Смисао Живота

А шта је са идеалом женског тела, треба ли и оно да буде мишићаво, овако:

women-weight-training-myths-muscles.jpg

Не треба. Таква тела створила је у онa већина људи која неће да плаћа карту да би гледала неки идеал тела, него жели шок, забаву, Фрик шоу!Тако да је индустрија следила том укусу руље па смо од оваквог Мистера олимпије

draft_lens1894812module9073018photo_1207934636frank_zane.jpg

Дошли данас до оваквог:

http://4.***************/-jwu7HWdWjYY/UMUpInLzxPI/AAAAAAAAMt0/l77_ERoV4P4/s1600/GH+steroids+belly+Ronnie+Coleman+Jay+Cutler.jpg

Али постоји данас и нешто што се зове боди фитнес који враћа назад оне идеале који су се утопили у стероидима и хемији:

Georges11.jpg

http://www.fitnessatlantic.com/galleries/Georges11.jpg
Овако треба да изгледа женско тело? Па мени се стварно не допада, чак и ако изигноришем ове издеформисане импланте.

- - - - - - - - - -

Vidiš kako je meni kad se raspravljam s tobom.

Савршено ме не занима.

Sasvim je logično da nije poenta u nabildovanosti i snazi, već u skladu, to je ono što Oziman ne kapira jer se fokusirao na mišićavost

Evo recimo pitaćemo Nadžak koja je predstavnik žena ovde šta joj se više sviđa

Ovo nabildovano iznad svake mere čudo prirode, napumpani balon koji ne bi mogao kolut napred da uradi, što ga je okačio Oziman

http://1.***************/_OItEnyJVon0/RqOiQDP7YRI/AAAAAAAAABc/qg0AN9n3HPA/s400/Milos_Sarcev_photo74.jpg

Ili mršavi Čavić koji ipak odaje utisak telesne skladnosti a rekao bih i agilnosti i spremnosti na različite uslove, a gotovo je sigurno i brži od ovog hemijskog proizvoda gore

Da prostite na slici jer čavić nešto nema reprezentativne slike kao ovaj pozer gore

577840_457213027683297_987516603_n.jpg

A ova ženska što je Ozi okačio, nemam komentar, kakav poremećen ukus

Prilozi

• Milos_Sarcev_photo74.jpg
    Milos_Sarcev_photo74.jpg
    37,6 KB · Pregleda: 1
Па знаш како? Савршенији је овај горе. Објективно има савршеније тело, али лично мени није привлачан.

Андреј Пејић ми је лепши од обојице. Како је то могуће?

Хоћеш да кажеш да неко ко има лепо тело нужно мора бити племенит и моралан, јер је, је л те, тело индикатор стања духа?
Дај бре, кога лажете ви овде са тим вашим романтичним фантазијама :roll:

...mešaš stvari...lepo ( božansko ) se razlikuje od ( ljudskog ) dopadljivog....treba da znaš da lepo nije vremešno i propadljivo , a dopadljivo jeste ...ti si ovde pokazala šta je za tebe dopadljivo muško telo ....to nikako ne znači da je to dopadljivo i nekoj drugoj ženi ili pak devojci...no to telo s'vremenom počeće da se menja - ako te zanima sve u i o čoveku muškarcu / ako ga ne vidiš kao egzistencijalnu mašinu - dobru sociološku priliku / , primetićeš kako se menja i njegova duša ( da tako kažem ) ... i tu tokom vremena ima oscilacija ... ali , kako vreme odmiče , polako sve tone u negativnost ...potrebno je biti i dobar analitičar , jer je svačiji um sklon mimikriji visokog ranga...
...s' druge strane sad imaš i takozvanu tehnološku dopadljivost ....ljudi je koriste enormno ...kako se to kaže , rade na sebi na naučnoj osnovi ...od hirurgije , preko psihijatrije , ishrane i vežbi - do stručnih timova za vizuelnu komunikaciju u odnosima s'javnošću....a to znači da moraš da poznaješ stvari i da tragaš za znacima prirodnog stanja stvari ---pa iz tog ugla da sagledavaš tezu koju osporavaš... malo spoljašnjeg malterisanja i tetoviranja ne mogu da nadomeste ono što je Hera uskratila u svom mleku ...
...danas stvarno trebaš da budeš ekspert , da te izgled nečiji ne prevari ...

..a ova je rodila Harmoniju :

afrodita.jpg

Па знаш како? Савршенији је овај горе. Објективно има савршеније тело, али лично мени није привлачан.

Па видиш да се Крепотман идентификовао са овим доле, са Чавићем, баш како сам у оном посту објашњавао. Јер је тешко идентификовати себе се са Милошем Шарчевим. Тако да је он очекивао да кажеш да је савршенији Чавић, :lol: А то заправо гласи да је савршенији Крептоман. То је она психологија киселог грожђа.

Lično bih rekao da je otišao u ekstrem i time se udaljio od nekog hipotetičkog savršenog (što se tiče tela, vodim se Aristotelovom idejom sredine, čime bi postigao najveću generalnu efikasnost sveobuhvatno, mada je to problematično). U svakom slučaju i onaj tvoj Sale je skladniji od ovog balona gore stoga i lepši (pritom mislim na telo, lice valjda ne računamo? )

Što se tiče Andreja Pejića, tu mogu samo da pretpostavim da ti je estetski sud pristrasan, tj. pod uticajem nekog drugog koncepta jer ne vidim način da to stvorenje bude nekom lepo.

Па видиш да се Крепотман идентификовао са овим доле, са Чавићем, баш како сам у оном посту објашњавао. Јер је тешко идентификовати себе се са Милошем Шарчевим. Тако да је он очекивао да кажеш да је савршенији Чавић, :lol: А то заправо гласи да је савршенији Крептоман. То је она психологија киселог грожђа.
Разумем. А је ли божанство у својој савршеној манифестацији андрогино попут Андреја, или набилдовано до савршенства?

Što se tiče Andreja Pejića, tu mogu samo da pretpostavim da ti je estetski sud pristrasan, tj. pod uticajem nekog drugog koncepta jer ne vidim način da to stvorenje bude nekom lepo.
Ма да. Осим што је цела планета луда за њим, а не уме да објасни зашто.

Ironija je što znaš da nisi u pravu, al bi voleo, jako bi voleo u sebi da jesi jer bi to potvrdilo tvoju nebulozu, al otvoreno ću te razočarati :)
Ja se ne identifikujem ni sa kim, ne stvaram sebi idole kao ti, već procenjujem zdravorazumski, ono što tebi fali.

- - - - - - - - - -

Pritom, nisam nigde tražio da da svoj sud o savršenosti već da kaže ko joj se više sviđa od te dvojice fizički.

Pritom, nisam nigde tražio da da svoj sud o savršenosti već da kaže ko joj se više sviđa od te dvojice fizički.

Мени лично, ниједан. Ако под "свиђањем" мислиш кога бих одабрала за партнера. У том смислу, ниједног.

Што се Саше тиче, да, леп ми је због лепоте лица, свесна сам да има далеко савршенијих тела од његовог, али и поред тих тела - одабрала бих њега.

Па, у складу са тиме, имам питање. Ако се тело ПРЕ лица гледа код одабира партнера, како то да неки људи, попут Андреја, лепотом свога лица успеју да засене и најлепша тела?
Није као да не постоје примери људи чија лепота засењује (не)савршенство тела.

A ova ženska što je Ozi okačio, nemam komentar, kakav poremećen ukus

Баш ме занима шта у телу једне мис фитнес мушкарцима није привлачно? Зар је могуће да своје идентификације и психологију киселог грожђа све у одбрани ега, пројекујете и на девојке. Јер изгледа да не можеш наћи склад између свог пивског стомака и њених плочица на истом? :neutral: Па тај атак на твој его пригушује сваки естетски утисак којим те девојке зраче.

Ма да. Осим што је цела планета луда за њим, а не уме да објасни зашто.

Ja ne znam nijednu osobu koja bi rekla za njega da je lep, ti si verovatno prva i to forumašica koja to izjavljuje, mislim kad bi anketu napravila na nekom jačem pdfu da bi se ljudi mahom zgadili na njegovu pojavu.
Tako da ti likovi iz modne industrije, verovatno im zanimljivo što su našli ženskića pa aj malo da pravimo pare od njega, ljudi da se čude, proći će i to, on je prolazni trend.

Баш ме занима шта у телу једне мис фитнес мушкарцима није привлачно? Зар је могуће да своје идентификације и психологију киселог грожђа све у одбрани ега, пројекујете и на девојке. Јер изгледа да не можеш наћи склад између свог пивског стомака и њених плочица на истом? :neutral: Па тај атак на твој его пригушује сваки естетски утисак којим те девојке зраче.

znači da si već dobio određen broj negativnih komentara kad si hteo da je profuraš kao mis lepote čim kažeš "muškarcima", pre bi bilo da je tebi ukus poremećen i da ti projektuješ svoje iskrivljene misli nego što to rade drugi.

Мени лично није лепа мишићава девојка, и то не говорим због угрожености од стране мишићаве девојке, већ јер ми заиста не прија оку.
Мени је идеал женског тела нешто овако:
http://data.whicdn.com/images/65152861/large.jpg
И поред ње свака девојка може да се осећа угрожено, али она објективно прија оку.

@hakim bej

previse odvojene (razroke lol) sise, ruzna faca, dosadna kosa. ne svidja mi se.

- - - - - - - - - -

Мени лично није лепа мишићава девојка, и то не говорим због угрожености од стране мишићаве девојке, већ јер ми заиста не прија оку.
И поред ње свака девојка може да се осећа угрожено, али она објективно прија оку.

Majmun u licu. Telo je dobro, noge mozda nemaju neki interesantan oblik, ali lice je majmunsko. Al moze na jedno vece.

Lepo telo i kosa.
Ali faca mi nekako..prepohotna.
Malo vise neznosti i devojacke..'smernosti' jelte:mrgreen:
Muski se verovatno nece sloziti

Back