gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je za vas smisao veze?
zašto ulazite ili ne ulazite u vezu?
šta tražite od veze?
U veze sam ulazila onda kad je postojala seksualna i mentalna privlacnost.Kroz vreme provedeno s'nekim ,upoznavajuci ga odlucivala sam da li u toj vezi ostajem ili ne.Onda je naisao neko s'kim sam pozelela da taj osecaj(,koji sam imala kad sam s'njim), potraje i tada sam se udala.
Nikada nisam trazila nista odredjeno(jer,ljudi su razliciti i sa svakim od njih i mi sami smo pomalo drugaciji),niti sam trazila smisao.Klik se desi ili ne,tako da traziti smisao u svemu tome izgleda pomalo iluzorno.
I da,ako vec nesto trazimo,trebamo da budemo spremni i da dajemo,pa bi tvoje pitanje logicnije zvucalo da si napisao
Sta trazite od veze i sta ste spremni da pruzite?![]()
U veze sam ulazila onda kad je postojala seksualna i mentalna privlacnost.Kroz vreme provedeno s'nekim ,upoznavajuci ga odlucivala sam da li u toj vezi ostajem ili ne.Onda je naisao neko s'kim sam pozelela da taj osecaj(,koji sam imala kad sam s'njim), potraje i tada sam se udala.
Nikada nisam trazila nista odredjeno(jer,ljudi su razliciti i sa svakim od njih i mi sami smo pomalo drugaciji),niti sam trazila smisao.Klik se desi ili ne,tako da traziti smisao u svemu tome izgleda pomalo iluzorno.
I da,ako vec nesto trazimo,trebamo da budemo spremni i da dajemo,pa bi tvoje pitanje logicnije zvucalo da si napisao
Sta trazite od veze i sta ste spremni da pruzite?![]()
Dajem osobi iznad![]()
![]()
zapravo sam hteo pitati zašto se ljudi boje vezivati?
čemu strah?
Ne plase se,nego su previse sebicni da bi prihvatili promene u svom zivotu koje bi donela veza s'nekim drugim.Tesko im je da se odreknu svog,ustaljenog nacina zivota i navika zarad nekoga drugog.
Kad se neko jako,onako strastveno zaljubi,nisam bas primetila da ga je strah da uzlazi u vezu.
a dajem po meriUpravo to![]()
sebičnost, ima logike; nisam o tome razmišljo
a ljude menjati ne možemo.....šta misliš koliko ljudi mogu bez emotivnog zadovoljstva, jel pukne nekad u čoveku i prevaziđe strah?
Šta je za vas smisao veze?
zašto ulazite ili ne ulazite u vezu?
šta tražite od veze?
zašto se ljudi boje vezivati?
lako je odustati...zar ne?
Постоје људи који се боје везивања зато што су повређивани у прошлости и плаше се понављања искуства.zapravo sam hteo pitati zašto se ljudi boje vezivati?
čemu strah?
ako vidiš da ne ide lako je odustati....zašto ljudi neće ni pokušati?
bravo Darsi![]()
Kad udjem u vezu to je onako , do kraja . Ne znam i ne zelim da kalkulisem .
Glupi romanticar .Zene su uglavnom trgovci , a ja nikako da na to naviknem !
Не могу да се сагласим с тобом јер емотивно незреле особе и емотивне оштећене особе нису иста категорија и треба их јасно разликовати иако је то на први поглед изузетно тешко.SVezivanja se boje samo emotivno nezrele osobe.
Uglavnom nisu trgovci, daju se kad osete da je uzajamno. Samo je potrebno vremena da se navikneš...Kad udjem u vezu to je onako , do kraja . Ne znam i ne zelim da kalkulisem .
Glupi romanticar .Zene su uglavnom trgovci , a ja nikako da na to naviknem !