Smisao

ахахахахахахаха. комри не зезај :)
мислим ценим трин. и њену професију, али чему то
живот је тако леп, тако зајебан и тако тежак
отвори се према њему и одговори ТВОЈИ ће сами доћи

kako misliš njemu? pa nisam ja ***** :rida:

kako misliš njemu? pa nisam ja ***** :rida:

па животу...*** у мушком је роду :)

смисао је ваљда за свакога посебна, зависи шта ко тражи, какве болести болује, колико радости реалне у себи носи, итд
јако је лепо имати свога друга
али као и за живот, то је уједно у тешко
и то је неки избор

него капирам ја. људи мало беже од суочавања, од суштине, од центра. али добро, и то је избор неки :)

meni su brkovi bez brade bezveze, kao i obrnuto...ima par ljudi kojima stoji...ali u sustini sve su mi te fore glupe i seljacke,...ili si obrijan ili malo ''zapusten'' ili si pustio bradu i brkove da slobodno rastu, to je za mene normalno a nesto pola, polovicno...mi je :bljak:

Šta je za vas smisao veze?
zašto ulazite ili ne ulazite u vezu?
šta tražite od veze?

zašto se ljudi boje vezivati?
lako je odustati...zar ne?
1.Смисао везе је пријатељство и сигурност.
2.Улазим у везу када нађем одговарајућу особу-(љубав се подразумева и за 1)
3.Под 1.
4.Веза се боје они који су искрени због тога што ће изгубити много од себе ако себе дају погрешној особи.
5.Не није лако одустати. Заправо је јако тешко одустати па људи остану 4-5 година покушавајући да поправе непоправљиво и да споје неспојиво због чега губе време, енергију, снагу и животну вољу.

Poslednja izmena:
samo sam prokomentarisao da nema šanse da je zato, jer kad ljudi ulaze u neki odnos, ipak su više optimistični i očekuju pre da će nešto da dobiju (zato i ulaze u odnos jel?)
a svakome treba nešto, niko nije nikad potpuno zadovoljan sobom i razlikujemo se samo u odgovoru na pitanje 'šta?'

uuuuuuuuuuuuuu, pa nikako. ako čovek nije srećan sa sobom, neće biti ni sa nekim.

Ako nekoga voliš zbog lepote, to nije ljubav, to je želja. Ako nekoga voliš zbog inteligencije, to nije ljubav, to je divljenje. Ako nekoga voliš zato što je bogat, to nije ljubav, to je interes, ali ako voliš nekoga, a ne znaš zašto, e to je ljubav!

ne pričam o tome, postoje stvari koje ne može čovek sam sebi da da, nego mora da dobije od drugog. inače bismo svi bili ostrva za sebe i kulirali tako, bez socijalnog kontakta.

Back