gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
ipak
kriza i te stfari
kriza i te stfari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti čitaš šta ja pišem? Nema spermatozoida. Začeće Isusa je bilo natprirodan čin.
Jel ti čitaš šta ja pišem? Nema spermatozoida. Začeće Isusa je bilo natprirodan čin.
a kako da to proveri?Za kanarinku : Proveri dobro da li nam je Bog zaista poslao pismo u obliku biblije. Ako se uveriš da je to njegovo pismo zašto onda da ne veruješ ?
Za kanarinku : Proveri dobro da li nam je Bog zaista poslao pismo u obliku biblije. Ako se uveriš da je to njegovo pismo zašto onda da ne veruješ ?
Njaham...
Pa hajde više...sve nešto kritikujete, te se rugate, te pljujete, te ovo, te ono...a sve mlaćenje prazne slame. Daj više budite konkretni, ipak vam je život ugrožen, daj da vas ja i doktor prosvetlimo.
kad detetu kažeš: plodove možeš da jedeš sa svakog drveta samo ne sa ovog, ono će posegnuti jedino za plodovima sa tog drveta jer mu ostali nisu zanimljivi...Ajd' prvo da se zapitamo Zašto a ne Kako?
Ako je bog svemoguć i sve on zna svevideći i tako to, zašto bi stvarao Adama i Evu a da nije mogao predvideti da će načiniti greh i kao takvog u startu radi preventive nije stvorio odmah prve ljude koji neće biti podložni iskušenju i ne bi bilo problema za dalje, svi srećni i zadovoljni, bezgrešni, žive u raju itd. ??
Svemogući, svevideći bog koji nije znao da će mu njegove prve ljudske kreacije biti slabe na greh pa još im uvali ono drvce sa kojeg ne smeju da jedu !?
Što im posadi to drvo? Da ih iskušava? I pali su na ispitu iskušenja.
Da nije bilo drveta ne bi bilo ni greha,i konačno, da ih ne stvori tako povodljive i potencijalno grešne sad bi se i dalje šetkali u raju i nikom ništa.
Ako nije mogao da predvidi onda nije svemoguć, ako nije svemoguć onda i nije neki bog.

kad detetu kažeš: plodove možeš da jedeš sa svakog drveta samo ne sa ovog, ono će posegnuti jedino za plodovima sa tog drveta jer mu ostali nisu zanimljivi...
boža je to znao, tako da ja mislim da je celo sranje sa tim drvetom svesno prouzrokovao boža, a ne đavo.
đavo je još ispao super korektan u celoj igri.![]()

Ok, to je pitanje koje svako postavlja.Ajd' prvo da se zapitamo Zašto a ne Kako?
Ako je bog svemoguć i sve on zna svevideći i tako to, zašto bi stvarao Adama i Evu a da nije mogao predvideti da će načiniti greh i kao takvog u startu radi preventive nije stvorio odmah prve ljude koji neće biti podložni iskušenju i ne bi bilo problema za dalje, svi srećni i zadovoljni, bezgrešni, žive u raju itd. ??
Svemogući, svevideći bog koji nije znao da će mu njegove prve ljudske kreacije biti slabe na greh pa još im uvali ono drvce sa kojeg ne smeju da jedu !?
Što im posadi to drvo? Da ih iskušava? I pali su na ispitu iskušenja.
Da nije bilo drveta ne bi bilo ni greha,i konačno, da ih ne stvori tako povodljive i potencijalno grešne sad bi se i dalje šetkali u raju i nikom ništa.
Ako nije mogao da predvidi onda nije svemoguć, ako nije svemoguć onda i nije neki bog.
Servant of God : Lepo objašnjeno samo još ponešta da dodam. Biblija uopšte ne krije da je tvorac znao da će se desiti sve kako se desilo. U svemu tome postoji i još jedno pitanje. Primer : Ako imamo osobu kojoj sve dajemo šta god poželi ta osoba će nas voleti zar ne. E sad da li nas voli iz srca ili iz koristoljublja. Ako želiš to da proveriš samo joj uskrati nešta ne moraš mnogo i posmatraj kako se ponaša. Ako počne da te pljuje zbog toga ta ljubav je lažna ustvari to je koristoljublje . Sigurno je da Bog takvu ljubav ne želi. Tu ima i jedno podpitanje. Zar je Bogu potrebno da to proverava ako sve zna ? Naravno da nije potrebno zbog njega nego zbog drugih koji ne znaju. To pitanje je potegao satana i zapisano je u knjizi o Jovu.
Ja nemam mnogo vremena da sedim za računarom tako da se izvinjavam ako nekome ne odgovorim na pitanje. A ima puno toga za razjašnjavanje.
Bog je znao da će doći do pobune. Bog je znao da će doći do ove ogrovne patnje. Bog je sve to znao. Ali šta to vredi ako to ne znaju stvorenja?
Tvorac je osetio potrebu da napravi mali test poslušnosti. Da vidi koliko smo spremni da Mu verujemo, da to odmah vidi, zašto da čeka dug vremenski period da bi se to pokazalo.

A ti?Znas li ti sve?Kako si proverio da je biblija prava?Ili nisi proveravao,vec znas da jeste?
Agarta : Ако је већ све знао, шта ће му експерименти.
Ko se hvali neka se hvali time što je razborit i što mene pozneje, što zna da sam ja JAHVE i da pokazujem dobrotu pravdu i pravednost na zemlji JER U TOME UŽIVAM....

Naravno da ne znam sve ali kad čitam vaše postove dođe mi da vrisnem od muke Jeremija 9.24. Ko se hvali neka se hvali time što je razborit i što mene pozneje, što zna da sam ja JAHVE i da pokazujem dobrotu pravdu i pravednost na zemlji JER U TOME UŽIVAM....
Naravno da sam proveravao bibliju ali to je druga tema. Najbitniji su mi oni dokazi i proročanstva koja se ispunjavaju u naše vreme. Nisu u pitanju samo znaci vremena o kojima je govorio Isus nego i još neka proročanstva jako ubedljiva koja govore da je biblija istinita. Uzgred da naglasim, ako verujete, komunicirao sam sa tim osobama iz duhovnog sveta. Samo što mislim da su se oni malo zeznuli u proračunu jer hteli su da me navuku na spiritizam a meni je to poslužilo kao nedvosmislen dokaz da su oni tu i da postoje.
Zbog drugih koji ne znaju.
Agarta : Ако је већ све знао, шта ће му експерименти.
Tvorac je osetio potrebu da napravi mali test poslušnosti. Da vidi koliko smo spremni da Mu verujemo, da to odmah vidi, zašto da čeka dug vremenski period da bi se to pokazalo.

Naravno da ne znam sve ali kad čitam vaše postove dođe mi da vrisnem od muke Jeremija 9.24. Ko se hvali neka se hvali time što je razborit i što mene pozneje, što zna da sam ja JAHVE i da pokazujem dobrotu pravdu i pravednost na zemlji JER U TOME UŽIVAM....
Naravno da sam proveravao bibliju ali to je druga tema. Najbitniji su mi oni dokazi i proročanstva koja se ispunjavaju u naše vreme. Nisu u pitanju samo znaci vremena o kojima je govorio Isus nego i još neka proročanstva jako ubedljiva koja govore da je biblija istinita. Uzgred da naglasim, ako verujete, komunicirao sam sa tim osobama iz duhovnog sveta. Samo što mislim da su se oni malo zeznuli u proračunu jer hteli su da me navuku na spiritizam a meni je to poslužilo kao nedvosmislen dokaz da su oni tu i da postoje.
Египћанима и Кананцима је посебно показао доброту
А шта да се неко хвали што познаје Одина, како би ти реаговао?!![]()
Kanarinka: Ajme,koliko kontradiktornosti!
Vidi,otvorih temu o prorocima,ali nema vas tmo.Prorok moze biti i moja baba,samo predvidjas sotonu,kataklizme,propast i tom smislu,pogresiti ne mozes!
Bibliju si ti proveravao iz kojih izvora?Sobzirom da pojedini arheolozi posvetise zivot u istrazi,pa ne dokazase ni za ni protiv,vec im se samo otvaraju nova i nova pitanja!
I kazes prico si sa dusima?
A koji ti taj Jahve?

А доказ за то је Стари завет, ерго пропаганда истог бога (његових свештеника)Kako su Kananci spaljivali svoju decu na lomači tako su i zaslužili.
Po moralnim načelima po pravednosti priznajem samo biblijskog Boga.

А доказ за то је Стари завет, ерго пропаганда истог бога (његових свештеника)
Сад лепо замени "Кананци" са "Јевреји" и добићеш наци пропаганду.
Твој морал је лажан.
Ако се за неки морал може рећи да је неморалан, то је онда хришћански морал![]()
А доказ за то је Стари завет, ерго пропаганда истог бога (његових свештеника)
Сад лепо замени "Кананци" са "Јевреји" и добићеш наци пропаганду.
Твој морал је лажан.
Ако се за неки морал може рећи да је неморалан, то је онда хришћански морал![]()
Jel da. A šta ćeš reći za ove Hristove reči : Voli neprijatelje svoje / Ne vraćaj zlo za zlo / Voli bližnjeg svog kao samog sebe / Jeli ima ovde neša loše ? Nema ni najmanje trunke lošeg ili negativnog već čista Božanska ljubav bez imalo zla. Oni koji se deklarišu kao hrišćani i čine zla dela za to nije kriva biblija i Isus.
Jel da. A šta ćeš reći za ove Hristove reči : Voli neprijatelje svoje / Ne vraćaj zlo za zlo / Voli bližnjeg svog kao samog sebe / Jeli ima ovde neša loše ? Nema ni najmanje trunke lošeg ili negativnog već čista Božanska ljubav bez imalo zla. Oni koji se deklarišu kao hrišćani i čine zla dela za to nije kriva biblija i Isus.