Preporuka ''Ja covek'' F. Nice... Citaj filozofiju i dela velikana, ovo je jeftin i prost pristup jednom od glavnih pitanja te fundamentalne nauke!!!! Mozes i u ribolov da odes pa izmedju trzaja plovka po neki pasus i tako... Nije mi jasno kako si se usudio da postavis ovo pitanje i ovako prosto i smesno komentarises i vodis diskusiju. Nadam se da te nisam uvredio ali ovo je petparacka ''filosofija'' neupucenih!!!
Pitas cemu samounistenje?! Pa zar to nije osnovna osobina licnosti humanoida od njihovog (naseg) postanka. Cemu na hiljade ratnih zarista u svakom trenutku!? Cemu? Pa necemu-resursi,moc,korist ili cista mrznja iz neznanja...imas mnogo odgovora na to pitanje i sve se svodi na to da je covek kroz istoriju radio upravo isto sto i danas, sto ce raditi i sutra...samounistavati samoga sebe i nasu planetu sve do propasti i konacne utopije.
Ti u pre.hodnom postu u stvari pricas staru pricu o vuku i ovcama, upitaj sebe kako to zvuci drugima, koliko je duboko i u skladu sa temom.
ristob je postavio tvrdnju i jos jedno pitanje (retoricko, hmmmm ccc)...kvalitetan post!! tvoji odgovori su na nivou srednjoskolca koji pohadja neku tehnicku skolu pa logiku i filozofiju i nema u programu..
khm khm, dakle onaj tvoj komentar na mom profilu je neumesan, bez ikakvih argumenata,cisto vredjanje i ponizavanje. Evo tebi malo logike, cisto ovlaz sam preleteo temu, ali se da zakljuciti tvoj IQ veruj mi nisam odusevljen. Zeleo sam samo da dam predlog za online zaradu od koje imam korist,zaradjujem redovno i podizem taj novac, ali ne prvi i jedini je bio tvoj odgovor pun prezira i ponizavanja... zar je moja zelja da uputim jos nekoga da zaradi novac u danasnje vreme sveopste krize u nasoj zemlji pogresnio, zar sam ja jedan od tih tvojih gadova? Vuk jesam za prave i ispravne stvari, ali ti si nesto posebno, kontradikdornog stava, ovamo napadas coveka koji ima ispravan i plemenit cilj dok ovde moralises i pitas se o pobogu da li da se pridrzavam prvog Kantovog, ups nisam prema onom kreativcu ispostovao ni p od imperativa x) ajd vozdra ipak si ti i elektro i mentalni pionir!!!! HAH . E OVO JE TACKA ZA UBUDUCE I ZA POCETAK
- - - - - - - - - -
*@123loncar za tebe je odgovor i nagovor na filozofiju