Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.717
Znači moraš sad da budeš visok da ne bi posle bio nizak. Hahaha
Jeste ali nije isto kad urastes sa 190 i 170!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ali nije isto kad urastes sa 190 i 170!
pa ko kad grad organizuje karleusi koncert u sklopu vozdiSanja kulture.Doza neukusa, djavolja rabota
Misliš i nju da ljubi? HehePa morace da se saginje.
A one gledaju tvoju unutrašnjostNikad ne razumijem zasto je to problem , kako bi bio ponosan da sve mene gledaju kao objekat.
novcanikaA one gledaju tvoju unutrašnjost![]()
Ne verujem da je samo novčanika, Salko deluje simpatičnonovcanika
Jeste,kulturan je i fin. Takvi osvajaju a ne ovi prelepotaniNe verujem da je samo novčanika, Salko deluje simpatično
BahA one gledaju tvoju unutrašnjost![]()
Ja u stvari volim našminkane ali nemam para da im kupujem šminku. Ili možda neću.novcanika
Ako čovek ima pare, osvojiće i muškarca. HahahaJeste,kulturan je i fin. Takvi osvajaju a ne ovi prelepotani![]()
Simpatican ,visok i ponekad tanjuhan nakon dijete da dodamNe verujem da je samo novčanika, Salko deluje simpatično
I do toga cemo da dodjemo sigurna sam.Ja u stvari volim našminkane ali nemam para da im kupujem šminku. Ili možda neću.![]()
Sve se gleda, sve se procenjuje, sve se racuna.Sad te i pare žuljaju. Vi muškarci nikako da shvatite da pandan ženskoj lepoti nije muška lepote nego njegova muškost. Što podrazumeva širi spektar od lepote Apolona.
Mislim na ono što prvo privuče. Mene recimo lepota muškarca neće dominantno privući, čak ni prvo. Bukvalno tabula raza dok ne ispiše bar nešto na njoj.Sve se gleda, sve se procenjuje, sve se racuna.
Dzaba i zeni lepota, ako nema nista drugo, ako je bezlicna
pa dobro, ti imas stroge kriterijumeMislim na ono što prvo privuče. Mene recimo lepota muškarca neće dominantno privući, čak ni prvo. Bukvalno tabula raza dok ne ispiše bar nešto na njoj.
Pa dobro ti si dzepni ApolonZaboravio sam da kažem jedan važan primer. Zamislite mene sa 165 cm, to je dosta nisko za muškarca, većina žena je te visine i na ovim prostorima još su i više, pogotovo sa štiklama.
Ma nisam ja te visine. Hehe dao sam kao primer prevare, kao što one varaju sa šminkom. Haha ja imam 180 bez uložaka. Ali kad stavim uloške i đon i frizuru sa gelom kao bouvi onda sam više blizu 2 metra, hahaha. I u visinu i u širinu.Pa dobro ti si dzepni Apolon
Lepotan za poneti.
Salu na stranu, da li zbog toga imas komplekse?
Pa ili nadji nizu devojku, ili nadji devojku kojoj to nije bitno, koja ce ceniti tvoje druge kvalitete.
E da, u Vijetnamu ti je prosecna zena 150 i nesto malo cm
I da, znam neme ljude tvoje visine, ili malo vise, i nikakav problem nemaju sa tim, znao sam jednog motoraša, sve mu devojke vise bile od njega. Tako da prihvatis i zavolis sebe, visinu nisi mogao da biras, al zato mozes da radis na drugim kvalitetima koje posedujes
Djon 18cm, pazi da ne pocepa...Ma nisam ja te visine. Hehe dao sam kao primer prevare, kao što one varaju sa šminkom. Haha ja imam 180 bez uložaka. Ali kad stavim uloške i đon i frizuru sa gelom kao bouvi onda sam više blizu 2 metra, hahaha. I u visinu i u širinu.![]()
Volim ja štikle da nosim, u mašti. HahaDjon 18cm, pazi da ne pocepa...
ti na maturi
Pogledajte prilog 1764372
Salu nastranu 180cm je dobra visina