Šta će ti UTEHA kad je SMRT u pitanju!?MaranAta:Људски је бојати се смрти. Једина утеха и нада јесте вера у Бога. :wink:
Zar nije tačno da ŽIVOT dobijaju upravo oni koji ga gube

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će ti UTEHA kad je SMRT u pitanju!?MaranAta:Људски је бојати се смрти. Једина утеха и нада јесте вера у Бога. :wink:

ms:"Čudesno je umreti, užasno je samo za osobe koje nikada nisu shvatile život."
"Samo mrtve osobe, strahuju od smrti. Oni koji su živi, međutim, nimalo ne strepe od smrti."
"Ako ste umirali u prošlosti, ako umirete svakog trenutka, tada ste puni života, jer je čovek pun života istovremeno pun smrti."
"Buđenje je smrt vere u nepravdu i tragediju"
Antoni de Melo
p.s. ne treba se plašiti smrti, treba se plašiti neproživljenog života. :wink:
mandrak-21:smrt je pauza izmedju dva zivota
Kad se senka spusti na svakog od nas, nemojte se uplasiti, na krilima smrti vraticemo se tamo gde straha od prolaznosti, usamljenosti, otudjenosti...nema. Gde se razotkrivaju sve nase zablude i obmane i gde ce svako otkriti istinu da smo tako mali i ograniceni u svome [ego]postojanju dok smo sebe pojmili kao ljudska bica....sve ce se rasprsnuti kao mehur od sapunice i pre nego sto dusa podje na svoje dugo ocekivano putovanje.....u trenutku pre nego sto poslednji put sklopite oci, iako spolja sve izgledace suprotno.....bicete neopisivo srecni........divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
Kako pojmite smrt ,kakva je njena vaznost za vas...bla,bla..
arttim:Po definiciji SMRT je suprotnost zivotu.
ZIVOT je prirodan, sam po sebi VECAN,
a SMRT je NEPRIRODNA…..
Tanja 8)
Kad se premise tako lepo poređaju, lako je izvući konkluziju, ne samo iz kog je sela domarava baba, već i ZAŠTO nosi opanke br. 40 !!!
a SMRT je NEPRIRODNA…..
Tanja 8)

a SMRT je NEPRIRODNA…..
Tanja 8)
Šaptač:Svi psi imaju buve.
Cezar je imao buve.
Sledi: Cezar je bio pas.
Ljudi, naučite da razmišljate.![]()