Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.717
Da se ja pitam, svaka žena bi nosila dugu, široku haljinu.mene interesuje zasto toliko zagledas i razmisljas o drugim zenama pored svoje zive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ja pitam, svaka žena bi nosila dugu, široku haljinu.mene interesuje zasto toliko zagledas i razmisljas o drugim zenama pored svoje zive.
Pa sta je poenta cele teme? zelis neku prirodnu lepoticu da je povalis ali ne mozes da nadjes?Pa muško sam, imam hormone, testosteron, nisam kastriran. Njoj ne smeta da gledam i da želim. Nismo primitivni i ljubomorni. Nismo egoisti. Ja puštam nju, ona pušta mene. A i dalje se volimo i verni smo i emotivno i prijateljski i duhovno. Mada je nikad do sada nisam ni seksualno prevario, možda ni neću. Ali sam slobodan.
A kako da ne vidim kad je toliko jaka šminka i golotinja. A posle se čude što ih neko gleda, muva, "napada". A sve na izvol'te a ne daju se. Gledaj a ne pipaj. Posle smo mi manijaci. Valjda da zadovolji ego. One su princeze...
Što zarobljavaš svog partnera?
idi na religiju.Samo na seks misliš, haha. Već sam onoj jednoj odgovorio šta je poenta teme. Poslaću ti istu tu poruku kad je nađem.
Poenta je da niko nikoga ne laže, ne krade, ne vara. Jedna od Božijih zapovesti.
Znači ti želiš da tebe varaju, da te pljačkaju, da ti otimaju bilo šta?idi na religiju.
kako me tacno pljackaju,otimaju mi?Znači ti želiš da tebe varaju, da te pljačkaju, da ti otimaju bilo šta?
Pa kad bolje razmislim, i u pravu su.daj ti zenu, da mi vidimo.
Da se ti pitas, pa pitaj se, idi u Saudijsku Arabiju, i sve ce nositi duge crne suknje
Pa ne kažem da ti to rade, ali da li bi volela da te pljačkaju, varaju, kradu? Samo odgovori.kako me tacno pljackaju,otimaju mi?
sta konkretno? srce? neka mi ukrade neki dasa,da me prevari i uvuce u krevet-moze i toPa ne kažem da ti ti rade, ali da li bi volela da te pljačkaju, varaju, kradu? Samo odgovori.
A pare?sta konkretno? srce? neka mi ukrade neki dasa,da me prevari i uvuce u krevet-moze i to![]()
Da li bi dozvolila da ti uzmu pare prevarom?sta konkretno? srce? neka mi ukrade neki dasa,da me prevari i uvuce u krevet-moze i to![]()
Darezljiva sam.A pare?
sta ce ako nema,neka uzmeDa li bi dozvolila da ti uzmu pare prevarom?
A šta ako ti ne budeš dovoljno imala za sebe za hranu kad te opljačka i da ne postoji mogućnost da pozajmiš, da zaradiš ili da ti neko drugi da da jedeš. Znači te pare koje ti je uzeo su ti bile sve i jedino što si imala. Da li bi i tad dozvolila da ti uzmu?sta ce ako nema,neka uzme
daA šta ako ti ne budeš dovoljno imala za sebe za hranu kad te opljačka i da ne postoji mogućnost da pozajmiš, da zaradiš ili da ti neko drugi da da jedeš. Znači te pare koje ti je uzeo su ti bile sve i jedino što si imala. Da li bi i tad dozvolila da ti uzmu?
E jbg, onda jedi šminku. Haha
Ja kao ozbiljan a ti neozbiljna. Haha
Prevari me (sa) "lepotom", odnosno šminkom, ja se zaljubim na prvi pogled, poklonim joj auto, stan, ona skine šminku, ja na ulici. Užas. Daleko bilo. Haha
Nemaaa, ne da mi žena da je dam.dje je zena, crni Skafanderu?
Andjo sta mu uradi, postideo se duša
pa rekao si da ste slobodniNemaaa, ne da mi žena da je dam.
Pa neće javno da se eksponira. Hehepa rekao si da ste slobodni