apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
analiticar:bundeva:aj se dopisujes sa mnom..pliiz![]()
Bundevo, nije fer, ne zezaj čoveka....![]()
Možda je čovek ozbiljan.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
analiticar:bundeva:aj se dopisujes sa mnom..pliiz![]()
Bundevo, nije fer, ne zezaj čoveka....![]()

divlja-u-srcu:Znas kako je rekao Heraklit -"Sve tece sve se menja!". Kad shvatis nestalnost i promenljivost svega, e onda si ucinio prvi korak!![]()
Hajde ti nama sve lepo objasni sta si mislio kad si rekao da je smrt svrha i cilj zivota!NaraYan:divlja-u-srcu:Znas kako je rekao Heraklit -"Sve tece sve se menja!". Kad shvatis nestalnost i promenljivost svega, e onda si ucinio prvi korak!![]()
Prvi korak ka budjenju.
A smrt je svrha i cilj zivota.
NaraYan:divlja-u-srcu:Znas kako je rekao Heraklit -"Sve tece sve se menja!". Kad shvatis nestalnost i promenljivost svega, e onda si ucinio prvi korak!![]()
Prvi korak ka budjenju.
A smrt je svrha i cilj zivota.
divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
Kako pojmite smrt ,kakva je njena vaznost za vas...bla,bla..
Dostojevski je u romanu: ZLI DUSI pisao o Stavroginu kojem naginje Mrtvorod: Zar ne shvatas da smrt koja dolazi kad je ti pozelis ustvari SAMOUBISTVO? Nije valjda da to zelis?Mrtvorod:divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
A sta bi sa slobodom izbora? Jeli i sam zivot nas/vas izbor? Cemu toliko velicanje zivota i davanje nekog znacaja, prednosti nad smrcu kad nismo birali isti. Hvalim onu smrt koja dolazi kada je ja pozelim, svaka drugacija situacija stupanja iz zivota u smrt apsurdna je i bezvredna kao i samo radjanje...
.Hektor:Dostojevski je u romanu: ZLI DUSI pisao o Stavroginu kojem naginje Mrtvorod: Zar ne shvatas da smrt koja dolazi kad je ti pozelis ustvari SAMOUBISTVO? Nije valjda da to zelis?Mrtvorod:divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
A sta bi sa slobodom izbora? Jeli i sam zivot nas/vas izbor? Cemu toliko velicanje zivota i davanje nekog znacaja, prednosti nad smrcu kad nismo birali isti. Hvalim onu smrt koja dolazi kada je ja pozelim, svaka drugacija situacija stupanja iz zivota u smrt apsurdna je i bezvredna kao i samo radjanje...

Hektor:Da li je ovaj zivot jedini koji imamo?
Tvoja baba je možda malko virnula u starogrčku filozofiju. Postojalo je jedno učenje (?) po kome nema razloga za strah od smrti,jer čovek sa njom ne može da se sretne: dok je čovek živ, smrt nije tu; a kada ona dođe, čovek više nije živ.timmy:Kako kaze moja baba:ako te nista ne boli-onda si mrtav-a ako si mrtav-onda nisi ziv....
Smrt NE POSTOJI pa nema svoju suprotnost!Molim da se ova opaska shvati ozbiljno i da ne bude podsmeha!Citave naucne studije i doktorati su pisani u vezi ovog shvatanja da smrt NE POSTOJI!I , smrti se ne treba bojati.Treba se bojati zla u sebi,jer ako nas smrt zatekne zle,onda nam nema spasa!Kazanova:Stvarno se pitam... zna li neko sta je suprotno od smrti?
Mislim da je resenje i odgovor na tu enigmu "smrt" koji je se mnogi plase.
Samo studije i doktorati?!Hektor:Smrt NE POSTOJI pa nema svoju suprotnost!Molim da se ova opaska shvati ozbiljno i da ne bude podsmeha!Citave naucne studije i doktorati su pisani u vezi ovog shvatanja da smrt NE POSTOJI!I , smrti se ne treba bojati.Treba se bojati zla u sebi,jer ako nas smrt zatekne zle,onda nam nema spasa!Kazanova:Stvarno se pitam... zna li neko sta je suprotno od smrti?
pusac:Samo studije i doktorati?!Hektor:Smrt NE POSTOJI pa nema svoju suprotnost!Molim da se ova opaska shvati ozbiljno i da ne bude podsmeha!Citave naucne studije i doktorati su pisani u vezi ovog shvatanja da smrt NE POSTOJI!I , smrti se ne treba bojati.Treba se bojati zla u sebi,jer ako nas smrt zatekne zle,onda nam nema spasa!Kazanova:Stvarno se pitam... zna li neko sta je suprotno od smrti?
Pa citave religije pocivaju na tome!
Ne treba se bojati ni zla u sebi, jer je ono nase. Jin i Jang. Njega treba analizirati i izboriti se s njim. A ne bezati od njega. Koliko smo u stanju da se izborimo s njim i s nasom sudbinom, karmom, ili providjenjem, nazovi kako hoces, smrt nestaje. Odlazi se na vise nivoe svesti.
8)
Hektor:Ako je to zaista tako, da li postoji ponovno rodjenje?
Hektor:Nekad, jako davno sam proucavao daleki istok:Indiju,Kinu i Japan.Bio sam pristalica zen budizma.Sve dok nisam otkrio da se ISTINA nalazi kod kuce!!!