Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.043
konkretno, možeš ti da voliš samog sebe i da masturbiraš, ali to nije isto kao kad te neko voli i kad nekog voliš i kao kad se pipkate![]()
a de se pipkate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
konkretno, možeš ti da voliš samog sebe i da masturbiraš, ali to nije isto kao kad te neko voli i kad nekog voliš i kao kad se pipkate![]()
zašto ulazite ili ne ulazite u vezu?
- ne ulazim iz finansijskih razloga
hbg, naša realnost pa čisto da napomenem izmedju ostalog..nije da nemam drugarice koje samo zato i pomišljaju na bilo kakvu vezu i zabavljaju se samo s likovima koji rade u inostranstvu.
hbg, naša realnost pa čisto da napomenem izmedju ostalog..nije da nemam drugarice koje samo zato i pomišljaju na bilo kakvu vezu i zabavljaju se samo s likovima koji rade u inostranstvu.
Ma pomislio sam da si ti jedna od tih... drugarica
A čekaj sad... ako nisi sponzoruša, znači hoćeš da kažeš da tebe, devojku, veza novčano košta?!![]()
neizreciva volis li dodir muskih pubnih cekinja
jju grdna pa di to najgore
Šta je za vas smisao veze?
zašto ulazite ili ne ulazite u vezu?
šta tražite od veze?
zašto se ljudi boje vezivati?
lako je odustati...zar ne?
Pozdrav neizrecivaovo je za filozofiju.....pa ide ovako: neko mi se svidi, pa mi se svidi jace, pa ga pozelim, pa ga zelim jako, pa uletim u vezu, pa se sexamo, pa zelim da ga upoznam....i tako, dan za danom....za tu igru treba dvoje....a straha nema, znam da brinem o sebi i znam da stanem na vreme (to jos ucim)...
1.Смисао везе је пријатељство и сигурност.
2.Улазим у везу када нађем одговарајућу особу-(љубав се подразумева и за 1)
3.Под 1.
4.Веза се боје они који су искрени због тога што ће изгубити много од себе ако себе дају погрешној особи.
5.Не није лако одустати. Заправо је јако тешко одустати па људи остану 4-5 година покушавајући да поправе непоправљиво и да споје неспојиво због чега губе време, енергију, снагу и животну вољу.
brate, podhitno da prestaneš da pušiš lipu![]()
samo sam prokomentarisao da nema šanse da je zato, jer kad ljudi ulaze u neki odnos, ipak su više optimistični i očekuju pre da će nešto da dobiju (zato i ulaze u odnos jel?)
a svakome treba nešto, niko nije nikad potpuno zadovoljan sobom i razlikujemo se samo u odgovoru na pitanje 'šta?'
Слажем се, али нисмо сви исти.nisam reko da je tako, nego da mi se sviđa![]()
ne slažem seU osnovi svake veze je korist....u ljubavnoj vezi je emotivni naravno..daj mi ljubav i dobices je...
u poslovnoj vezi korist je materijalna..postoje i emotivno materijalne veze kao sto je veza izmedju
roditelja i dece..ali ovde je rec o ljubavnim vezama..koja ima smisao sve dok se emocije razmenjuju ..
onog trenutkla kada toga nestane takve veze gube smisao i cesto sa krajem pa se mnoge osobe upravo
iz straha od rastanka i post opstanka posle raskida .boje vezivanja..cini se da je lako odustati..po meni je to
najteze..u vezu se udje laganini a iz nje izlazi traumaticno za obe strane ili samo za jednu...medjutim .
kada bi ovako razmisljali nikada se ne bismo vezivali..zato...volite se ljudi sto vise..![]()