Šminka kao društveno prihvaćena prevara?

Zaboravio sam da kažem jedan važan primer. Zamislite mene sa 165 cm, to je dosta nisko za muškarca, većina žena je te visine i na ovim prostorima još su i više, pogotovo sa štiklama. I da stavim one uloške od 5cm za petu u obuću i da je đon isto 5 cm, ja već imam 175, malo podignem kosu i skoro 180. A ona na primer prirodno 170 - 175, i kad dođemo u nečiji dom pa se ja izujem, budem niži od nje za pola glave, pa da li bi bile srećne, da li bi se osećale prevarene? Ako ste od većine koja gleda visinu, pogotovo da muškarac bude viši od žene. Recite pošteno. Hehe i to rent a car - om u stan na dan, haha. A ko zna šta sam ja radio na licu, a da se ne vidi. Itd. Ili da legnem obuven kao i vi našminkane. Haha

Zaboravio sam da kažem jedan važan primer. Zamislite mene sa 165 cm, to je dosta nisko za muškarca, većina žena je te visine i na ovim prostorima još su i više, pogotovo sa štiklama.
Pa dobro ti si dzepni Apolon 🙃
Lepotan za poneti.

Salu na stranu, da li zbog toga imas komplekse?
Pa ili nadji nizu devojku, ili nadji devojku kojoj to nije bitno, koja ce ceniti tvoje druge kvalitete.

E da, u Vijetnamu ti je prosecna zena 150 i nesto malo cm 😏

I da, znam neme ljude tvoje visine, ili malo vise, i nikakav problem nemaju sa tim, znao sam jednog motoraša, sve mu devojke vise bile od njega. Tako da prihvatis i zavolis sebe, visinu nisi mogao da biras, al zato mozes da radis na drugim kvalitetima koje posedujes

Pa dobro ti si dzepni Apolon 🙃
Lepotan za poneti.

Salu na stranu, da li zbog toga imas komplekse?
Pa ili nadji nizu devojku, ili nadji devojku kojoj to nije bitno, koja ce ceniti tvoje druge kvalitete.

E da, u Vijetnamu ti je prosecna zena 150 i nesto malo cm 😏

I da, znam neme ljude tvoje visine, ili malo vise, i nikakav problem nemaju sa tim, znao sam jednog motoraša, sve mu devojke vise bile od njega. Tako da prihvatis i zavolis sebe, visinu nisi mogao da biras, al zato mozes da radis na drugim kvalitetima koje posedujes
Ma nisam ja te visine. Hehe dao sam kao primer prevare, kao što one varaju sa šminkom. Haha ja imam 180 bez uložaka. Ali kad stavim uloške i đon i frizuru sa gelom kao bouvi onda sam više blizu 2 metra, hahaha. I u visinu i u širinu. :hahaha:

Ma nisam ja te visine. Hehe dao sam kao primer prevare, kao što one varaju sa šminkom. Haha ja imam 180 bez uložaka. Ali kad stavim uloške i đon i frizuru sa gelom kao bouvi onda sam više blizu 2 metra, hahaha. I u visinu i u širinu. :hahaha:
Djon 18cm, pazi da ne pocepa...
ti na maturi
unnamed.jpg

Salu na stranu 180cm je dobra visina

Back