Смисао вечног живота?

@neutral

Da li ti ziviš asketskim životom da bi mogao da stvoriš uslove za prelazak iz 'ovog života' u ' onaj život '??
Zavredjivanje 'na onom svetu ' po religijskoj dogmi kaže da 'u ovom životu' treba biti isposnik , suzdržavati se svakog ovozemaljskog zadovoljstva , trpeti i kao takvo praktikovati i prenositi na svoje potomke , baš sve to odricanje i sav taj asketizam koji treba biti neminovan kao 'karta' za ulazak na ' velika vrata' onoga što ti nazivaš večni život' ???

cim se razmislja kako treba ziveti ovaj zivot a da to bude karta za carstvo nebesko promasio si....treba istinski ziveti ovaj zivot...radovati se zivotu. a kad se istinski radujes zivotu nema sanse da odes na krivu stranu a posle toga i u smrt.....zato se i peva na uskrs..zivot zivuje..zivot zivotuje...zivot trijumfuje nad smrcu..

Nisam dovodio u pitanje ko se drogira, već sam govorio o narkoticima, tj njihovoj štetnosti.
Da, dođe mi brat po (Nebeskom) Ocu.

Daa , burazer po nebeskom ocu u koga više ni sam ne zna šta priča i koga demantuje i potvrdjuje :)
Hoćeš li malo da pretitramo Mojisijeve zapise ili kako vi to nazivate 'izveštaje' , od početka 'stvaranja' pa na dalje ??

Daa , burazer po nebeskom ocu u koga više ni sam ne zna šta priča i koga demantuje i potvrdjuje :)
Hoćeš li malo da pretitramo Mojisijeve zapise ili kako vi to nazivate 'izveštaje' , od početka 'stvaranja' pa na dalje ??
Njaham...
Pa hajde više...sve nešto kritikujete, te se rugate, te pljujete, te ovo, te ono...a sve mlaćenje prazne slame. Daj više budite konkretni, ipak vam je život ugrožen, daj da vas ja i doktor prosvetlimo.

Back