Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.507
Дај бре, кога лажете ви овде са тим вашим романтичним фантазијама
Vidiš kako je meni kad se raspravljam s tobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дај бре, кога лажете ви овде са тим вашим романтичним фантазијама
А шта је са идеалом женског тела, треба ли и оно да буде мишићаво, овако:
![]()
Овако треба да изгледа женско тело? Па мени се стварно не допада, чак и ако изигноришем ове издеформисане импланте.http://www.fitnessatlantic.com/galleries/Georges11.jpg
Vidiš kako je meni kad se raspravljam s tobom.
bilderi i smisao zivota nidje veze.....![]()

Хоћеш да кажеш да неко ко има лепо тело нужно мора бити племенит и моралан, јер је, је л те, тело индикатор стања духа?
Дај бре, кога лажете ви овде са тим вашим романтичним фантазијама![]()
Па знаш како? Савршенији је овај горе. Објективно има савршеније тело, али лично мени није привлачан.
Андреј Пејић ми је лепши од обојице. Како је то могуће?
А то заправо гласи да је савршенији Крептоман. То је она психологија киселог грожђа.Па знаш како? Савршенији је овај горе. Објективно има савршеније тело, али лично мени није привлачан.
Андреј Пејић ми је лепши од обојице. Како је то могуће?
Разумем. А је ли божанство у својој савршеној манифестацији андрогино попут Андреја, или набилдовано до савршенства?Па видиш да се Крепотман идентификовао са овим доле, са Чавићем, баш како сам у оном посту објашњавао. Јер је тешко идентификовати себе се са Милошем Шарчевим. Тако да је он очекивао да кажеш да је савршенији Чавић,А то заправо гласи да је савршенији Крептоман. То је она психологија киселог грожђа.
Ма да. Осим што је цела планета луда за њим, а не уме да објасни зашто.Što se tiče Andreja Pejića, tu mogu samo da pretpostavim da ti je estetski sud pristrasan, tj. pod uticajem nekog drugog koncepta jer ne vidim način da to stvorenje bude nekom lepo.
Па видиш да се Крепотман идентификовао са овим доле, са Чавићем, баш како сам у оном посту објашњавао. Јер је тешко идентификовати себе се са Милошем Шарчевим. Тако да је он очекивао да кажеш да је савршенији Чавић,А то заправо гласи да је савршенији Крептоман. То је она психологија киселог грожђа.

Pritom, nisam nigde tražio da da svoj sud o savršenosti već da kaže ko joj se više sviđa od te dvojice fizički.
A ova ženska što je Ozi okačio, nemam komentar, kakav poremećen ukus
Па тај атак на твој его пригушује сваки естетски утисак којим те девојке зраче.Ма да. Осим што је цела планета луда за њим, а не уме да објасни зашто.
Баш ме занима шта у телу једне мис фитнес мушкарцима није привлачно? Зар је могуће да своје идентификације и психологију киселог грожђа све у одбрани ега, пројекујете и на девојке. Јер изгледа да не можеш наћи склад између свог пивског стомака и њених плочица на истом?Па тај атак на твој его пригушује сваки естетски утисак којим те девојке зраче.
Мени лично није лепа мишићава девојка, и то не говорим због угрожености од стране мишићаве девојке, већ јер ми заиста не прија оку.
Мени је идеал женског тела нешто овако:
http://data.whicdn.com/images/65152861/large.jpg
И поред ње свака девојка може да се осећа угрожено, али она објективно прија оку.
Мени лично није лепа мишићава девојка, и то не говорим због угрожености од стране мишићаве девојке, већ јер ми заиста не прија оку.
Мени је идеал женског тела нешто овако:
http://data.whicdn.com/images/65152861/large.jpg
И поред ње свака девојка може да се осећа угрожено, али она објективно прија оку.

Да, пошто ти иначе стоји на располагању, на твој позивAl moze na jedno vece.

Па ко овде говори о фаци, уопште? Ставите путачу преко фаце, ако вам смета
- - - - - - - - - -
Да, пошто ти иначе стоји на располагању, на твој позив![]()