Šminka kao društveno prihvaćena prevara?

Evo vam primer breskvice, ona je mlađa.
Koga ona laže tu? Haha

1000228773.jpg

Poslednja izmena:
Evo vam primer breskvice, ona je mlađa.
Koga ona laže tu? Haha

Pogledajte prilog 1764418
Ako je takva bez šminke, onda mi se jako ne sviđa, odbojna mi je, antipatična, da ne kažem da nije lepa, ja želim prirodno lepu ili prirodnu koja nije lepa ali da mi se dopada, a sa druge strane kad stavi šminku prelepa je, zaljubljen sam. Pa ko je tu lud? U šta sam zaljubljen?

Prirodno lepa, ne stavlja šminku, čak joj jako smeta maskara. Kao neka alergija. Ali i ona ima skoro 50 godina. Može foto kad i ti daš foto. Nego da kažem:

Najvažnije vam je da dečko/muž/muškarac bude iskren i da vas ne vara, a vi ga prvog lažete šminkom i varate.
Mogu da okacim,pa postavi.. da vidimo i ocenimo.

mene interesuje zasto toliko zagledas i razmisljas o drugim zenama pored svoje zive.
Pa muško sam, imam hormone, testosteron, nisam kastriran. Njoj ne smeta da gledam i da želim. Nismo primitivni i ljubomorni. Nismo egoisti. Ja puštam nju, ona pušta mene. A i dalje se volimo i verni smo i emotivno i prijateljski i duhovno. Mada je nikad do sada nisam ni seksualno prevario, možda ni neću. Ali sam slobodan.
A kako da ne vidim kad je toliko jaka šminka i golotinja. A posle se čude što ih neko gleda, muva, "napada". A sve na izvol'te a ne daju se. Gledaj a ne pipaj. Posle smo mi manijaci. Valjda da zadovolji ego. One su princeze...
Što zarobljavaš svog partnera?

Back