pratio diskusiju ali nije ni bilo potrebe, tvoje pitanje ulazi u privatnu sferu jer se radi o necemu sto se se nikog drugog ne tice.
Ma nema veze, ne zameram, znam da nije bila loša namera. Džerijeva posla. 
Ne znam...Nije bilo planiranja porodice, danas ljudi hoće više da pruže svojoj deci, ima više razvoda, pa se i ne stigne do 4-5...Nije to počelo ni u ovoj zemlji ni u ovoj generaciji.Jerry Ropero:ma kako to da sve srpkinje imaju razlog svoj da imaju 1 dete a u vremenu nasih baba sve su zene imale po 4-5 i takvih razloga nije bilo i ako je tad bilo 100 puta gore nego danas?
Jerry Ropero:ma kako to da sve srpkinje imaju razlog svoj da imaju 1 dete a u vremenu nasih baba sve su zene imale po 4-5 i takvih razloga nije bilo i ako je tad bilo 100 puta gore nego danas?
Od tada se svet promenio, svest kod ljudi, nacin razmisljanja, kvaliteta zivota, obrazovanost, itd...ne mozes ocekivati da zene razmisljaju kao pre 60-70 godina.Jerry Ropero:ma kako to da sve srpkinje imaju razlog svoj da imaju 1 dete a u vremenu nasih baba sve su zene imale po 4-5 i takvih razloga nije bilo i ako je tad bilo 100 puta gore nego danas?
Evo da uskočim, da, kako beše, uđem u rudnik i obavim težak deo posla:Registra.:Jarry će da popravi i moj i Medin, a možda i tvoj prosek, čim se odluči za snajku.Ma nema veze, ne zameram, znam da nije bila loša namera. Džerijeva posla.
![]()
Komandante, šta i ti sve na ženska pleća? Nemoj da se opet razgoropadim!hektorius:Od tada se svet promenio, svest kod ljudi, nacin razmisljanja, kvaliteta zivota, obrazovanost, itd...ne mozes ocekivati da zene razmisljaju kao pre 60-70 godina.
Iron Lord:Hiljadu mu ženskih gaćica, pa ja ovde medju najmladjima... :shock:
Kako vas nije sramota, sve tu iza monitora, da maltretirate srpsku omladinu?
![]()

Ko te dirao, da mu uši izvučemo? Jel čika-Jerry?Iron Lord:Hiljadu mu ženskih gaćica, pa ja ovde medju najmladjima... :shock:
Kako vas nije sramota, sve tu iza monitora, da maltretirate srpsku omladinu?
![]()

medved_bg:Evo da uskočim, da, kako beše, uđem u rudnik i obavim težak deo posla:
Registra, izvini. Ponela me diskusija pa sam preterao.
Jerry
![]()

medved_bg:Komandante, šta i ti sve na ženska pleća? Nemoj da se opet razgoropadim!