Смисао вечног живота?

Tako je!A Templare je papa stvorio da se igraju zmurke sa muslimanima.

Biblija je opisala i pojavu čoveka kao što je PAPA . Malo duže sam razmatrao proročanstvo o pojavi antihrista sve dok nisam razumeo da je taj čovek PAPA koji se pojavio tek u naše vreme pod parolom čoveka koji je navodno bezgrešan. Od prvog vatikanskog koncila proglašena je dogma o papskoj bezgrešnosti.

Biblija je opisala i pojavu čoveka kao što je PAPA . Malo duže sam razmatrao proročanstvo o pojavi antihrista sve dok nisam razumeo da je taj čovek PAPA koji se pojavio tek u naše vreme pod parolom čoveka koji je navodno bezgrešan. Od prvog vatikanskog koncila proglašena je dogma o papskoj bezgrešnosti.

Cek,sad,papa mu dodje sotona?Au,svasta cu jos ovde nauciti(mada se donekle slazem sa tobom...)
Dakle,svi oni katolici sto seku vene da vidu papomira,su sluge sotone,a jedini hriscani mu dodju JS,koji se na religijskoj sceni pojavise,kad ono bese,pre par decenija?

Cek,sad,papa mu dodje sotona?Au,svasta cu jos ovde nauciti(mada se donekle slazem sa tobom...)
Dakle,svi oni katolici sto seku vene da vidu papomira,su sluge sotone,a jedini hriscani mu dodju JS,koji se na religijskoj sceni pojavise,kad ono bese,pre par decenija?

O papi može da se otvori posebna tema i sve da bude potkrepljeno biblijskim stihovima. On nije sotona kako ti kažeš već obična marioneta u rukama mnogo moćnijih ali ipak bitna figura u vremenu kraja. Oko JS sam se mnogo dvoumio i jedno vreme sam čak bio i nekršten objavitelj. Zbog njihovih greški koje sam identifikovao ne mogu biti klasičan Jehovin svedok ali ima mnogo stvari u kojima su u pravu i koje podržavam. Sa njima sam dobar prijatelj kao i sa adventistima i sa svima drugima koji su upotrazi za Bogom i istinom.

Samo tako ćeš umrijeti ne znajući za šta si živjela? Jesti i piti da bi sjutra umrli?

Umru ljudi a da ne naucise ni jedno slovo procitati.Umrese i veliki naucnici,mnogo pametniji od mene,i ne nadjose odgovor na tvoje pitanje.Lepo ti kazem,da tragam,za sad ne znam,mozda cu otkriti,mozda ne,i nemam pojma stabi bilo i da otkrijem.Necu onda umreti?
E,sad,ti nam reci koji je smisao zivljenja,pomozi nama koji tagamo za odgovorom.

Umru ljudi a da ne naucise ni jedno slovo procitati.Umrese i veliki naucnici,mnogo pametniji od mene,i ne nadjose odgovor na tvoje pitanje.Lepo ti kazem,da tragam,za sad ne znam,mozda cu otkriti,mozda ne,i nemam pojma stabi bilo i da otkrijem.Necu onda umreti?
Ako otkriješ pravi smisao života, čak i kada umreš, živjećeš. ;)

E,sad,ti nam reci koji je smisao zivljenja,pomozi nama koji tagamo za odgovorom.
Biti Božje dijete.

????
Ostavi se ti mojih jajnika,a ako ti gnevko dozvoljava cackanje po njegovom semeniku,njegova stvar.
Sta je pametnjakovicu za te smisao zivota?Jel i tebi biti sin boziji?

Znaš šta je smisao ovog života. Da upoznaš istinu o Bogu. Šta se dešava sa ljudima posle smrti. Da saznaš ima li nade za umrle ili su bespovratno izgubljeni za sva vremena. Samo ću ti reći ovako iz prve ruke. Svi umrli koji nisu počinili neki težak greh na primer kao Hitler imaju mogćnost za popravni i čeka ih uskrsenje. Po bibliji plata za greh je smrt i ko je umro iskupio je greh svojom smrću. Eto po bibliji Bog daje priliku i za popravni u još jednom životu do tada počivaju u miru.

Servant of God : Lepo objašnjeno samo još ponešta da dodam. Biblija uopšte ne krije da je tvorac znao da će se desiti sve kako se desilo. U svemu tome postoji i još jedno pitanje. Primer : Ako imamo osobu kojoj sve dajemo šta god poželi ta osoba će nas voleti zar ne. E sad da li nas voli iz srca ili iz koristoljublja. Ako želiš to da proveriš samo joj uskrati nešta ne moraš mnogo i posmatraj kako se ponaša. Ako počne da te pljuje zbog toga ta ljubav je lažna ustvari to je koristoljublje . Sigurno je da Bog takvu ljubav ne želi. Tu ima i jedno podpitanje. Zar je Bogu potrebno da to proverava ako sve zna ? Naravno da nije potrebno zbog njega nego zbog drugih koji ne znaju. To pitanje je potegao satana i zapisano je u knjizi o Jovu.
Ja nemam mnogo vremena da sedim za računarom tako da se izvinjavam ako nekome ne odgovorim na pitanje. A ima puno toga za razjašnjavanje.
Upravo tako. Jov je bio sjajan primer pomoću kog je Bog kompromitovao Sotonu.

Back